Pachet Saltea Supreme

Am modificat articolul ultima data pe: 29.01.20

Saltea Supreme

Avantaje

Oferta include atat saltea, cat si somiera suport.

Are structura si materiale de cea mai buna calitate.

Versatila, pe baza unei huse dublu-sezon.

Include o garantie extinsa.

 

Dezavantaje

Chiar daca e bine sa dormi mereu pe o suprafata ferma si usor rigida, nu orice tip de utilizator va aprecia cum se cuvine o saltea ortopedica. Acest model a fost facut pentru a demonstra fermitate accentuata, adica avand o suprafata foarte greu de deformat, menita sa mentina coloana vertebrala a ocupantului intr-o pozitie corecta si sa nu permita astfel lezarea acesteia. Totusi, pentru cei care nu sunt obisnuiti cu saltelele pe arcuri sau cu fermitate ridicata, dormitul pe acest model va fi la inceput cam incomod, mai ales daca preferi exemplele realizate din spuma, in care te afunzi cand te intinzi pe saltea.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Primul si cel mai mare avantaj oferit de acest pachet este faptul ca reprezinta o oferta Saltea Supreme + Somiera metalica + Husa de protectie. Deja stii ca nu e cea conventionala pe care o gasesti in magazine, deoarece iti ofera cel putin 2 produse, in loc de unul. Tinand cont ca majoritatea saltelelor se cumpara fara suport, vei constata cu multumire ca sistemul de plasare pe somiera este foarte util, stabil si chiar interesant ca alegere estetica, reprezentand ultimul trend in materie de decor al dormitoarelor. Partea de somiera e realizata din materiale solide, pe cadru metalic, cu niste sipci confectionate din furnir cu 7 straturi. Picioarele somierei pot avea orice lungime doresti, caci se vor confectiona la comanda special pentru fiecare client.

1. Saltea Supreme

Daca somiera este facuta din cele mai rezistente materiale, vei observa aceasta caracteristica si in cazul modelului propriu-zis de saltea de pat pe arcuri. Piesa include 350 de arcuri Bonell, realizate cu cea mai avansata tehnologie germana, pentru elasticitate indelungata. Doua straturi de pasla tratata confera densitate aparte(800 gr/m2) si fermitate exceptionala, devenita emblematica pentru acest model. Salteaua include margini, placa si insertii din poliuretan, care alcatuiesc o structura secundara, consolidandu-i astfel forma.

 

Itemul se poate mentiona fara rezerve printre cele mai bune saltele de pat, avand o grosime de 27cm, care il impiedica sa se deformeze si ii permite sa amortizeze eficient greutatea ocupantilor. Poti folosi salteaua cu husa speciala, care e facuta pentru utilizare preferentiala, in functie de temperaturile ambiante. Iarna te vei bucura de caldura asigurata de suprafata cu strat de lana, gros de 1cm. Pentru vara, partea cu tesatura din bumbac iti va asigura confort termic si o absorbtie buna a transpiratiei, fara sa fie incomoda la temperaturi ridicate.

 

Durabilitatea produsului e demonstrata de toate materialele incluse, de sistemul cu aerisire format din rasuflatori laterale si de tratamentrul antiacarieni aplicat, insa mai presus de orice, de o garantie care are valabilitate de 10 ani. Pe langa asta, daca vrei sa testezi mai intai salteaua, sa vezi daca te multumesc caracteristicile acesteia, ai la dispozitie 14 zile in acest scop.

 

Concluzie

Daca tii cont de oferta cu trei piese, saltea, somiera si husa, vei deduce ca, per total, ai de-a face cu o saltea de pat Somproduct ieftina si buna.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 voturi, media: 4.71 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status