Cel mai bun dulap de pantofi pentru hol

 

Cum aleg cele mai bune dulapuri de pantofi pentru hol

 

Ghidul cumparatorului

Un set complet de mobilier pentru hol va contine si un dulap destinat depozitarii pantofilor. Pe langa aspectul estetic placut, acesta va asigura si pastrarea incaltamintei in conditii optime, ferita de umezeala sau praf. Magazinele dispun de o gama variata de modele, dar poti alege cel mai bun dulap de pantofi pentru hol daca urmaresti cateva criterii simple de selectie.

 

 

In primul rand, va trebui sa masori spatiul de care dispui, pentru a putea hotara daca este mai potrivit pentru tine un model cu baza larga si inaltime mai redusa sau unul inalt, cu o amprenta la sol mai mica. Prima varianta poate fi indicata atunci cand holul este mai larg, unele modele fiind dotate in partea superioara si cu o bancuta pe care sa te poti aseza atunci cand te incalti.

Dulapurile mai inguste pot fi potrivite atunci cand holul este mai mic, astfel incat sa ocupe o portiune minima din spatiul destinat circulatiei.

Materialul din care sunt realizate aceste piese de mobilier este, de regula, PAL-ul melaminat – material usor, ce implica un cost de achizitie mai redus si cu o rezistenta moderata la depunerile de praf si umezeala. Variantele realizate din lemn pot fi mai rezistente la uzura, dar pot fi mai greu de manevrat, datorita greutatii mari a piesei asamblate si pot implica uneori costuri de achizitie mai ridicate.

Compartimentarea spatiului interior poate diferi in functie de model. Unele dulapuri pot oferi optiunea stocarii pantofilor in pozitie verticala – variantele cu usi culisante ce se deschid de sus in jos, sau orizontala, atunci cand suprafetele de depozitare sunt reprezentate de rafturi.

In functie de numarul de rafturi sau sertare existente, capacitatea fiecarui dulap poate varia de la un model la altul. Multe pareri despre cele mai bune dulapuri de pantofi pentru hol indica faptul ca este mai bine sa te orientezi spre o piesa de mobilier ce va permite stocarea diferentiata a papucilor, in functie de categorii. Astfel, vei putea pastra la fel de bine si pantofii cu toc si cizmele de iarna.

Luand in calcul aceste detalii, poti verifica oferta disponibila in magazinele unde gasesc dulap de pantofi pentru hol la un pret bun persoanele ce vor sa isi completeze mobilierul existent acasa, si vei putea alege in cunostinta de cauza modelul cel mai potrivit casei tale. Mai jos noi am descris cateva modele care ni s-au parut mai interesante si care ar putea fi chiar ceea ce ai nevoie.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Global Network Cires

 

Produsul de la Global Network este un dulap cu structura specifica pentru depozitarea pantofilor. Datorita cadrului ingust si a dimensiunilor bine proportionate (164 cm x 65 cm x 16 cm) poate fi depozitat cu usurinta in spatele usii de la intrare. Astfel, spatiul ocupat pe hol este minim, astfel ca poate fi potrivit si pentru incaperile cu dimensiuni mai reduse.

Este realizat din placi de PAL, cu grosimea de 16 milimetri, material usor dar cu o buna rezistenta la uzura in timp. Materialul a fost obtinut prin metode ecologice de reciclare, prin tocarea resturilor de lemn sau a mobilierului vechi, contribuind la diminuarea taierilor de paduri. Are o culoare eleganta, asemanatoare lemnului de cires, facand posibila integrarea cu usurinta in tendintele estetice ale majoritatii seturilor de mobilier.

Dispune de 5 usi cu deschidere verticala, de sus in jos. Capacitatea maxima de depozitare recomandata de producator este de 15 perechi de pantofi, cu mentiunea ca pantofii de marimea 45 sau cei cu tocuri mai inalte vor necesita mai mult spatiu pentru o pastrare corecta, care sa nu duca la modificari ale formei acestora. Sistemele interioare de sustinere sunt realizate din bare din PVC elastic, vopsite in asa fel incat sa nu contrasteze neplacut cu nuanta mobilierului.

 

 

 

 

 

ProdAlcar Sonoma

 

O varianta ce merita vizualizata atunci cand cautam dulap de pantofi pentru hol ieftin si bun este modelul Sonoma, produs de ProdAlcar. Este o piesa de mobilier ce iese in evidenta prin liniile clasice, drepte, si prin culoarea deschisa, asemanatoare lemnului de stejar.

Dispune de 2 usi, fiecare cu cate 2 compartimente de dimensiuni generoase. Permite, astfel, stocarea pantofilor de dimensiuni mai mari. Parerile utilizatorilor inca faptul ca pot fi depozitate pana la 12 perechi de papuci, cu marimi cuprinse intre 37 – 43.

Aceasta piesa de mobilier este fabricata din placaj de PAL melaminat, cu o grosime de 16 milimetri. Este un material rezistent la depunerile de praf si la umezeala, curatarea acestuia realizandu-se cu usurinta, cu ajutorul unei carpe moi umezite. Pantofarul este livrat dezasamblat, in cutie, unde sunt incluse si accesoriile necesare asamblarii (eurosuruburi, cuie, balamale). Dimensiunile dulapului, dupa asamblare, sunt de 63 x 30 x 85 centimetri, si permit amplasarea cu usurinta a acestuia si in incaperile cu dimensiuni mai reduse.

 

 

 

 

 

TCK Centrum Wenge

 

Oferta TCK Centrum Wenge este un dulap pentru pantofi ce se evidentiaza prin culoarea deosebita si finisajul de calitate. Este realizat din placi de PAL melaminat cu grosimea de 30 de milimetri – asigura o rezistenta crescuta in timp si in cazul manevrarii sau a socurilor mecanice accidentale.

Dispune de 3 usi, de tip sertar vertical, cu deschidere de sus in jos si cu dimensiuni generoase. Producatorul specifica faptul ca pot fi depozitate pana la 18 perechi de pantofi. Unele opinii ale utilizatorilor atrag insa atentia ca s-ar putea ca unii pantofi cu toc mai inalt sa nu poata fi depozitati in pozitie corecta. Grosimea placii de PAL utilizata la nivelul sertarelor este de 18 milimetri, oferind o buna rezistenta si in cazul depozitarii ghetelor de iarna, ce pot avea o greutate mai mare.

La achizitie, obiectul este livrat demontat. In cutie vor fi incluse si instructiunile detaliate pentru montare, dar si elementele de fixare (eurosuruburi, cuie). Urmand sa fie plasat langa perete, partea din spate a dulapului este conceputa in asa fel incat sa ramana deschisa – nu dispune de foaie de PAL pentru aceasta sectiune. Dimensiunile dupa montare sunt de 113 x 70 x 30 centimetri, ideale pentru o piesa de mobilier ce urmeaza a fi plasata intr-o incapere mai ingusta.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status