n n
n
n
▷ Dulapuri de scule Yato. Analiza comparativa

Cel mai bun dulap de scule Yato

Am modificat articolul ultima data pe: 12.11.19

 

Cum aleg cele mai bune dulapuri de scule Yato

 

Yato este o firma dedicata sculelor si uneltelor de tot felul, profesionale sau pentru amatori, de care ai nevoie pentru diferite lucrari. Tot ei ofera si truse sau dulapuri in care sa iti organizezi ustensilele pentru a le tine in ordine si protejate. In continuare iti voi oferi informatii despre cum sa alegi ceea ce ai nevoie dar si diferite modele pe care le-am ales in urma studierii mai multor pareri despre cele mai bune dulapuri de scule Yato.

Primul pas in alegere este sa stabilesti daca ai nevoie de un dulap gata echipat cu diferite scule si ustensile sau daca deja ai achizitionate aceste produse poti alege un dulap simplu.

Modelele gata echipate au diverse ustensile, cum ar fi piese dedicate pentru auto ce contin scule pentru motor, pentru roti si altele, peste 150 de piese (Dulap de scule Yato – YT55300 cu 177 de piese). In mod evident, acestea sunt mai scumpe, insa te scutesc de investitii aditionale in unelte.

Modelele simple au locuri speciale pentru diferite scule (surubelnite, patent, chei, ciocan etc.), sertare prevazute cu despartitoare si multe compartimente diferite pentru a-ti fi usor sa te organizezi.

In functie de numarul de scule pe care vrei sa le depozitezi si de marimea lor, poti alege modele cu mai multe sertare de diferite largimi, pentru scule de dimensiuni mai mici, cu rafturi inchise sau deschise pentru unelte mai mari, sau combinat cu rafturi si sertare.

Daca ai nevoie de un spatiu pe care sa lucrezi poti alege modele care au banc de lucru si care te vor ajuta sa economisesti spatiu. Sunt mai voluminoase.

Pentru a putea muta usor piesa, cauta una prevazuta cu roti. In general, dulapurile de scule Yato au un design modern, sunt colorate viu (rosu cu negru) pentru a crea o atmosfera vesela in atelier, au amnere si rotile.

Mai jos iti prezint cateva modele pentru a putea alege un dulap scute Yato, la un pret bun si pe care il poti achizitiona online.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Yato YT 55290 

 

Este un dulap de scule profesional, ce contine 211 piese diverse care te vor ajuta sa faci diverse lucrari. Are 5 sertare gata echipate si doua mai mari in partea de jos in care iti poti depozita diverse alte aparate.

Sculele cu care este dotat dulapul sunt: in primul sertar – diferite tipuri de chei tubulare, prelungitoare pentru chei, bilturi etc; al doilea sertar – chei reglabile si combinate, imbusuri, extractor suruburi rupte etc; al treilea sertar – surubelnite de diferite marimi si forme; al patrulea sertar – clesti de diferite dimensiuni, ciocane, dalti etc.; al cincilea sertar – pile, perii, ruleta, echer, subler etc.

Nu ocupa mult loc, avand o inaltime de 98 cm, o latime de 77 cm si o adancime de 46,2 cm. Este prevazut cu manere in partea de sus, pe lateral, si roti pentru a putea fi mutat usor.

 

 

 

Yato, YT-5530 

 

Dulapul este echipat complet cu 177 de piese, necesare pentru tot felul de lucrari, si intra in gama profesionala. Are 6 sertare, de diferite inaltimi, 4 gata echipate si doua in partea de jos mai mari pentru a putea depozita si alte scule pe care le folosesti.

Cele patru sertare contin diferite scule cum ar fi: chei tubulare de diferite forme si dimensiuni, prelungitoare pentru chei, antrenor de diferite tipuri (culisant in T, cu clichet) si de diferite marimi, articulatii de diferite dimensiuni, surubelnite drepte si in cruce de diferite dimensiuni, etc.

Este recomandata pentru cei care lucreaza service auto, masini unelte sau mecanica fina. Este dotat cu patru roti si doua manere in partea de sus pentru a fi usor de mutat in caz de nevoie.

 

 

 

Yato, YT – 0913 

 

Daca ai nevoie de un dulap scule Yato, ieftin si bun, iti recomandam modelul YT – 0913. Nu este echipat, dar iti permite organizarea si depozitarea sculelor pe care le ai deja.

Are 6 sertare, trei mai inguste situate in partea superioara in care iti vei putea pune uneltele mai mici, si trei mai late situate in partea de jos pentru unelte mai mari. Pentru a fi usor de folosit sertarele au maner mare si sistem de culisare solid. Este realizat din tabla de otel si suporta o greutate de maxim 300 de kg.

In partea superioara are un maner mare. Pentru a fi usor de mutat este prevazuta cu 4 roti, care au sistem de blocare pentru a nu se misca cand folosim bancul de lucru. Are o inaltime de 99,5 cm ce permite o pozitie confortabila la lucru. Nu ocupa mult loc avand o latime de 68 cm si o adancime de 45,6.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status