n n
n
n
▷ Folii stretch - Ghid, Clasament si Recenzii

Cele mai bune folii stretch

Am modificat articolul ultima data pe: 11.12.19

 

Cea mai buna folie stretch  – Recomandarile noastre pentru 2019

 

O rola de folie stretch este foarte utila, fiind o metoda simpla si la indemana oricui pentru ambalarea diferitelor produse, iar daca ai nevoie pentru afacerea ta in domeniul alimentar sau pentru acasa poti alege deja primul produs din lista noastra, si anume: BrandPaper FSA300. Este dedicata pentru uz manual, cu o grosime de 9 microni, flexibila si transparenta pentru a putea ambala usor alimentele, pe care le mentine proaspete mai mult timp, nelasand aerul sa intre in contact cu produsul, dar protejeaza si de praf sau murdarie. Rola are o latime de 30 cm si o lungime de 1500 ml, asa ca iti ajunge pentru ambalarea mai multor produse mici si mijlocii. Se poate indeparta cu usurinta atunci cand nu mai ai nevoie de ambalaj. In caz ca ai nevoie de o folie mai groasa, de 23 microni, poti sa optezi pentru al doilea produs din lista noastra, RNPLAST FS-12.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

BrandPaper FSA300
Click aici pentru pret!

Este un produs dedicat pentru industria alimentara sau pentru uz personal, asigurand o buna pastrare a alimentelor, deoarece se muleaza perfect pe produs, nu lasa mirosul sa se imprastie in frigider, protejeaza de praf, umezeala si murdarie, este flexibila si usor de manuit, si are o latime de 30 cm si o lungime de 1500 ml.

Se poate rupe mai usor, fiind o folie subtire, de 9 microni, mai potrivita pentru depozitare decat pentru transportul produselor.

Util pentru depozitarea alimentelor, este un produs pe care merita sa il ai la indemana, fiind si usor de utilizat.

A 2-A OPTIUNE!

RNPLAST FS-12
Click aici pentru pret!

Produsul poate fi folosit atat pentru ambalarea produselor alimentare, cat si pentru paletizarea obiectelor pe care le comercializezi, pentru a fi mai usor de transportat si depozitat, deoarece este o folie groasa de 23 microni, rezistenta, ce se muleaza perfect, cu o latime de 50 cm pentru a acoperi o suprafata mare la o singura trecere, si vine la set de 6 role.

Ai nevoie de un dispenser pe care sa il achizitionezi separat, pentru a putea paletiza usor produsele in pachete de dimensiuni medii spre mari.

Este o folie utila pentru depozitarea si transportarea diferitelor produse, individual sau in paleti, asigurand protectia obiectelor ambalate.

BrandPaper FAD300
Click aici pentru pret!

Daca ai nevoie de o folie stretch pentru acasa acest tip iti poate fi de ajutor, fiind dotata cu dispenser pentru a putea impacheta usor si bine produsele, este transparenta asa ca poti sti fara sa deschizi ambalajul ce este in pachet, se muleaza perfect pentru a mentine alimentele proaspete mai mult timp, nu este toxic, asa ca poate intra in contact cu produsele alimentare.

In caz ca folosesti multa folie pentru impachetarea produselor comercializate, orienteaza-te spre un alt produs, aceasta rola avand o lungime doar de 300 ml.

Pret bun, dispersor cadou pentru a fi usor de utilizat, transparenta si cu o buna aderenta, sunt doar cateva motive ce ne determina sa recomandam acest produs.

 

 

Cum alegi o folie stretch buna

 

Ghidul cumparatorului

Ambalarea si paletizarea cu folie stretch este un procedeu folosit foarte des, mai ales in ultima vreme, avand o larga raspandire atat in mediul industrial, cat si pentru consumatorii casnici, datorita usurintei in folosire si costurilor reduse. In continuare, in acest ghid imi propun sa iti prezint cateva criterii de departajare, pentru a putea alege si achizitiona o folie stretch la un pret bun si care sa corespunda cu nevoile tale.Unde o poti folosi: Folia strech este o solutie la indemana pentru impachetarea diferitelor produse, precum si paletizarea lor, oferind protectie impotriva murdariei, a umiditatii si a prafului, avand o gama larga de utilizari.

In industrie se foloseste pentru paletizare sau pentru protectia produselor, inclusiv in industia alimentara. Este utilizata pentru depozitarea obiectelor in hale sau depozite speciale pentru a fi protejate impotriva umiditatii, dar si pentru transport protejand produsele de murdarie, zgrieturi sau mici lovituri. Este rezistenta la rupere si la sarcini mari, asigurand astfel paletul.

