fbpx

Cea mai buna vopsea lavabila antimucegai ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 19.10.19

 

Cum aleg cele mai bune vopsele lavabile antimucegai ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Umiditatea care se instaleaza in locuinta poate avea consecinte negative nu doar asupra peretilor si a mobilierului, dar mai ales asupra sanatatii. Din fericire, exista numeroase tipuri de vopsea lavabila, ce contin agenti antimucegai, pe care le poti cumpara. Nici macar nu sunt foarte scumpe, iar ghidul nostru te va invata unde gasesti vopsea lavabila antimucegai ieftina, la un pret bun.

Pentru inceput, trebuie sa stabilesti daca vei cumpara o vopsea pentru exterior sau pentru interior. Peretii din afara casei sunt constant expusi la factorii de mediu, asa ca iti trebuie o solutie cu rezistenta extinsa. In interior, cele mai expuse la umiditate sunt bucataria si baia, iar daca ai o teava sparta sau o aerisire proasta, e indicat sa rezolvi mai intai aceste probleme.

Vopselele antimucegai contin micro-capsule de biocid sau alti agenti care impiedica dezvoltarea bacteriilor si a sporilor de mucegai, si care vor fi eliberati treptat, formand o pelicula protectoare la nivelul peretelui. Aceasta pelicula e permeabila la vapori, astfel ca igrasia si alte microorganisme nu se vor mai forma. Astfel de pete mai pot aparea, dar in proportii mai mici, pe care le vei putea spala.

Pentru rezultate optime, vopseaua trebuie aplicata pe locul uscat, care a fost acoperit, in prealabil, cu un strat de amorsa. Solutia are mai multe grade de lavabilitate, iar in functie de bugetul tau, poti cumpara una semi-lavabila (rezista la aproximativ 50 de spalari), lavabila conventionala (suporta in jur de 100 de spalari) sau superlavabila (peste 150 de spalari). De asemenea, iti sugeram sa verifici randamentul vopselei, in functie de suprafata si de cantitatea cumparata, asa incat sa stii cati litri intra intr-un singur strat. Ideal ar fi sa acopere peretele din 2 straturi, iar un litru sa se intinda pe cel putin 10 mp.

Numeroase pareri despre cea mai buna vopsea lavabila antimucegai ieftina vor indica Internetul drept sursa de cumparaturi, iar spre magazinele online te indrumam si noi.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Danke Anti-mucegai

 

Iata un produs pe care il recomandam oricarei persoane care e interesata sa cumpere cea mai buna vopsea lavabila antimucegai ieftina. Aceasta este destinata a fi utilizata pe zugravelile interioare, avand rezistenta ridicata in mediile cu umiditate inalta. Asadar, daca vrei sa scapi de petele de mucegai care apar de fiecare data cand faci un dus sau cand gatesti, Danke e solutia perfecta.

Substantele active din solutie vor umple porii de pe pereti, iar vopseaua este permeabila la vaporii de apa, asa ca va elimina umiditatea si va crea un mediu vitreg pentru aparitia mucegaiului. Pentru rezultate optime, producatorul recomanda utilizarea unui strat de amorsa si a doua straturi de vopsea lavabila.

Ofera un randament excelent, deoarece poate acoperi aproximativ 14 mp, cu un singur litru, pe strat (consumul e de 0, 071 l/mp/strat). Timpul de uscare necesar e de aproximativ 8 ore, iar temperatura de lucru acceptata e de minimum 5 grade. Are culoarea alba si poate fi combinata cu alte nuante, iar cantitatea furnizata e de 4l.

 

 

 

 

 

Oskar Baie si bucatarie

 

Oskar ofera utilizatorilor o excelenta vopsea lavabila pentru baie si bucatarie, cu ajutorul careia mucegaiul va fi tinut la distanta. Aceasta va rezista la spalari repetate, asa ca vei putea curata peretii oricand vei considera ca este necesar.

Efectul antimucegai este mentinut datorita aditivilor cu argint activ, care au actiune antibacteriana si impiedica formarea oricarei pelicule de igrasie. Dupa doua straturi, vopseaua va deveni permeabila la vaporii de apa si va umple foarte bine porii peretilor, asa incat mucegaiul sa nu se mai formeze. Solutia se bucura de un grad inalt de aderenta, insa tot e recomandat sa intinzi, in prealabil, un strat de amorsa.

Cutia are o cantitate de 2, 5l, iar pentru un singur strat, ce poate acoperi 10 mp, vei consuma un singur litru de vopsea. Solutia comercializata e albul, insa, daca doresti putina culoare pe pereti, o poti obtine, deoarece poate fi colorata in peste 500 de nuante.

 

 

 

 

 

National Paints Top

 

Daca te-ai hotarat sa scapi de mucegaiul care se intinde pe peretii casei tale, e cazul sa investesti in aceasta vopsea lavabila antimucegai, ieftina si buna. Aceasta este o emulsie apoasa, care are la baza latex acrilo–stirenic, in componenta caruia intra biocizi, pigmenti, apa, materiale de umplutura si alti aditivi.

In momentul uscarii peliculei de pe perete, azeotropul apa–cosolvent va fi evaporat, iar in locul lui se va asterne o pelicula permeabila la vapori, care prezinta rezistenta in fata mucegaiului, a bacteriilor si a fungilor.

Gradul de lavabilitate e mare, iar vopseaua se va mentine dupa cateva zeci de spalari. De asemenea, are o putere de acoperire ridicata, ce poate varia intre 10 – 12 mp/l/strat, in functie de peretele pe care e aplicata si de modul in care este intinsa. In orice caz, cutia are 5 l, asa ca iti poate ajunge pentru bucatarie si baie.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status