Cea mai buna vitrina orizontala

Am modificat articolul ultima data pe: 25.02.20

 

Cum aleg cele mai bune vitrine orizontale

 

Ghidul cumparatorului

Esti in cautarea unui aparat electronic in care sa poti depozita alimentele perisabile la racoare, dar in acelasi timp sa permita cumparatorului sa vizualizeze continutul? Atunci o vitrina orizontala este o alegere inspirata.

Pentru a sti ce sa urmaresti in momentul achizitionarii, ar fi bine sa citesti ghidul de mai jos, inainte de a pleca la cumparaturi.

 

 

Vitrinele de acest gen se pot diferentia in functie de scopul intrebuintarii.

Cele pentru flori pot avea mai multe rafturi dispuse pe verticala, astfel incat sa poti depozita mai multe recipiente cu plante. In interior, mai pot exista si bare pentru a putea agata ghivecele. Temperatura aerului nu trebuie sa atinga limita inghetului, deoarece poate dauna plantei. Aceste dispozitive au rolul de a mentine frumusetea florilor timp indelungat.

Cele pentru alimente pot avea un singur raft sau spatii individuale de depozitare, astfel incat sa poti aseza mai multe tipuri de produse. Modelele aduse in discutie contribuie la racirea aerului pentru a mentine prospetimea alimentelor din interior.

Vitrinele frigorifice se pot diferentia si in functie de principiul de functionare.

Produsele care utilizeaza ventilarea fortata racesc spatiul din interior cu ajutorul unor ventilatoare asezate sub spatiile de depozitare a alimentelor. Avand in vedere ca ventilarea este puternica, exista posibilitatea ca hrana din interior sa se usuce si sa dobandeasca un aspect neplacut.

Cele cu ventilare naturala au un evaporator aflat in partea superioara a vitrinei, care are rolul de a introduce aerul rece in interior si de a evacua caldura. Deoarece curentii nu mai sunt la fel de puternici, alimentele din interior nu se vor usca, ci isi vor mentine prospetimea.

Daca vei analiza parerile despre cele mai bune vitrine orizontale existente in mediul online, vei constata ca multi cumparatori analizeaza si designul obiectului.

Un model cu geamul curbat ofera o vizibilitate mai buna asupra produselor stocate, deoarece nu reflecta lumina, de aceea este indicat sa il alegi in detrimentul variantelor cu sticla plata.

Vitrinele utilizate pentru autoservire pot avea sistem de deschidere glisant. Modelele sunt potrivite pentru spatiile mai restranse, deoarece usa nu se deschide in exterior. Vitrinele cu usi clasice au nevoie de un loc mai spatios in partea de sus a aparatului electronic, intrucat trebuie sa iei in calcul spatiul folosit pentru deschidere.

Daca esti o persoana care pune mare accent pe igiena, atunci poti alege o vitrina cu interior alb. In caz contrar, ar fi indicat sa optezi pentru o varianta din inox sau o culoare inchisa, astfel incat sa nu fie vizibile petele de pe marginea dispozitivului.

Atunci cand  intentionezi sa achizitionezi  vitrina pentru o mica afacere, este  bine sa tii cont si de consumul energetic al acesteia.

Cel mai eficient dispozitiv din punctul de vedere al energiei electrice este cel care se incadreaza in categoria A++ sau A+++, insa si pretul de achizitionare poate fi mai ridicat decat in cazul celorlalte variante.  Daca vrei sa realizezi un echilibru intre costul energiei electrice si costul de achizitie, poti opta pentru un produs care face parte din categoria energetica A. Cele care au alte litere corespondente, au un consum mare de curent, de aceea nu sunt indicate in cazul in care vitrina va functiona in permanenta.

Un astfel de produs poate avea functii suplimentare care au rolul de a eficientiza utilizarea.

Termostatul te ajuta sa reglezi temperatura interioara, iar in momentul in care aceasta ajunge la nivelul selectat, functionarea vitrinei se opreste. De aceea, vei putea realiza si o economie a consumului de energie electrica. Functia de eliminare a condensului iti este utila, deoarece va mentine geamul mereu uscat, astfel incat cumparatorii sa aiba vizibilitate mai buna.