Pentru legat, folia este mai ingusta si se foloseste pentru ambalarea tevilor, profilelor, colacilor de sarma etc., utila pentru magazinele ce comercializeaza astfel de produse, dar si pentru micii meseriasi, pentru a transporta usor obiectele la domiciliul clientului.

Folie pre-stretch, care este intinsa in prealabil, pentru a ambala produse usoare sau fragile care nu suporta forte de intindere foarte mari, deoarece se pot deforma obiectele sau se pot deplasa. Permite utilizatorului final o ambalare mai facila, folia facand priza pe produs, fara a strange.

Pentru uz casnic are multiple intrebuintari, de la ambalarea mancarii depozitate in frigider, pentru a nu imprastia mirosuri si pentru a se mentine proaspata mai mult timp, pana la ambalarea cutiilor in care ai diferite obiecte pe care nu le utilizezi un timp mai indelungat, haine, si protejarea valizelor la transport, mai ales cand le depui in hala de la avion. Este la indemana oricui, fiind usor de utilizat chiar si de catre cei mici, fara riscuri de accidente si cu costuri scazute. De asemenea, este usor de scos, cand nu mai ai nevoie de ea.

Folie stretch cu proprietati speciale, care se realizeaza la comanda in general si care are anumite caracteristici specifice pentru produsele tale, cum ar fi: culori diferite pentru a ambala sau paletiza diferite obiecte dupa un anumit cod, sigla inscriptionata sau diferite mesaje pentru a personaliza ambalajul, protectie antistatica, protectie UV etc.

 

Tipuri: Sunt doua mari tipuri de folie stretch, in functie de modul de folosire, si anume:

Manuala: Folosita in industrie sau pentru uz casnic, pentru protectia si ambalarea produselor de dimensiuni mici si mijlocii, recomandata impotriva prafului, umezelii, murdariei. Nu ai nevoie de alte unelte sau materiale, este usor de impachetat si de despachetat atunci cand nu mai ai nevoie, implicand costuri logistice scazute. In caz ca o folosesti des poti apela la un dispenser pentru folie stretch, din plastic, usor de manipulat si care asigura o intindere uniforma a foliei si o pozitionare stabila.

Automata: Folosita in general in domeniul industrial si alimentar, pentru paletizarea si ambalarea obiectelor mari, greu de manipulat. Se folosesc pe masini automate, rolele avand dimensiuni mari, o buna elongatie (200 – 300%) pentru a tine in siguranta produsele ambalate. Pentru optimizarea costurilor de ambalare, poti gasi folii stretch la preturi bune, care sa asigure protejarea produselor comercializate.

 

Grosime: Aceasta poate fi variata si o vei alege in functie de destinatia foliei, si anume:

Pentru uz industrial, automat sau manual, pentru ambalarea paletilor care au nevoie de rezistenta la transport vei alege produse cu grosime de 15, 17, 20, 23, 30 microni sau mai mult de 50 sau 80 microni pentru paleti mari care necesita o protectie suplimentara, acestea fiind si la un pret mai ridicat;

Pentru uz casnic sau pentru ambalarea produselor alimentare care au nevoie doar de protectie impotriva prafului si murdariei poti merge pe variante mai subtiri de 12, 9, 7, 6 microni.

 

Dimensiuni: Piata ofera o gama larga de produse si sigur vei gasi cea mai buna folie stretch care sa fie dedicata pe nevoiele tale. In general, cele folosite pentru paletizare au o latime de 50 cm, pentru a acoperi o suprafata cat mai mare, dintr-o singura trecere. Pentru ambalarea produselor alimentare poti sa alegi si latimi mai mici de 25 – 30 cm ce se asaza bine si asigura protectia dorita. Pentru legarea produselor lungi, alegi folii inguste de 5, 7, 10, 15 cm, in functie de cum este mai usor de utilizat.

Lungimile sunt de asemenea foarte variate, de la folii scurte de 150, 300 ml pana la 1200, 1600 ml sau mai mult pentru masini automate.

