Cea mai buna chiuveta de baie cu dulap

Am modificat articolul ultima data pe: 10.07.20

 

Cum aleg cele mai bune chiuvete de baie cu dulap

 

Ghidul cumparatorului

Desi pare o decizie simpla, pe care o puteti lua la prima vedere, in alegerea unei chiuvete de baie pot aparea destul de multe dificultati. In primul rand, pe langa necesitatea si rolul functional pe care il are aceasta, fapt care atrage dupa sine obligativitatea de a cumpara un lavoar de baie de calitate, ea are si un rol estetic care nu trebuie nicidecum neglijat.

 

 

Va aducem la cunostinta, prin intermediul acestui ghid, care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul inainte de a face o alegere. Puteti gasi o chiuveta de baie cu dulap la un pret bun, o buna alegere facandu-se indiferent de bugetul pe care il aveti disponibil in vederea achizitionarii unui astfel de produs. Pentru inceput, vom stabili o ierarhie a tuturor celor necesare pe care sa le indeplineasca produsul.

Un prim aspect este marimea incaperii si, implicit, a chiuvetei de baie cu dulap. Aceasta nu ar trebui sa ocupe prea mult spatiu, mai ales daca nu dispuneti de unul generos. Trebuie sa va ganditi ca dulapul cu care vine insotita chiuveta ocupa si el ceva loc, dar in acelasi timp va ajuta la economisirea acestuia, avand posibilitatea de a depozita in interiorul lui diverse mici obiecte. De regula, dimensiunile produsului se incadreaza intre 65cm si 90cm in ceea ce priveste inaltimea, iar pe latime poate ocupa intre 50cm si 60cm.

Compatibilitatea cu stilul in care v-ati decorat baia, inclusiv culorile pe care le-ati ales pentru faianta si gresie, ar fi un alt aspect de care trebuie sa tineti cont. Daca ati decorat-o in stil modern sau vintage, atunci achizitia trebuie sa fie in acelasi ton. Si cromatica este importanta, iar pentru asta trebuie sa stiti ca majoritatea dulapurilor de baie sunt albe, dar se gasesc si in diferinte nuante de maro, cu sau fara alte aplicari suplimentare.

Fiind una dintre cele mai folosite incaperi ale oricarui spatiu locuibil, indiferent ca vorbim despre case, cladiri de birouri, centre comerciale etc., atrage dupa sine necesitatea alegerii unui material de calitate atat pentru chiuveta – de exemplu: ceramica, fibra de sticla, piatra naturala (marmura), cat si pentru dulap – de exemplu: pal sau MDF. Atat pentru lavoar, cat si pentru dulap va recomandam primele categorii mentionate (ceramica si, respectiv, lemn de pal) deoarece sunt destul de rezistente si nu foarte costisitoare.

Puteti gasi o chiuveta de baie cu dulap la un pret bun, care sa indeplineasca toate cele mentionate mai sus. O buna alegere se poate face indiferent de bugetul pe care il aveti disponibil in vederea achizitionarii unui astfel de produs.

Va propunem cateva variante in care includem pareri despre cele mai bune chiuvete de baie cu dulap, pentru a va ajuta inaintea achizitionarii:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Kring Zaffiro

 

Daca va doriti un aspect modern al baii dumneavoastra, aceasta este alegerea cea mai potrivita, fiind recomandata montarea direct pe perete, dulapul neavand picioare de sustinere. Prin dimensiunile sale, de 65 x 58 x 47.5cm, aceasta chiuveta de baie poate fi integrata cu usurinta in orice incapere.

Asa cum am precizat in ghid, referitor la materialele din care ar trebui sa fie realizat un astfel de set de produse, mentionam ca lavoarul este confectionat din ceramica, cu o adancime a cuvei de 130 mm, iar dulapul este facut din lemn de pal, vopsit alb lucios tocmai pentru a rezista in timp mediului relativ umed in care va fi amplasat. Un detaliu important este ca prezinta si un suport metalic pentru prosop, care poate fi montat atat in partea stanga, cat si in partea dreapta a dulapului, in functie de preferinte, fapt care va ajuta la economisirea spatiului din baie.

Accesoriile de prindere pe perete, suportul pentru prosop si cele doua manere ale usilor dulapului trebuie montate de dumneavoastra cu ajutorul suruburilor incluse, produsul nefiind asamblat in totalitate.

 

 

 

Kring Basic

 

Aceasta este chiuveta de baie cu dulap, ieftina si buna, perfecta pentru un buget mai scazut, dar si pentru un spatiu limitat, avand dimensiunile de 86 x 49 x 40cm.

Lavoarul este produs din material ceramic, cu o adancime a cuvei de 125 mm si o grosime de 45 mm, relativ subtire, ceea ce il face sa fie usor sensibil la socuri si lovituri. Dulapul are doua usi, este din lemn de pal, de culoare alba, fiind vopsit lucios in partea frontala si nevopsit pe partile laterale, fapt care implica un grad ridicat de atentie din partea dumneavoastra in privinta apei care s-ar putea scurge si infiltra in material.

Cele patru picioare de sustinere si cele doua manere sunt realizate din plastic cromat, avand o durata mai scurta de viata, in comparatie cu cele din metal, care sunt mult mai rezistente. Produsul este in proportie de 90% asamblat. Trebuie sa montati doar manerele si picioarele de sustinere cu ajutorul suruburilor de prindere si a instructiunilor de montaj.

 

 

 

Tekzen Daisy

 

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu de depozitare si nu gasiti nicio solutie optima, va prezentam noi aceasta chiuveta de baie cu doua dulapuri, unul inferior si unul superior, care prezinta si o oglinda. Dimensiunile celui inferior sunt de 65 x 50 x 40cm, iar ale celui superior sunt de 70 x 60 x 40 cm, cu oglinda inclusa.

Lavoarul este realizat din ceramica, material foarte rezistent in timp, care nu se ciobeste si nici nu crapa atat de usor. Dulapurile sunt fabricate din lemn de pal, de culoare alba, vopsite lucios pentru a garanta o rezistenta mai indelugata. Cel inferior, care sustine chiuveta, prezinta doua usi cu manere din metal si patru picioare de sustinere, demonstrand design practic si stabilitate. Cel superior are o singura usa, cu maner din acelasi material, iar oglinda reprezinta doua treimi din suprafata totala a acestuia.

Nu vine asamblat in totalitate, fiind necesar montajul picioarelor de sustinere si a manerelor cu ajutorul suruburilor incluse in pachetul de livrare.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status