n n
n
n
▷ Pilota din pene Gasca Natural Classic. Parerile expertilor Clovis.ro

Pilota Pene Gasca Natural Classic

Am modificat articolul ultima data pe: 22.11.19

1. Natural Classic

Avantaje

Se va intrebuinta confortabil in orice anotimp.

E potrivita si pentru persoanele cu alergii, fiind tratata anti-acarieni.

Are o constructie care ii extinde fiabilitatea.

E disponibila in cel putin 3 variante de dimensiune.

 

Dezavantaje

Ca orice alt produs umplut cu puf de gasca, si aceasta pilota Natural Classic prezinta riscul formarii coloniilor de acarieni in interior, la utilizarea pe termen lung. Din fericire, tratamentul specific garanteaza lipsa vreunui risc pentru perioade foarte indelungate, insa nimic nu asigura integritatea acesteia, daca umplutura va intra in contact cu lichide. Asta o face si mai dificil de reconditionat, deoarece nu poate fi spalata, ci cel mult aerisita in fiecare saptamana.

 

button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Este destul de clar ca o trasatura majora pentru cele mai bune pilote se refera la posibilitatea de a fi utilizate pe intreaga durata a anului. Asta inseamna ca si modelul de fata se preteaza pentru a fi folosit la fel de bine in orice anotimp. Explicatia este una foarte simpla: puful de gasca din interor are capacitati de izolare excelente, intrucat microfilamentele fiecarei pene sunt goale in interior, formand un strat izolator de aer intre coprul utilizatorului si exterior. Izolarea termica functioneaza in ambele sensuri, de la cald la rece si invers. Desi exista o multitudine de materiale noi concepute pentru a imita textura penelor naturale, putine alternative se apropie drept capabilitati de aceasta.

3. Natural Classic

Dupa cum era de asteptat, produsele din puf natural pot reprezenta, din pacate, si cel mai bun mediu in care se dezvolta diferite microorganisme(bacterii, mucegaiuri, artropode minuscule). Din acest motiv, umplutura produsului a fost prealabil tratata cu substante specifice, care impiedica dezvoltarea acarienilor in interior. Acest fapt se va dovedi foarte benefic pentru utilizatorii care sufera de alergii, din moment ce multe dintre crize pot fi provocate de contactul cu respectivii acarieni. De pilda, alergiile provocate de praf sunt de fapt reactii ale organismului cauzate de contactul cu aceste mici artropode, praful din locuinta continand un numar mare.

 

Aceasta varianta, comercializata ca pilota din pene de gasca la un pret bun, are o constructie specifica, cu ajutorul careia isi pastreaza usor coeficientul de aerisire, desi e foarte maleabila. Umplutura este stocata intr-o husa matlasata, realizata din bumbac natural. Acesta are proprietati excelente de confort termic, fiind in acelasi timp si hipoalergenic. Cu o densitate de 185 g/m2, acest model nu este prea greu, deci va lasa libertate miscarilor pe care utilizatorul are tendinta sa le faca in timpul somnului. De aici rezulta un confort mare la utilizare si o rezistenta mai buna in timp, intrucat interiorul se aeriseste si automat.

 

In functie de marimea produsului comandat, vei vedea si cam ce greutate totalizeaza acesta. Ai de ales intre varianta pentru pat de o singura persoana(200 x 135cm si 1500g) si variantele pentru pat dublu(de 200 x 180cm si 2200g, respectiv 220 x 200cm cu 2800g). Beneficiezi, asadar, de modele de marime pentru toate gusturile, de asemeni realizate cu aceeasi tehnica de matlasare. Buzunarele pilotei sunt sigilate unele fata de altele, astfel incat umplutura sa nu migreze deloc dintr-o parte intr-alta, atunci cand produsul este strans sau din cauza miscarilor utilizatorului.

 

Concluzii

Recomandam o pilota Natural ieftina si buna pentru toti cei care apreciaza confortul oferit de umplutura naturala din puf de gasca, confirmandu-le fiabilitatea si calitatile acestei oferte.

 

button 6

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 voturi, media: 4.80 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status