Greutatea este in functie de cantitatea de folie continuta pe un tub. In cazul celor automate nu este un parametru foarte important, acestea fiind manipulate cu ajutorul masinilor. Pentru cele utilizate manual insa, greutatea este un factor de decizie, pentru a putea fi manuite cu usurinta chiar de la inceput. Modelele care au in jur de 1,5, 2 sau 2,5 kg sunt facil de manipulat indiferent de sex sau de varsta. De la 3 kg in sus, un dispensor te ajuta sa poti intinde folia bine si sa ambalezi produsul corect.

 

Culoare: Cele mai uzuale folii sunt cele transparente, albe, care iti permit sa reperezi usor produsul de care ai nevoie, fara a fi necesar sa desfaci pachetele.

Cele mate sunt in general de culoare negra, verde, rosu, albastru si asigura intimitatea produsului transportat. Pentru a face diferite marcaje, cunoscute in firma ta, poti paletiza in diferite culori dupa un cod agreat, care te scuteste de a mai eticheta paletii.

Numar de bucati: In caz ca vrei o folie pentru uz casnic sau daca o folosesti ocazional pentru o mica afacere, poti achizitiona role la bucata. Pentru paletizare sau pentru domeniul alimentar, catering, unde ai nevoie sa impachetezi zilnic diferite produse si sunt necesare cantitati mari de folie, poti opta pentru seturi de 4, 6 sau mai multe bucati.

Pe baza mai multor pareri despre cele mai bune folii stretch am alcatuit in continuare o lista cu cateva produse pentru a-ti fi mai usor sa te hotarasti ce ai nevoie. Daca nu gasesti ceva potrivit, noi te sfatuim sa iti continui cautarile in magazinele virtuale de specialitate, deoarece este mai comod, te poti informa mai usor asupra produsului, poti citi si recenzii de la cei care l-au folosit deja, si in plus, ai transport la locatia dorita.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

BrandPaper FSA300 

 

Daca ai nevoie de cele mai bune folii stretch alimentare, poti sa alegi acest produs. Este pentru utilizare manuala, o poti folosi acasa sau daca ai o mica afacere pentru ambalarea diferitelor produse de patiserie, brutarie, carmangerie, branzeturi, legume-fructe etc.

O poti utiliza pentru a depozita produsele in frigider sau in dulapuri, pentru a impiedica raspandirea mirosului, si, de asemenea, pentru a proteja produsele ambalate impotriva prafului, a umezelii si a murdariei. Este din plastic, transparent de culoare aurie. Fiind non-toxica se preteaza a fi in contact direct cu alimentele fara a le altera.

Rola are o latime de 30 cm fiind suficienta pentru produsele mici si mijlocii ca si dimensiuni. Are o lungime de 1500 ml, asa ca iti ajunge pentru multe a ambala multe obiecte. Grosimea este de 9 microni, este subtire si elastica si are o buna aderenta, mulandu-se perfect pe produsul ambalat.

Avantaje

Este o folie dedicata pentru produsele alimentare, fiind transparenta si auto-aderenta.

Este non-toxica, asa ca poate intra in contact direct cu mancarea.

Se muleaza perfect pe produs si nu lasa aerul sa patrunda in interior, pentru a pastra alimentele proaspete un timp mai indelungat.

Are o lungime de 1500 ml si iti ajunge pentru ambalarea mai multor produse.

Dezavantaje

Este subtire, de 9 microni, si se poate rupe cu usurinta.

 

 

 

 

RNPLAST FS-12 

 

In caz ca afacerea ta necesita ambalarea produselor, paletizarea acestora, pentru depozitare si transport, dar nu trebuie sa faci aceasta operatie foarte des, atunci poti opta pentru acest model de folie stretch, manuala, care te va ajuta sa iti desfasori activitatea repede si bine.

Este o folie transparenta, groasa, avand 23 microni, cu o buna elongatie de 200%. Se muleaza perfect pe obiecte si asigura mentinerea pozitiei in palet. Este usor de folosit, rolele avand o greutate de 3 kg. Latimea de 50 cm asigura o impachetare mai rapida a obiectelor de dimensiuni mici si mijlocii, dar si a paletilor de dimensiuni medii.

Rola are o lungime de 500 ml. Fiind din polipropilena este non-toxica, asa ca poate intra si in contact direct cu produsele alimentare. Este comercializata in seturi ce contin 6 role, pentru a avea o cantitate suficienta pentru o perioada mai mare de timp.

Avantaje

Este o folie groasa de 23 microni, ce poate fi folosita pentru ambalarea si transportul produselor sau pentru paletizare.

Este lata de 50 cm, asigurand o suprafata mare la o singura trecere.

