Cel mai bun aspirator de geamuri Karcher

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.20

Cum aleg cele mai bune aspiratoare de geamuri Karcher

 

Ghidul cumparatorului

Nu este obligatoriu ca procesul de curatare a geamurilor sa fie unul neplacut sau exagerat de lung. Schimband modul clasic de curatare, cu carpa si solutia speciala, cu varianta mai moderna, ce implica utilizarea unui aspirator, poti scurta semnificativ timpul de lucru, iar rezultatele vor fi, de cele mai multe ori, mai bune.

Exista multe modele si variante ale acestui dispozitiv pe piata, dar este indicat sa alegi un dispozitiv produs de o companie recunoscuta ca autoritate in domeniul echipamentelor de curatare, cum ar fi Karcher. Pentru a face o alegere informata, insa, este necesar sa afli mai intai care sunt caracteristicile tehnice considerate mai importante.

Aspiratorul ar trebui sa includa recipientul pentru solutia de curatat geamuri, un aspersor si laveta pentru stergere, pentru a nu fi nevoit sa pierzi timpul schimband instrumentele folosite pentru fiecare pas din procesul de igienizare a suprafetei. Functia de circulare a aerului incorporata va asigura o uscare rapida a geamului sau oglinzii, in asa fel incat sa fie redus riscul aparitiei darelor sau petelor.

Capacitatea recipientului de colectare ar trebui sa fie de cel putin 100 ml, pentru a nu necesita pauze frecvente pentru golirea acestuia. Astfel, procesul de curatare va fi fluid, neintrerupt, fara sa necesite manopere suplimentare care sa prelungeasca timpul de lucru. In cazul in care stii ca vrei sa abordezi si celelalte suprafete lucioase din casa, cum ar fi oglinzile sau sticla mobilierului, ar trebui sa optezi pentru un recipient pentru aspersor de 250 ml, volum suficient pentru un ciclu de igienizare complet.

Una din trasaturile importante, conform multor pareri despre cele mai bune aspiratoare de geamuri Karcher, este mobilitatea aparatului, deoarece va trebui sa il manevrezi in zone diferite ale camerei si la inaltimi variabile, in functie de dimensiunea geamului.

Apeland la un dispozitiv alimentat prin baterie, poti reduce semnificativ riscul aparitiei accidentelor datorate incalcirii firului sau agatarii acestuia. Va trebui, insa, sa verifici perioada de autonomie a bateriei, in asa fel incat sa fii sigur ca vei putea igieniza toate geamurile din casa intr-o singura sedinta de curatare, neintrerupta de pauze pentru reincarcare.

Atunci cand vei cauta un astfel de dispozitiv, va trebui sa te asiguri ca in pachet sunt incluse si accesorii, cum ar fi lavete de schimb si un brat telescopic care sa iti asigure raza de actiune necesara fara sa fie nevoie sa te urci pe scaune, scari sau alte improvizatii. Laveta ar trebui sa fie realizata dintr-un material moale, care sa nu se scamoseze, pentru a reduce riscul formarii de dare sau pete in timpul stergerii geamurilor.

De regula, lista acestor accesorii va fi incadrata in specificatiile produsului afisate in magazinele unde gasesc aspirator de geamuri Karcher la un pret bun cei care doresc sa faca o astfel de investitie.

 

Acum ca stii cam care sunt cele mai importante criterii de selectie, poti incerca sa cauti cel mai bun aspirator Karcher pentru tine, nu inainte de a arunca o privire si asupra variantelor expuse de noi mai jos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Karcher WV 2 Premium

 

Karcher WV 2 Premium este un aspirator pentru geamuri ce iese in evidenta prin designul compact si greutatea totala redusa a aparatului, ce ajunge pana la 0.6 kg. Bateria asigura o durata a perioadei de autonomie de pana la 25 de minute, suficient pentru a curata o suprafata de pana la 75 metri patrati (echivalent cu 25 de ferestre de dimensiune medie).

Dispune de un sistem de avertizare in momentul in care acumulatorul se apropie de epuizare, permitand utilizatorului sa finalizeze curatarea suprafetei incepute inainte de a-l pune la reincarcat. Durata de incarcare este de 140 de minute, destul de redusa incat sa nu intarzie procesul de curatenie foarte mult. Duza de curatare standard are latimea de 280 mm, asigurand o curatare optima a geamurilor cu un numar minim de treceri pe suprafata acestora.

Recipientul de colectare a apei murdare, rezultata din procesul de igienizare a geamurilor, are un volum generos de 100 ml, si poate fi folosit oriunde in casa, datorita aspirarii eficiente ce nu permite scurgerea acesteia in exterior. Dotarea standard include un flacon de 20 ml de solutie concentrata pentru curatarea geamurilor, flacon de pulverizare cu volum de 250 ml, laveta din microfibre si o duza de aspirare cu dimensiuni mai reduse decat cea principala (170 mm) ce poate fi utilizata pentru suprafetele mai inguste – cum ar fi oglinzile.

 

 

 

 

 

Karcher WV 1 Plus

 

Un aspirator de geamuri Karcher ieftin si bun este modelul WV 1 Plus, ce poate fi utilizat atat pentru a curata sticlaria geamurilor, cat si pentru celelalte suprafete lucioase din casa, cum ar fi blatul din bucatarie, oglinzile sau faianta. Datorita sistemului inovativ de aspirare, suprafetele igienizate raman perfect uscate si fara urme. Greutatea redusa a dispozitivului, de doar 0.5 kg, permite o utilizare usoara si rapida, fara sa necesite eforturi fizice suplimentare. Astfel, procesul de curatare nu este o corvoada, ci poate fi privita ca pe o activitate usoara si relaxanta.

Acumulatorul poate fi incarcat complet in 90 de minute, asigurand o autonomie a aparatului de 20 de minute, suficient cat sa asigure curatarea unei suprafete de 55 metri patrati, echivalentul a 18 ferestre de dimensiuni medii. Latimea maxima de lucru a duzei de aspirare este de 250 mm, asigurand un timp redus de lucru, prin reducerea numarului de treceri necesare pentru a obtine rezultatul dorit. Rezervorul de acumulare al apei murdare are un volum de 100 ml, suficient de mare incat sa nu necesite pauze frecvente pentru golire.

Pachetul standard cuprinde, la achizitie, solutie concentrata de curatare a geamurilor, in plic de 20 ml, un flacon aspersor standard cu volum de 250 ml si o laveta din microfibre. Laveta poate fi detasata si curatata in masina de spalat haine, in timp ce recipientul de acumulare pentru apa murdara este compatibil cu masina de spalat vase.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status