Cel mai bun bideu montat pe WC

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.20

 

Cum aleg cele mai bune bideuri montate pe WC

 

Ghidul cumparatorului

Bideurile sunt des intalnite in baile utilizatorilor care vor sa isi asigure toate masurile de igiena corespunzatoare in zona anala-genitala. Daca nu ai suficient spatiu in baie pentru a amplasa separat un astfel de echipament si ti-ai dori o solutie mai simpla, noi iti recomandam un bideu care se monteaza pe vasul de toaleta.

Citeste acest ghid, daca vrei sa afli care sunt caracteristicile acestui echipament si cum il alegi corect, asfel incat sa se potriveasca nevoilor personale.

 

 

 

Bideurile care se monteaza pe WC pot fi electrice sau mecanice.

Primele variante sunt mai sofisticate, apa este incalzita pe loc si controlul se realizeaza prin intermediul unei telecomenzi sau al unui panou electric alaturat vasului de toaleta, insa, asa cum atentioneaza numeroase pareri despre cele mai bune bideuri montate pe WC, trebuie sa stii ca pretul de achizitie este unul considerabil.

Modelul de bideu ce se actioneaza mecanic este racordat la apa calda si rece, iar temperatura si presiunea sunt reglate cu ajutorul unei baterii (manete) clasice.  

Avand in vedere ca spalarea este principala functie a unui bideu, este foarte important sa optezi pentru un model ce iti permite sa reglezi temperatura si presiunea apei (pe mai multe trepte), dar iti ofera si posibilitatea de a alege zona pe care vrei sa o speli: cea genitala sau anala. Igienizarea corespunzatoare a celor doua regiuni se realizeaza fie prin actiunea tijelor speciale, fie prin directionarea electronica a jetului de apa.

Iti doresti un plus de confort? Exista modele de bideuri care sunt dotate cu functii suplimentare precum: incalzirea colacului, hidromasaj, clisma, uscare cu jet de aer cald, senzori care memoreaza setarile utilizatorului principal si blocarea accesului pentru copii.

Daca toate informatiile de mai sus sunt potrivite necesitatilor tale, nu mai ramane decat sa consulti ofertele variate din magazinele online pentru a alege un bideu montat pe WC, la un pret bun. Urmatoarele propuneri de bideuri sunt printre cele mai cumparate modele. Consulta-le, s-ar putea sa gasesti ceva pe plac.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Hyundai HDB 1500R 

 

Varianta unui bideu electric ce poate fi montat cu usurinta deasupra vasului de toaleta te incanta? Este posibil ca modelul Hyundai HDB 1500R sa fie exact ceea ce cauti. Toate functiile oferite de acest bideu pot fi controlate prin intermediul telecomenzii wireless ce este prevazuta cu suport de fixare pe perete.  

Acest echipament de igienizare a zonei genitale si anale poate fi folosit de mai multe persoane, datorita faptului ca tijele reglabile directioneaza jetul de apa direct spre zona vizata si nu intra in contact cu corpul. De asemenea, dispozitivul este dotat cu functia de curatare automata dupa fiecare utilizare.

La capitolul functii suplimentare mentionam: incalzirea automata a scaunului de toaleta, optiunea de clisma si hidromasaj, uscarea cu jet de aer cald. Temperatura apei se mentine constant pe parcursul igienizarii. Tehnologia nanosilver utilizata in confectionarea capacului ofera protectia atibacteriana, iar sistemul odorizant neutralizeaza instant mirosurile neplacute.

 

 

 

 

 

LS Daewon DIB C500 

 

Un tip de bideu electric ce se regaseste in topul celor mai achizitionate si apreciate echipamente in acest sens este modelul LS Daewon DIB C500 ce trebuie racordat la electricitate si apa rece.

Capacul se monteaza cu usurinta pe vasul de toaleta, beneficiaza de un sistem hidraulic pentru a se inchide fara socuri si zgomote, iar panoul de comanda digital este localizat in partea dreapta. Spalarea se realizeaza prin intermediul tijei reglabile din inox care nu intra in contact cu corpul (un aspect important pentru a putea fi folosit igienic de mai multi utilizatori) si care este prevazuta cu duze pentru spalarea genitala la femei (Bidet), anala (Wash) si mod clisma (Power Wash).

Functiile suplimentare includ 4 trepte (rece; 36°C; 38°C; 40°C) de incalzire a sezutului, reglarea temperaturii si presiunii apei, optiunea de protectie pentru copii prin blocarea optiunii de clisma, functia de hidromasaj, de  memorare a setarilor utilizatorului principal. Mai mentionam si senzorul care opreste functionarea bideului, daca utilizatorul s-a ridicat.

 

 

 

 

 

Hyundai Bobslei II C Living Solutions 

 

Pentru toti cei care vor sa achizitioneze un bideu montat pe WC, ieftin si bun, modelul Hyundai Bobslei II C Living Solutions ar putea fi o varianta eficienta. Desi nu este dotat cu functii spectaculoase, va reusi sa isi faca treaba principala cu succes.

Acest tip de bideu este nonelectric, se amplaseaza pe vasul de toaleta cu ajutorul kitului inclus si necesita racordarea la apa rece si calda. Controlul functiilor se realizeaza prin intermediul consolei laterale pe care se afla butoanele mecanice si maneta. Cele doua tije separate nu intra in contac cu corpul si se folosesc independent pentru a spala zona anala sau genitala.

Temperatura si presiunea apei se regleaza cu ajutorul manetei dispuse ergonomic in partea din fata a consolei laterale. Cele doua duze ridica presiunea apei si directioneaza jetul in zona de spalare selectata. De asemenea, acest dispozitiv este dotat cu sistem de spalare a tijelor care se actioneaza prin apasarea butonului situat in partea din spate a panoului de comanda.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status