Saltea Somproduct Basic Vasco Memory HR

Am modificat articolul ultima data pe: 28.01.20

1.1 Saltea Basic Vasco Memory 12 cm spuma HR + 8 cm Memory

Avantaje

Are grosimea ideala(20cm) pentru a garanta odihna pe un suport de calitate.

Sistemul de alcatuire in straturi indica proprietati ortopedice.

Saltea fiabila, datorita unor caracterisitci notabile: tratare antiacariani, material de calitate etc.

Este o piesa rezistenta si durabila, cu raport optim calitate – pret.

 

Dezavantaje

Fermitatea unei saltele conteaza foarte mult atunci cand decizi sa o schimbi pe cea veche sau mai ales cand ai probleme cu coloana, despre care chiar si medicul te-a avertizat. Desi constructia acestui produs indica reale caracteristici ortopedice, fermitatea este una scazuta, adica salteaua este relativ moale. Bineinteles, majoritatea cumparatorilor au probleme atunci cand salteaua este prea tare, insa daca trebuie sa dormi obligatoriu pe un suport extrem de ferm, aceasta versiune nu este tocmai cea mai optima combinatie. Mentionam ca toti ceilalti cumparatori nu vor privi acest fapt ca pe un dezavantaj.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Aceasta saltea spuma Basic Vasco Memory HR este un bun exemplu pentru toti cei care vor sa stie cum trebuie aleasa grosimea unui astfel de produs. Specialistii certifica faptul ca un model pe care se poate dormi fara probleme trebuie sa aiba minim 16cm in grosime. Vestea e buna din aceasta perspectiva, caci varianta pe care o avem spre analiza aici are nu mai putin de 20cm. Mai concret, salteaua din acest exemplu asigura sprijin optim pentru ocupantii patului. Bineinteles, asta se datoreaza si celorlalte dimensiuni, caci poti comanda o multitudine de marimi, in functie de ce pat ai. Poti alege o lungime de 190 sau 200cm, iar latimea variaza in intervalul 70 – 200cm in subdiviziuni de 10 si 5cm.

1.1 Saltea Basic Vasco Memory 12 cm spuma HR + 8 cm Memory

Vrei sa stii de ce produsul se numara fara rezerve printre cele mai bune saltele de pat? Va fi simplu sa iti dai seama, odata ce descoperi ce contine in interior. Un strat din spuma Memory gros de 8 cm se suprapune peste un altul, facut din spuma HR, care are, la randul sau, grosime de 12cm. Ambele sunt imbracate intr-un invelis de bumbac. De ce este importanta spuma Memory? – Pentru ca s-a demonstrat modul in care acest material se muleaza dupa contururile corpului si determina imbunatatirea circulatiei sangvine in timpul somnului. Cea de tip HR confera o anumita fermitate si rezistenta intregului produs.

 

Venind vorba de fiabilitate, mai putem aminti si faptul ca aceasta saltea de pat din spuma este tratata prealabil pentru a se limita dezvoltarea acarienilor in interior. Nu este aceasta singura masura de siguranta, ci conlucreaza foarte bine cu prezenta unor rasuflatori laterale, care permit miezului intern sa comunice cu aerul proaspat din exterior, producandu-se un efect interesant de ventilatie.

 

Modelul manifesta si rezistenta la apasare, chiar daca fermitatea este limitata. Se presupune ca greutatea maxima recomandata pentru o singura persoana este de 120Kg. Chiar si la un model dublu, greutatea cumulata poate fi relativ mare, fara a deteriora produsul si fara a permite vreunuia dintre ocupanti sa resimta miscarile celuilalt, asigurand un somn linistit si nederanjat. Dupa ce am alcatuit lista tuturor acestor avantaje, chiar daca unii vor considera pretul de cumparare drept o investitie moderata, confortul si odihna costa relativ putin.

 

Concluzie

Cei ce sunt pregatiti sa accepte ca au nevoie de odihna optima si suport de calitate la coloana vor sti cum sa aprecieze acest model si vor conlcuziona ca au de-a face cu o saltea de pat Somproduct ieftina si buna.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 voturi, media: 4.79 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status