Cel mai bun proiector laser, de exterior

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.20

 

Cum aleg cele mai bune proiectoare laser, de exterior

 

Ghidul cumparatorului

Daca stai la casa si vrei sa ai un ambient placut in curte, poti achizitiona un proiector laser de exterior, la un pret bun, care sa iti inveseleasca atmosfera. Va fi prilej de bucurie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, pentru ca poti transforma orice zi obisnuita in zi de sarbatoare. In acest ghid iti vom oferi informatii despre caracteristicile principale pe care sa le urmaresti pentru a fi multumit de achizitia facuta.

Materialul din care este confectionata carcasa trebuie sa fie robust, destinat pentru exterior, pentru a fi rezistent la apa si zapada si la temperaturi extreme – foarte frig (-25 grade C) sau foarte cald (+35 grade C), si poate fi din aluminiu, plastic.

Numarul de culori este de asemenea foarte important, in general modelele mai simple au doua culori, verde si rosu, dar exista modele cu un numar mai mare.

Daca ai o suprafata mai mare care sa fie luminata vei alege un model mai performant care are putere de acoperire de peste 300 de metri patrati. Este important si numarul de puncte luminoase pe care le proiecteaza, statice sau in miscare, un aparat performant putand ajunge la peste 6000 de puncte. In general folosesc lumina rece sau calda, sursa de lumina fiind de tip LED.

In functie de perioada in care vrei sa folosesti proiectorul poti sa alegi modele speciale pentru diferite sarbatori, care vor proiecta anumite modele precum braduti sau stelute pentru Craciun, iepurasi pentru Pasti, sau jocuri de lumini, stroboscop, pe care sa le setezi dupa cum doresti. De asemenea, poti alege un model care proiecteaza imagini cu efect 3D – holografic; sunt ceva mai scumpe dar efectul este cu adevarat spectaculos.

Modul de alimentare este de asemenea foarte important si exista  modele cu baterii, la retea sau combinate. Pentru a avea mai multa flexibilitate e bine sa alegi un model combinat. Pentru modelele care se alimenteaza la retea e indicat sa alegi o lungime de cablu cat mai mare, pentru a nu fi nevoit sa folosesti prelungitoare (aproximativ 3 metri).

In general, dispozitivele au doua sisteme de prindere, pot fi suspendate sau se infing in pamant.

Proiectoarele laser de exterior pot avea si diverse functii speciale cum ar fi un senzor de sunete, care permite redarea luminii pe ritmul muzicii, ca un dans; telecomanda pentru a putea regla din casa modul de proiecte, intensitatea si altele; precum si posibilitatea de a-l conecta la alte dispozitive prin intermediul unei mufe USB sau SD pentru a putea controla mai usor jocul de lumini. Pentru cei care au o firma pot opta pentru modele cu proiectie logo. Modelele care au timer sunt utile pentru ca pot fi programate sa se inchida dupa un anumit timp.

Conform mai multor pareri despre cele mai bune proiectoare laser de exterior, am alcatuit o lista cu cele mai populare modele la noi si ti le prezint in continuare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

HomeGadget, 9249

 

Este un proiector laser de exterior dedicat pentru perioada sarbatorilor de iarna, dar poate fi folosit si pentru a inveseli petrecerile din timpul anului. Este rezistent la frig si la zapada, functionand la putere maxima, atat la exterior cat si la interior.

Sursa de lumina este de tip LED, ce furnizeaza lumina rece, creand un model de fulgi colorati – rosii, verzi, albastri, gri; miscatori. Carcasa este rezistenta la impact si durabila in timp.

Se alimenteaza doar la retea, avand inclus cablul de alimentare. Sistemul de prindere este de tip tepusa, cu o lungime de 16,5 cm, putand fi infipt in zapada sau in pamant. Este mic avand 11 cm lungime, 8,5 cm inaltime si 9,8 cm in diametru, fara picior, si poate fi usor amplasat in curte sau in gradina.

 

 

 

HomeGadget, 9119

 

Daca iti doresti un proiector laser de exterior, ieftin si bun, iti recomandam acest model dedicat pentru case, restaurante, cluburi, baruri. Poate fi folosit la exterior pentru a crea o atmosfera de sarbatoare, dar si la interior pentru a anima petrecerile, pentru copii sau pentru adulti.

Carcasa este confectionata din plastic dur, rezistenta la intemperii si la apa. Sursa de lumina este de tip LED ce furnizeaza o lumina calda, si poate acoperi o suprafata de pana la 60 de metri patrati. Foloseste lumina rosie si verde, creand modele deosebite, sub forma de stelute,  cu efect 3D holografic.

Sistemul de prindere este de tip tepusa, putand fi amplasat in zapada sau in pamant. Functioneaza doar conectat la reteaua de alimentare avand un cablu cu o lungime de 1 m.

 

 

 

Goobay, 25276

 

Este un model de proiector laser pentru exterior, rezistent la apa si intemperii. Il poti folosi in timpul sarbatorilor de iarna, pentru a lumina casa dar si la petreceri in aer liber in orice anotimp.

Carcasa este realizata din aluminiu, rezistenta la impact si durabila. Foloseste lumini rosii si verzi, pe rand sau combinat in functie de cum setezi. Sursa de lumina este de tip LED.  Are functie de timer, senzor de lumina – porneste seara si se opreste dimineata; viteza jocului de lumini este reglabila; luminile se pot roti in sensul acelor de ceas si in sens invers; are functia de auto flash.

Proiectorul are telecomanda cu ajutorul careia poti accesa functiile si din casa. Se infinge in zapada sau in pamant, avand o tepusa ca si sistem de fixare. Se alimenteaza la retea, adaptorul fiind inclus.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status