Cel mai bun proiector laser ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.20

 

Cum aleg cele mai bune proiectoare laser ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Orice petrecere, indiferent daca este vorba de o reuniune cu prietenii sau de o nunta, poate fi mai reusita daca aveti un sistem de lumini laser care sa imbogateasca atmosfera. Festivitatile vor fi astfel mai atragatoare, iar invitatii vor aprecia atentia oferita detaliilor si interesul pentru organizare din partea dumneavoastra. In randurile ce urmeaza, veti afla cum sa alegeti un proiector laser care va da o nota speciala petrecerilor pe care le veti tine acasa ori in diverse localuri pentru evenimente:

Cand evaluati puterea la un proiector laser, ieftin, la un pret bun, nu veti intalni valori foarte mari. Spre exemplu, 10 W este destul de mult pentru un astfel de dispozitiv. In schimb, veti intalni parametri precum lungimea de unda: “650 nm pentru rosu” sau “532 nm pentru verde” ar fi doua exemple. Acest parametru este folosit pentru a explica cat de luminoase sunt laserele de culoarea respectiva.

Pe scurt, cu cat valoarea lungimii de unda este mai apropiata de 555 nanometri, cu atat culoarea va fi mai luminoasa fata de alte culori la un laser de aceeasi putere. Cea mai luminoasa culoare este verdele, urmata de rosu, albastru si violet. Pentru a echilibra luminozitatea, producatorii echipeaza proiectoarele cu lasere mai puternice pentru culorile violet, albastru si rosu, fata de cele pentru verde.

Veti analiza si diversele stiluri de iluminare si setari cu care sunt echipate dispozitivele de pe piata. De exemplu, la unele produse, precum acesta, veti putea alege intre o serie de lumini verzi, sau o combinatie de lumini verzi si rosii. La alte modele, precum Laser300, veti putea schimba si imaginile proiectate de lasere, diverse forme si tipare putand fi selectate prin apasarea unor butoane.

Multe produse pot activa si un mod de luminare in care fasciculele laser se vor misca in ritm cu sunetul ambiant din boxele instalate, pentru un efect mai spectaculos. Gradul de sensibilitate la zgomot si vibratii poate fi, de asemenea, reglat la proiectoarele mai complicate.

Mediul si regimul de utilizare reprezinta conditiile in care aparatul poate functiona. Un mare numar de pareri despre cele mai bune proiectoare laser ieftine pune accentul pe posibilitatea de a utiliza produsul in exterior cand analizeaza un produs atractiv. In aceasta privinta, puteti intalni modele precum Laser Club 9119, care este special gandit pentru gradini, putand fi amplasat chiar si in zapada.

In cazul altor modele, precum Laser300, se specifica temperaturi de utilizare (intre -1 si 35 de grade Celsius), insa nu toate sunt protejate impotriva intemperiilor si umezelii. Luati si acesti factori in considerare cand alegeti un produs pe care doriti sa il amplasati si in gradina ori la terasa.

Puteti citi mai multe specificatii pentru cateva din proiectoarele lase pe care le si puteti comanda online, in paragrafele ce urmeaza:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Megagift Laser300

 

Dispozitivul cu laser prezentat aici este foarte potrivit pentru discoteci si alte localuri de acest gen, desi, desigur, nimic nu va impedica sa il utilizati si in cadrul petrecerilor de acasa. Modelele din imaginile proiectate cu ajutorul laserelor sunt numeroase, si selectabile prin intermediul unui buton.

De asemenea, puteti opta si intre modul pe luminare continua, sau cel in care laserele se misca in ritmul muzicii, pe baza vibratiilor din mediu. Sensibilitatea la vibratii poate fi, de asemenea, reglata cu un buton rotund.  Culorile sunt rosu si verde, ledurile pentru rosu fiind mai puternice, pentru a echilibra nivelul de luminozitate (532 nm pt verde, la 5 mW, si 650 nm pentru rosu, la 10 mW).

Produsul poate functiona intre -1 si 35 de grade Celsius, insa nu este protejat impotriva intemperiilor. Pentru a atinge luminozitate maxima, va trebui sa il lasati pornit circa 15 minute, si alimentarea se face la o priza normala de 220 V.

 

 

 

OEM Mini laser 1002

 

Pentru cei dintre dumneavoastra care nu sunt foarte exigenti in privinta jocurilor de lumini ce pot fi amenajate la petreceri, modelul prezentat aici este un proiector laser, ieftin si bun, ce poate fi amplasat oriunde pentru a anima atmosfera de distractie.

Ca si alte modele, are mod auto, in care luminile se misca automat, dar si modul in care luminile danseaza pe sunet, microfonul controland ritmul laserelor pe baza vibratiilor din aer. Puteti opta fie pentru proiectarea luminilor verzi, fie pentru o combinatie intre verde si rosu (pozitia 1, respectiv pozitia 2). Se conecteaza la priza, cu ajutorul unui transformator inclus in pret.

Ca dezavantaj, producatorul recomanda ca acest aparat sa nu fie folosit mai mult de doua ore incontinuu, pentru a evita supraincalzirea si, in timp, deteriorarea produsului. De asemenea, tot pentru a evita acest efect, aparatul este echipat si cu un ventilator de racire.

 

 

 

Laser Club 9119

 

Dispozitivul ce poarta numele Laser Club este, la prima vedere, unul din cele mai simple de pe piata, designul sau compact, din plastic, facandu-l asemanator cu o jucarie. De fapt, plasticul care il acopera are ca scop o protejare mai buna impotriva umezelii si intemperiilor, produsul fiind destinat atat utilizarii in interior, cat si in curte sau in alte spatii deschise.

Se infige in pamant cu ajutorul unui tarus de plastic, si poate fi amplasat chiar si in zapada. Poate acoperi fara probleme o suprafata de 60 de metri patrati, modelul proiectat fiind alcatuit din foarte multe imagini ce combina laserele rosii si cele verzi. Pentru a echilibra luminozitatea, laserul verde are jumatate din puterea celui rosu (50 mW la o lungime de 532 nm pentru verde, si 100 mW la 470 nm pentru rosu).

Proiectorul se conecteaza la reteaua electrica standard, iar cablul inclus are un metru lungime, prin urmare va va trebui un prelungitor, in cazul in care il amplasati in curte.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status