fbpx

Scaun Adore Executive Techno Mesh

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.19

1.1 Scaun Executive Techno Mesh

 

Avantaje

Prezinta reglabilitate extinsa.

Este confectionat din materiale de calitate.

Ofera certificatie speciala, conform standardelor de calitate.

Se intretine usor si este rezistent.

 

Dezavantaje

Asemeni majoritatii modelelor de scaune ergonomice pentru birou, acest exemplar necesita o asamblare minutioasa pentru a functiona optim. Nu intotdeauna asamblarea se poate face intuitiv, mai ales in cazul produselor performante, cu anumite cerinte de tinuta. Drept prin urmare, produsul este livrat impachetat la cele mai fiabile standarde si necesita o atentie deosebita pentru a putea fi montat, astfel incat sa ofere toate optiunile si avantajele de care este capabil. Daca potentialii utilizatori respecta indeaproape instructiunile de folosire, atunci acest aspect nu mai reprezinta un dezavantaj.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Scaunul Executive Techno Mesh face parte din categoria scaunelor special proiectate pentru a oferi un maximum de confort la locul de munca. Produsul reprezinta un mecanism profesional de sezut cu patru functii diferite. Ca reglabilitate putem aminti: suportul reglabil pentru sustinerea gatului, cel destinat sustinerii zonei lombare, inaltimea reglabila a cotierelor, suportul reglabil pentru toata coloana vertebrala a utilizatorului si piciorul in forma de stea, de dimensiuni mari si foarte rezistent, realizat la Standardele de Calitate BIFMA.

Aceasta asociatie este o instituite dedicata analizei calitatii mobilei produse de catre diverse companii pentru bunastarea angajatilor la locul de munca. Cu alte cuvinte, aceasta este vocea industriei dedicata mobilei ergonomice.

1.2 Scaun Executive Techno Mesh

Deoarece se numara printre cele mai bune scaune de birou ergonomice, modelul Executive Techno Mesh trebuie mentionat ca avand in componenta numai materiale calitative. Partile de sustinere sunt confectionate din materiale antiperspirante. In aceasta categorie intra spatele ergonomic, tetiera si suportul pentru sezut realizat din elemente stratificate, dar si buretele rezistent si gros care intra in componenta propriu-zisa a pernei scaunului. Rotile mobile si silentioare sunt confectionate din plastic rezistent, care nu zgarie parchetul. Designul piciorului de sustinere permite un echilibru de greutate optim pentru orice utilizator.

 

Deoarece poate fi considerat drept cel mai bun scaun de birou ergonomic cu amortizor, produsul este certificat de catre institutiile majore acreditate in domeniul mobilierului ergonomic. Printre acestea vom aminti BIFMA si standardul de calitate europeana TUV CERT ISO 9001. Prin intermediul acestuia, produsul se incadreaza in statutul de protectie a mediului implementat la standarde europene. Certificatele necesare de calitate si sanatate insotesc acest model la livrare.

 

Chiar daca nu poate fi considerat chiar un scaun de birou ergonomic ieftin si bun, fiind putin mai costisitor, modelul Executive Techno Mesh merita o investitie ampla, prin prisma avantajelor pe care le ofera. Pe langa faptul ca este confectionat din materiale de ultima generatie, conform unor reguli moderne de ergonomie si certificat clar ca fiind foarte fiabil, acesta are conditii de mentenanta minime si prezinta durabilitate in utilizare, oferind utilizatorilor un mediu de lucru sanatos si optim, pentru ca acestia sa-si desfasoare activitatile in mod placut.

 

Concluzie

Produsul de fata este un scaun ergonomic pentru birou foarte performant, fiind certificat de catre cele mai inalte standarde de calitate. Cei care tin la tinuta personala si la o conditie fizica sanatoasa, cu siguranta vor situa acest model in topul achizitiilor proprii.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 voturi, media: 4.64 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status