Cel mai bun vas WC cu rezervor

Am modificat articolul ultima data pe: 27.09.20

 

Cum aleg cele mai bune vase WC, cu rezervor

 

Ghidul cumparatorului

Dotarea camerei de baie cu piesele necesare este mai mult o chestiune de ordin practic si mai putin estetica, chiuveta, cada si vasul de toaleta trebuind alese in primul rand avand in vedere functionalitatea si spatiul disponibil (ceea ce nu inseamna ca alte aspecte precum designul sau materialul trebuie ignorate). Indiferent daca vorbim de baia principala, o baie de oaspeti sau de serviciu, un vas WC cu rezervor e o achizitie care trebuie facuta cu grija.

vas-wc-cu-rezervor

 

In primul rand, va fi necesar sa decizi ce tip de piesa iti doresti: exista vase pe pardoseala cu rezervorul la semi-inaltime; sunt optiunea populara pentru echiparea bailor mici si medii din apartamente, asa cum arata destule pareri despre cele mai bune vase WC cu rezervor, chiar multi instalatori recomandand acest tip. Sunt econome ca spatiu ocupat si ca pret si destul de rezistente, fiind o alegere foarte practica. Daca insa ai o camera de dimensiuni mari, poti opta pentru vase cu rezervor asezat, care ocupa mai mult, sunt extrem de durabile, au design compact integrandu-se perfect in baie. Mai exista varianta vaselor suspendate, ce sunt si ele preferate de multi proprietari de apartamente, economisind spatiu si fiind igienice (cu rezervor ingropat). In sfarsit, daca folosesti bideu, trebuie sa stii ca au aparut modele care il integreaza (cheltui mai mult, dar e un produs 2 in 1).

Te poate interesa daca setul e complet (vas, rezervor plus capac WC), iar in ceea ce priveste dimensiunea si forma, valorile conventionale se situeaza cam la 36 X 64 X 80 centimetri iar ca forma se alege in general cea ovala, fiind cea mai comoda (desi in functie de dorinte, poti gasi si vase rotunde ce ocupa mai putin loc sau chiar patrate, ce ofera un design special).

Daca te intrebi unde gasesc vase WC cu rezervor la un pret bun alti utilizatori, raspunsul e simplu: online, unde poti sa compari modele variate si beneficiezi adesea de oferte atractive si de garantie extinsa.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Ideal Standard Tempo

 

1-standard-tempo-36x66-cmAcest produs este printre cele mai bune vase WC cu rezervor inclus cu amplasare pe pardoseala si cu evacuare orizontala. Are rezervorul la semi-inaltime, optiune foarte des recomandata de catre profesionisti pentru echiparea bailor mici si medii (are dimensiuni standard, de 36 X 66 cm).

Cu un design clasic, de forma ovala (cea mai comoda), de culoare alba, este fabricat din ceramica, material rezistent si simplu de igienizat (iar capacul inclus este din material duroplast, foarte rezistent).

Este modelul cel mai econom in termeni de spatiu si pret, simplu de montat si potrivindu-se oricarui design al camerei de baie. Setul e complet, cu vas de toaleta, rezervor si capac, calitatea fiind asigurata de perioada foarte extinsa de garantie de 300 de luni (capacul are insa doar 24 luni). Este ceea ce iti trebuie pentru o camera mica sau medie, indiferent daca e vorba de baia principala, de oaspeti sau de serviciu.

 

button 1

 

 

 

 

Cersanit Nano

 

2-nano-cersanitDaca ai nevoie de un set WC complet pentru o camera de baie de dimensiuni mici spre medii, acest vas cu rezervor la semi-inaltime si amplasare pe pardoseala poate fi o optiune potrivita. Nu ocupa mult spatiu, fiind simplu de montat cu ajutorul suruburilor si integrandu-se perfect cu celelalte piese din baie, avand dimensiuni reduse de 37 X 57 centimetri (o valoare standard e de 36 X 64 cm). Rezervorul inclus are un volum de 2/4 l si este confectionat din ceramica alba rezistenta si usor de igienizat.

Capacul de toaleta este din duroplast antibacterian, fapt ce ii asigura durabilitatea. Are un design simplu si modern, creat special pentru baile mici spre medii din garsoniere si apartamente, fiind de forma rotunda, ceea ce economiseste mult din spatiu.

Setul contine vas, capac, rezervor, mecanism si flotor WC si are inclusa o garantie extinsa pe o perioada de 60 luni. Este o piesa ce poate fi recomandata cu incredere, garantand o durata de viata prelungita.

 

button 1

 

 

 

 

Cersanit Senator

 

3-senator-cersanitDaca ai nevoie de un vas WC cu rezervor ieftin si bun, iti recomandam sa arunci o privire asupra acestui model Cersanit cu iesire laterala si cu amplasare pe pardoseala. Nu va ocupa mult spatiu, fiind potrivit pentru dotarea unei camere de baie mica sau medie, iar forma ovala asigura confortul. Rezervorul la semi-inaltime are capacitate de 3/6 l, fiind modelul recomandat de catre foarte multi instalatori pentru o baie standard.

Vasul si rezervorul sunt confectionate din ceramica alba, iar capacul din polipropilena, ceea ce ii ofera rezistenta in timp si o igienizare eficienta (este glazurat inclusiv in interior).  Cu un excelent raport pret-calitate, setul include vas, rezervor, capac, mecanism WC si are o garantie pe o perioada extinsa de 6 ani.

Daca iti doresti durabilitate, functionalitate, design simplu si modern, dar si accesibilitate in termeni de cost, acest model compact se va potrivi in orice baie care nu are dimensiuni mari.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status