Cel mai bun dulap de scule echipat

Am modificat articolul ultima data pe: 29.09.20

 

Cum aleg cele mai bune dulapuri de scule, echipate

 

Ghidul cumparatorului

Multi dintre dumneavoastra cunosc situatia haosului din dulapul cu scule. Chei, clesti, suruburi, ciocane, toate aruncate unele peste altele in rafturi sau in cutii speciale, acestea pot fi greu de gasit cand aveti nevoie de ele. Iar asta este frustrant pentru cei care au frecvent de mesterit intr-un loc sau altul. Ca raspuns la aceste nevoi, dulapurile de scule, gata echipate cu tot ce puteti avea nevoie pot fi o achizitie esentiala pentru o gospodarie. Mai jos, ghidul nostru va arata cum sa cumparati un astfel de produs:

 

 

Un dulap de scule, echipat, la un pret bun, va include majoritatea uneltelor de folosit intr-o gospodarie sau la un atelier de reparatii (chei, patente, imbusuri, surubelnite, piulite). Ele vor fi asezate la locuri special amenajate, pentru a nu se amesteca si pentru a putea fi gasite si ridicate usor de catre utilizator.

Materialul poate fi otelul, aluminiul, sau plasticul. Otelul este cel mai rezistent si trainic, si poate sustine si cea mai mare greutate (exista modele ce pot duce 420 kg, cum e YATO YT-55292, dar si modele ce pot fi incarcate cu 2000 kg, cum e Europlus 617101). Pe locul doi se afla aluminiul, care este mai usor decat otelul, iar pe locul trei plasticul, care se deterioreaza cel mai usor.

Verificati si sistemul de inchidere. Poate fi centralizat, cu blocare automata pentru toate sertarele (acest sistem este mai scump), cu inchidere pentru fiecare sertar, sau cu bara pentru atasarea unui lacat separat.

Exista si modele de dulapuri care ofera si prize, iar ele se pot conecta la reteaua de electricitate a casei, actionand ca un prelungitor foarte util atunci cand utilizati echipamente motorizate precum bormasinile.

Consultand multe pareri despre cele mai bune dulapuri scule, echipate cu tot ce va trebuie, va putem spune ca dimensiunile intregului produs nu trebuie neglijate. Veti putea astfel sa va dati seama cat de bine va incapea produsul in spatiul pe care o sa i-l destinati.

Printre alte dotari pe care le puteti lua in considerare, sunt rotile cauciucate (pentru protectia dusumelelor), manerele de transport (foarte utile in mutarea produsului), sau includerea unei suprafete de lucru, pe care sa va desfasurati activitatile fara a fi nevoie de o masa de lucru aditionala.

Iata acum cateva astfel de dulapuri gata dotate cu diverse unelte si scule. Pentru a comanda un produs dorit, folositi linkurile ce le acompaniaza, si tot accesand linkurile, veti putea analiza si listele complete cu scule pe care le includ:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

YATO YT-55292 

 

Dulapul cu scule YATO YT-55292 contine in total 189 de piese, fiind unul din cele mai bine echipate din gama aceasta de preturi. Primele cinci din cele sapte sertare contin sculele respective, atent asezate pe categorii, pentru a fi gasite si scoase usor, cand aveti nevoie de ele.

Ultimele doua sertare sunt goale, si mai mari ca volum, iar acolo puteti amplasa orice altceva aveti nevoie in atelierul in care lucrati. In plus, pe lateral, puteti agata unelte aditionale, in gaurile cu perforatie universala. Dulapul este foarte sigur – fiecare sertar se poate inchide individual cu cheia, si exista si sistem de inchidere centralizata.

Masa de lucru este din material anti-alunecare, iar rotile de transport se pot bloca, pentru a preveni plecarea accidentala a dulapului (daca cineva se loveste de el, de exemplu). In plus, pe colturi sunt amplasate amortizoare, ce protejeaza impotriva deteriorarii accidentale a produsului. Dimensiunile sale sunt 766 x 465 x 958 milimetri (L x l x h), iar sarcina maxima totala este de 420 kg.

 

 

 

Vorel 58540 

 

Pentru cei ce cauta un dulap scule, echipat, ieftin si bun, Vorel 58540 poate fi una din cele mai bune solutii de pe piata. In total, in sertarele sale sunt incluse 177 de piese diferite, organizate pe categorii, si inserate fiecare in locul sau, pentru a fi gasite usor si pastrate fara a se amesteca.

Doar primele patru tavi sunt echipate, ultimele doua fiind spatii goale de stocare, pentru a va permite sa pastrati la indemana unelte automate ori alte echipamente utile pentru lucrarile pe care le veti efectua. Produsul se muta prin tragere sau impingere, iar doua dintre roti se pot bloca, ca dulapul sa nu plece din loc, in mod accidental.

In plus, tavile se si pot inchide cu cheia (aveti doua chei gemene), pentru mai multa protectie a inventarului. Ca dimensiuni, masoara 770 x 450 x 910 mm (lungime x latime x inaltime).

 

 

 

HBM 7858 

 

Acest dulap-carucior cu scule contine sase sertare, crescatoare ca volum de la cel de sus la cel de jos, precum si un spatiu lateral cu usa pentru a spori spatiul de stocare. Ca si cele mai multe astfel de dulapuri, este echipat cu rulmenti si un maner, pentru a putea fi mutat fara foarte multe efort.

Pentru a nu aluneca, doua dintre roti sunt echipate si cu sisteme de blocare, iar pentru a preveni accesul nedorit, usile se inchid cu cheie. Sculele si uneltele incluse – in total, 142 la numar – sunt dispuse in locuri speciale, in primele patru tavi, de sus in jos. Ultimele doua tavi sunt goale, si sunt si cele mai mari ca volum.

Le veti putea folosi pentru a stoca alte echipamente, precum bormasini, ciocane rotopercutoare, si orice altceva ce va ajuta la treburile gospodaresti sau de la locul de munca. Ca dimensiuni, masoara 840 x 460 x 900 (L x l x h) mm cu tot cu roti si maner.

 


 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status