Se vinde in seturi de cate 6 role, pentru a avea o cantitate mai mare.

Poate intra in contact direct cu alimentele, fiind non-toxica.

Dezavantaje

Nu are dispenser, si trebuie sa ai grija cand paletizezi pentru a nu se strange folia.

 

 

 

 

BrandPaper FAD300 

 

Pentru a ambala produsele comercializate in domeniul alimentar, precum legume – fructe, carne, branzeturi, sau daca oferi servicii de catering si vrei sa oferi protectie cutiilor livrate, poti opta pentru acest produs, o folie stretch la un pret bun.

Fiind din plastic transparent, poti vedea usor ce este ambalat inainte de a deschide cutia. Se muleaza perfect pe produs si le mentine proaspete mai mult timp, deoarece nu lasa aerul sa patrunda in interior. Nu este toxica si adera usor, protejand obiectele ambalate de praf, umezeala si murdarie.

La achizitie primesti cadou si un dispensor, pentru a putea manui comod rola si pentru a o putea aseza perfect. Folia are o latime de 30 cm, fiind potrivita pentru tavite cu fructe sau caserole, si o lungime de 300 m. Este pentru uz manual si o poti folosi si acasa.

Avantaje

Este o folie transparenta, potrivita pentru a impacheta alimentele pentru a fi usor de depozitat si transportat.

Are dispensor pentru a putea fi usor de manuit.

Latimea de 30 cm este potrivita pentru activitatea de catering.

Are un pret bun.

Dezavantaje

Este scurta, de 300 m, si o poti folosi mai mult pentru acasa sau ocazional pentru firma.

 

 

 

 

Folie Stretch 001 

 

Este o folie stretch utila pentru o mica afacere sau pentru acasa, in caz ca ai nevoie sa ambalezi zilnic pachete pentru cel mic sau caserole de mancare pentru servici, pentru a tine alimentele proaspete mai mult timp in frigider, pentru a depozita hainele sau alte obiecte pe care nu le mai folosesti o vreme si vrei sa le protejezi de praf si umezeala.

Fiind groasa, de 23 microrni, asigura o buna protectie, adera la obiectul ambalat si se muleaza perfect. Are doar 2 kg asa ca este usor de utilizat, chiar si manual, de catre gospodina casei sau de anagajatele de la magazin.

Este transparenta si poti vedea, fara a despacheta, ce este in ambalaj pentru a putea alege produsul dorit. Se desface cu usurinta cand ai nevoie. La achizitie primesti 6 role, asa ca esti asigurat pentru o perioada mai lunga de timp.

Avantaje

Este o folie flexibila si transparenta, utila pentru a ambala diferite obiecte sau produse alimentare.

Asigura o buna protectie, avand o grosime de 23 microni.

Este la set de 6 role, asigurand o ambalare a unui numar mai mare de produse.

Se utilizeaza usor, rola avand o greutate de 2 kg la inceput.

Dezavantaje

Are un pret ceva mai ridicat decat restul produselor prezentate.

 

 

 

 

BrandPaper FSTNEG 

 

Daca ai nevoie de o folie stretch, ieftina si buna, pentru paletizarea obiectelor comercializate, pentru a le putea depozita si transporta mai usor, atunci nu ocoli acest produs pentru ca ar putea fi ceea ce ai nevoie.

Este confectionala din LDPE, polietilena de joasa densitate cu o rezistenta chimica foarte buna si cu proprietati de izolare electrica, fiind ideala pentru protectia marfurilor. Este groasa de 23 microni, flexibila, se muleaza perfect pe obiectele ambalate si are o aderenta foarte buna.

Dedicata pentru uz manual, rola cantareste 2 kg la inceput, pentru a putea fi manuita cu usurinta. Are o latime de 50 cm, asa ca acopera o suprafata mare la o singura trecere, fiind utila cand ai paleti de dimensiuni medii sau obiecte de dimensiuni mai mari. Este de culoare neagra, mata, si asigura intimitate pentru obiectele transportate.

Avantaje

Este utila pentru ambalarea paletilor de dimensiuni mici si mijlocii.

Are o latime de 50 cm si ocupa o suprafata mare la o singura trecere.

Se manevreaza cu usurinta, rola cantarind 2 kg initial.

Are o grosime de 23 microni, asigurand o buna protectie paletilor.

Dezavantaje

Este mata si nu poti vedea ce este ambalat, fara sa deschizi pachetul.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status