Pareri despre Ruris DAC 310

 

 

Avantaje:

Motocoasa pentru umar, pentru cosirea fanului si a altor ierburi din gradina.

Echipata cu un maner multifunctional de la care poti da foarte usor comenzi pentru directiile de taiere.

O primesti alaturi de cateva accesorii utile.

O poti cumpara la un pret avantajos, mai ales in perioadele cu reduceri.

 

Dezavantaje:

Hamul cu care este accesorizata, necesar pentru a purta motocoasa pe umar in timpul utilizarii, nu este dintre cele mai confortabile. La o utilizare mai indelungata, greutatea dispozitivului se va resimti, mai ales cand hamul va incepe sa se roada sau desire. 

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Aceasta motocoasa de la Ruris va fi pe placul utilizatorilor care au de ingrijit un petic de gradina, intrucat este un model hobby, care nu va face fata la un regim intens de lucru, insa cu care poti lucra rapid si confortabil, daca ai de taiat fan sau vrei sa cureti gradina de buruienile inalte. 

Foloseste un motor in 2 timpi, de fabricatie japoneza si alimentat cu benzina, care exercita o putere de 2.5 CP (capacitate cilindrica de 52cm3 si rezervor maricel, de 1,2l).

 

 

De asemenea, foloseste o lama pentru taiere, putand acoperi portiuni late de 20cm. Mentionam si ca diametrul de taiere e de 25cm. De asemenea, la capitolul dotari tehnice, s-ar putea sa te intereseze si ca axul are diametrul de 28mm si poate lucra cu fire groase de 2 mm si 3 mm.

Unul dintre motivele principale pentru care merita cumparat este tocmai forma sa ergonomica. In primul rand, fiind un model pentru umar, care se poarta alaturi de un ham, greutatea de 8,5kg va fi distribuita uniform, iar tu poti lucra mai mult timp. Totodata, prin intermediul celor doua manere, poti da comenzi foarte usor, pentru a schimba directia de taiere, de exemplu, asa incat tu sa faci cat mai putina miscare (butonul de control se afla chiar pe manerul drept).

Pe langa harnasamentul dublu, care s-ar putea sa fie sau nu pe placul tau, alaturi de motocoasa Ruris DAC 310 mai primesti un cutit cu trei dinti, un maner multifunctional de la care vei da comenzile si vei controla aparatul, precum si un maner independent, de la care poti controla miscarile de rotatie stanga-dreapta.

Aceasta este o motocoasa hobby, astfel ca nici bugetul necesar pentru cumpararea ei nu se va apropia de cel al unui dispozitiv pentru lucrari mai intense de taiere. Tocmai de aceea, daca luam in calcul constructia motocoasei si accesoriile primite, precum si garantia de 24 de luni, credem ca vei face o investitie economica si inspirata.

 

Concluzie:

Este un produs cu care iti vei face usor treaba pe langa casa, asa incat gradina sau livada ta sa fie mereu ingrijite, iar partea buna e ca achizitionarea lui nu iti va face gaura in buget.

button 2

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status