Orice dispozitiv frigorific trebuie dezghetat la o anumita perioada de timp. Daca alegi o vitrina care are functia de decongelare, iti vei lua aceasta grija de pe cap, deoarece apa rezultata din topirea ghetii se va depozita intr-o tavita, iar ulterior se va evapora.

 

Achizitionarea unui astfel de obiect electronic implica transportul de la magazin, acasa. Pentru a nu iti mai face probleme cu privire la acest aspect, ai putea opta pentru cumpararea unei vitrine orizontale (la un pret bun) din mediul online. Astfel, produsul va fi livrat direct la locul specificat de tine. Mai jos, vei gasi cateva obiecte care sunt comercializate in magazinele virtuale.

 

 

Modele recomandate 2020

 

 

Oem CelsM01

 

Acesta este un produs care pastreaza prospetimea alimentelor fara sa consume multa energie electrica, deoarece se incadreaza in clasa A+++ si are un consum anual de 127kw/h (conform specificatiilor producatorului). Vitrina este destinata pentru depozitarea carnii, oualelor sau lactatelor, fiind potrivita pentru magazinele alimentare. Dispune de termostat automat, astfel vei putea regla timpul de functionare si nivelul de temperatura.

Produsul nu este destinat autoservirilor, deoarece usa se afla in spatele dispozitivului. Geamul curbat ofera o mai mare vizibilitate si impiedica reflexia luminii. Obiectul are un volum de 133l, de aceea este indicat pentru magazine mai mici.

Blatul din interior este din inox, iar datorita acestui lucru petele nu vor fi atat de vizibile, insa fiind vorba de un spatiu destinat depozitarii alimentelor, este absolut necesar sa acorzi atentie igienei. Avand in vedere ca produsul are o dimensiune de 124×132,5x87cm si nu are roti pentru mobilitate, mutarea vitrinei va fi dificila.

 

button 2

 

 

 

 

Arctic OS300

 

Vitrina orizontala (ieftina si buna) adusa in discutie este potrivita pentru magazinele in care spatiile de amplasare a dispozitivelor frigorifice sunt mici, deoarece are usi glisante. Produsul are trei compartimente, astfel ca vei putea depozita trei tipuri de alimente, fara ca acestea sa isi imprumute gustul.

Pentru a pastra prospetimea acestora, dispozitivul iti permite sa setezi temperatura pe compartimente, nu pe intreg ansamblul. Un dezavantaj al acestui model il reprezinta faptul ca, in timpul functionarii, consuma multa energie electrica (conform producatorului, consumul anual de energie este de 803kw/h). Insa pentru a putea realiza o economie, vitrina dispune de termostat reglabil. Datorita acestuia vei putea mentine temperatura din interior constanta, astfel incat alimentele sa isi mentina prospetimea.

Produsul nu are roti si are o dimensiune de 83×110,5×67, de aceea va fi dificil sa o muti. Pentru a putea pastra alimentele in siguranta, vitrina dispune de o yala, de aceea nimeni nu poate avea acces fara acordul tau.

 

button 2

 

 

 

 

Oem CelsM047

 

Iti doresti un produs care sa mentina alimentele perisabile la o temperatura potrivita, dar sa nu modifice aspectul acestora? Atunci vitrina orizontala descrisa cu evaporator poate fi varianta optima, intrucat curentii de aer nu usuca produsele din interior.

Iti atragem atentia ca nu este destinata autoservirii, deoarece sistemul de deschidere se afla dupa tejghea. In momentul amplasarii obiectului, va trebui sa stabilesti cu mare atentie locul, pentru ca are o dimensiune de 300x124x87cm si este dificil de mutat. Interiorul din inox nu scoate in evidenta petele, insa trebuie sa acorzi atentie curateniei, deoarece, in caz contrar, poti pune in pericol sanatatea cumparaturilor.

Vei putea realiza si o economie a energiei electrice, deoarece este in clasa energetica A+++ si are termostat reglabil. Acesta din urma te ajuta sa ajustezi temperatura in functie de tipul alimentelor din interior si nivelul de caldura din incapere. Geamul vitrinei este curbat, pentru a reduce reflexia luminii.

 

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status