Cel mai bun rezervor de WC, din ceramica

Am modificat articolul ultima data pe: 29.09.20

 

Cum aleg cele mai bune rezervoare de WC, din ceramica

 

Ghidul cumparatorului

Viata moderna aduce cu sine avantaje pe care nici nu le mai bagam in seama, atat de obisnuIti suntem cu ele. Atunci cand baia ta este inutilizabila caci e in plin proces de reamenajare sau a suferit vreo defectiune, lucrurile se complica brusc. Iata de ce iti recomandam sa optezi pentru cel mai bun rezervor de WC din ceramica: o piesa mai grea, dar mai rezistenta decat alternativele.

 

 

Modul de montare departajeaza rezervoarele de toaleta in produse cu montare la inaltime, la semi-inaltime sau incastrabile.

Cele de inaltime au o capacitate de spalare foarte buna si implica si o economie substantiala de spatiu, dar necesita montaj de specialitate.

Cele de semi-inaltime sunt probabil cel mai frecvent folosite in prezent, deoarece sunt si cel mai usor de montat.

In sfarsit, daca baia din noua ta casa este abIa in curs de constructie, poti opta pentru varianta incastrabila, numeroase pareri despre cele mai bune rezervoare de WC din ceramica sustinand ca aceasta este piesa cea mai confortabila si mai economica din punctul de vedere al spatiului.

Volumul de spalare poate depinde de capacitatea totala a rezervorului sau de optiunea de golire partiala. Un rezervor standard are un volum de 9 – 10 litri de apa. Pentru lavaj extins, aceasta apa va fi evacuata integral, in timp ce pentru un lavaj intermediar este suficienta evacuarea a jumatate din rezervor, astfel, ai optiunea de a economisi apa, mai ales in familiile cu multi copii.

Puterea de spalare depinde de asemenea de diametrul de evacuare, un diametru mai mare, de 102 cm, garantand un jet mai generos decat un diametru redus, de 50 mm de pilda.

La capitolul optiuni suplimentare, iti propunem cea mai avantajoasa metoda de a face o economie in plus de apa: rezervorul cu lavoar incorporat, care economiseste apa de la spalatul pe maini si o livreaza in vasul de toaleta.

Daca principalele caracteristici tehnice ale unui produs din aceasta categorie nu mai reprezinta un mister, unde gasesc rezervoare pentru WC, din ceramica, la un pret bun, alti cumparatori poate ramane inca o provocare. Ramai alaturi de noi ca sa descoperi cateva dintre cele mai avantajoase optiuni disponibile in magazinele online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Grande Sys  Eco 

 

Persoanelor pe care le intereseaza sa isi minimizeze costurile lunare si sa reduca amprenta personala asupra mediului le propunem produsul Grande Sys Eco, un model cu un design inovator conceput si fabricat in Austria si comercializat in Romania la un pret avantajos.

Designul este elegant si subtire, el determinand si o economie importanta de spatiu. Deasupra rezervorului este amplasat un lavoar, astfel incat apa rezultata in urma spalatului pe maini este colectata si refolosita in vasul de toaleta. Sistemul automat cu care e echipat rezervorul opreste alimentarea cu apa, atunci cand acesta este plin.

Produsul este ideal in orice spatii reduse, care beneficiaza in urma initiativei de a amplasa piese mici si ergonomice: case de oaspeti, pensiuni, campinguri sau chiar ambarcatiuni. Montajul se face foarte usor, in pachet fiind incluse toate accesoriile necesare pentru instalare si pentru punerea in functiune.

 

 

 

 

 

Kolo Nova Pro 

 

Daca esti in cautarea unui rezervor pentru WC, din ceramica, ieftin si bun, iti sugeram sa arunci o privire la modelul Kolo Nova Pro, un produs modern, cu un design placut pe care il recomandam in orice toaleta, indiferent de dimensiuni.

Piesa este confectionata din portelan alb si are in partea superioara un buton bifazic care permite declansarea jetului de apa. Montajul se face la semi-inaltime, ceea ce ofera o putere satisfacatoare de spalare a jetului de apa in cadere.

Capacitatea completa a piesei este de 6 litri si poti alege daca sa o eliberezi pe toata deodata sau sa apelezi la varianta redusa, in functie de nevoia de moment. Modelul are un pret avantajos si este insotit de o garantie de 60 de luni, ceea ce spune multe lucruri imbucuratoare despre calitatea si durabilitatea sa.

 

 

 

 

 

Ideal Standard Connect Cube 

 

O piesa simpla, frumoasa, clasica, cu un design elegant si o functionalitate avantajoasa este modelul Ideal Standard Connect Cube. Piesa se deosebeste de altele prin aceea ca alimentarea cu apa se face prin zona inferioara, ceea ce prezinta unele avantaje, din punctulul de vedere al specialistilor in instalatii sanitare.

Modelul are o capacitate de 6 litri si un buton cu dubla actiune, care permite declansarea intregului debit sau doar a jumatate din volumul de apa disponibil. Astfel, poti profita de o semnificativa economie de apa mai ales in familiile numeroase sau acolo unde exista copii.

In pachetul livrat vei gasi nu doar piesa propriu-zisa, ci si accesoriile necesare montajului si punerii in functiune, ceea ce inseamna ca nu este necesar sa investesti in piese suplimentare. Instalarea se face cu usurinta, si o poti realiza chiar tu, daca esti obisnuit sa faci mici lucrari prin locuinta.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status