Pareri despre Makita EM2600U

Am modificat articolul ultima data pe: 16.09.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

 

Avantaje:

Motocoasa hobby pentru intretinerea curtii si a gradinii, cu putere de 1.2CP.

Taie cu fir si lama, pe latimi de 23 sau 43 cm, fiind eficienta pentru nevoile unui utilizator ocazional.

Motorul e in 2 timpi, silentios si cu consum redus de benzina.

Este livrata alaturi de o serie de accesorii utile pentru folosire.

 

Dezavantaje:

Are o aparatoare din plastic, care in functie de nivelul ierburilor pe care le tai, s-ar putea sa se infunde, mai ales atunci cand folosesti motocoasa impreuna cu discul de taiere. Insa, daca acest lucru se intampla, o solutie este sa fixezi aparatoarea la un nivel putin mai inalt.

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Motocoasa Makita EM2600U va fi apreciata mai ales de catre persoanele care au o gradina la casa, de pe care curata buruieni, radacini lemnoase, dar va fi eficienta si pentru ingrijirea gardurilor vii, a brazilor etc. Ca putere exercitata, putem spune ca e o motocoasa medie, caci motorul e de 1.2CP, suficient pentru nevoile amintite mai sus.

 

 

Modelul taie atat cu lama, cat si cu fir, iar in functie de suprafetele pe care le cureti, poti schimba latimea de taiere (23 cm sau 43 cm). Insa dispune de mai multe dotari care il recomanda utilizatorului ocazional, avand, de exemplu, un maner ergonomic caruia ii poti da usor comenzi de manevrare. 

De asemenea, daca motocoasa ajunge la sol, iar firul e blocat sau rupt, tamburul cu fir de cosire se va alimenta automat, existand un buton in partea inferioara a capului, alaturi de o bobina dubla, pentru fiecare fir. Astfel, tu poti lucra in continuare, fara impedimente.

Functioneaza pe benzina (amestec cu ulei in raport 50:1), aprinderea este electronica, iar cu exceptia primei porniri, care s-ar putea sa fie mai dificila, mai ales daca nu ai experienta in manevrarea unui astfel de aparat, celelalte porniri si reporniri vor fi mai usoare (de asta se ocupa functiile Easy Start si MPI). 

Mai mentionam si prezenta pompei de amorsare, dar si faptul ca rezervorul pentru combustibil are capacitate de 600ml. Totodata, prin intermediul tehnologiei Catalytic Convertor, eliminarea de noxe va fi mai scazuta.

Aceasta este o motocoasa cu un raport calitate-pret satisfacator, cu atat mai mult cu cat, in pachetul de livrare sunt incluse si capul cu fir, cutitul cu patru dinti, aparatoarea universala, un ham cu care sa o porti si sa iti fie mai confortabil in timpul taierii, dar si o cheie tubulara 13-19 si o cheie imbus de 4mm. Vei beneficia si de garantie, pentru doi ani.

 

Concluzie:

Este un model de motocoasa potrivit utilizatorilor care doresc sa-si ingrijeasca usor si eficient curtea, cu consum avantajos si dotat cu numeroase optiuni si functii pentru un lucru rapid, sigur si fara efort.

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status