Cele mai bune cabine de dus cu hidromasaj

Am modificat articolul ultima data pe: 20.04.24

Modele recomandate in 2024

 

 

SanotechniK Nevada


Cea mai buna cabina de dus cu hidromasaj trebuie sa incorporeze o cadita inalta, in care sa poti face baie, suficiente duze pentru un masaj complet, precum si o suma de functii care duc experienta dusului la un cu totul alt nivel. De toate acestea poti profita, cumparand produsul SanotechniK Nevada.

Intai de toate, afla ca dispune de 8 duze – 4 pe panelul de hidromasaj si alte 4 pe spate. Forma e dreptunghiulara, astfel ca o poti aseza pe un perete, de preferat intr-o baie ceva mai mare, de peste 4 mp. Este incapatoare, avand o inaltime de 223 cm, o lungime de 150 cm si o latime de 85 cm, iar in interior sunt prevazute si 2 sezuturi, astfel ca poti impartasi momentele de relaxare cu cineva. Cada e simpla, neavand duze, insa e prevazuta cu role duble, pe care le poti folosi pentru masaj suplimentar.

In ceea ce priveste calitatea constructiei, afla ca sticla e securizata si groasa de 5 mm, incorporeaza 3 elemente de panou, cadrul e facut din aluminiu, iar usile au deschidere glisanta. In interior, sunt puse si cateva acesorii esentiale, precum un dispersor mobil si unul fix, lumini pentru cromoterapie, un suport reglabil pentru dus, un scaun rabatabil, o etajera si suportul pentru prosop. Prin intermediul unui panou electric, vei putea controla luminile LED, ventilatorul si radioul.

 

Avantaje:

Cabina de dus cu cada inalta, simpla.

E performanta, incorporand o baterie cu comutator de functii.

Hidromasajul se face cu ajutorul a 8 duze.

E dotata cu scaun rabatabil, sporind confortul si relaxarea.

E echipata cu toate accesoriile necesare.

Garantia e valabila pentru 24 de luni.

 

Dezavantaje:

Avand in vedere calitatea si performanta, te poti astepta la costuri ceva mai inalte.

 

 

 

 

Sanotechnik Quick Line Vario

 

Iata o cabina de dus cu hidromasaj, la un pret bun, care va fi sigur pe placul cumparatorilor care doresc sa se bucure de un masaj energizant in timp ce se spala, insa nu doresc sau nu isi permit sa scoata prea multi bani din buzunar. E un model cu cadita putin inalta, care ofera confort la picioare si permite apei sa se scurga rapid, iar chiar daca nu te vei putea balaci, te vei putea relaxa stand pe scaunul din interior, in timp ce jeturile de apa, elimintate de cele 6 duze, isi vor face treaba.

Are forma asimetrica si poate fi asezata pe coltul stang al incaperii, ocupand mai putin spatiu decat un model dreptunghiular. Geamul e securizat si gros de 5mm, profilul e din aluminiu, cadita din ABS, manere cromate, iar picioarele pe care se sprijina sunt reglabile, pentru a aplana orice denivelari ale podelei. De asemenea, dispune de o baterie monocomandata, cu comutator de functii. Iar un avantaj major si demn de luat in calcul e asamblarea rapida, produsul facand parte din gama Quick Line.

Este o cabina inteligenta, cu panou de control cu touchscreen, cu radio si difuzor montat in plafon, cu iluminare, ventilator, LED-uri albastre pentru cromoterapie. Alaturi de aceste facilitati, vei beneficia si de dispersor fix (montat in plafon) si mobil (cu suport reglabil), de etajera din sticla, masca detasabila si sifon.

 

Avantaje:

Cabina de dus cu hidromasaj, 80 x 120cm – utila in sali de baie de dimensiuni medii si mari.

Montarea se realizeaza usor, fiind un model din gama Quick Line.

Maseaza prin intermediul a 6 duze asezate pe panoul central.

Are panou de comanda electronic, cu touchscreen.

E durabila, avand peretii din sticla securizata, cu grosimea de 5 mm.

 

Dezavantaje:

Cadita e destul de inalta pentru a inlesni scurgerea apei, insa nu vei putea face baie.

 

 

 

 

Sanotechnik Salsa

 

Sanotechnik Salsa e una dintre cele mai bune cabine de dus cu hidromasaj pe care le poti achizitiona, de esti dispus sa faci o investitie ceva mai mare, intr-un model cu cadita inalta. O vei putea folosi pentru dusuri rapide, in diminetile cand esti pe fuga sau doar vrei sa scapi de incordare si de durerile de spate sub actiunea jeturilor puternice. De asemenea, cada inalta si incapatoare iti permite sa te intinzi in interior.

Datorita formei semi-rotunde, o vei putea instala intre doi pereti ai baii, in felul acesta ocupand mai putin spatiu. In orice caz, poti face cateva masuratori, iar dimensiunile sunt urmatoarele: 228 cm in inaltime, 130 cm in lungime si 130 cm in latime. De asemenea, usile sunt glisante, deschizandu-se fara a ocupa spatiu suplimentar. Sticla e solida, avand o grosime de 5 mm, iar cadrul e metalic.

E formata din doua paneluri, cel de hidromasaj detinand 4 duze, iar cel din spate, 2 duze. In interior vei gasi si doua sezuturi, alaturi de dispersorul mobil si fix, de sistemul de masaj pentru picioare si panoul de comanda, pe care il controlezi tactil.

 

Avantaje:

Cabina prevazuta cu cadita simpla pentru bai.

Are forma semi-rotunda, incadrandu-se si in baile care au pana in 3mp.

Este prevazuta cu 8 duze pentru eliminarea apei.

Plafonul e echipat cu LED-uri ce emit pana la 7 culori (cromoterapie).

Are sistem de masare a picioarelor.

Vine cu garantie de 2 ani.

 

Dezavantaje:

Sticla complet transparenta poate incomoda anumiti utilizatori.

 

 

 

 

Sanotechnik Quick Line Vita

 

Vita e o alta cabina de dus cu sistem de hidromasaj, pe care o recomandam cumparatorilor economi. Modelul este prevazut cu cadita cu peretii ridicati, iar daca nu esti un utilizator foarte inalt, nu vei avea probleme sa te intinzi in interiorul ei si sa faci o baie fierbinte.

Pe langa pretul foarte accesibil, un atu care nu trece neobservat e sistemul Quick Line de montare rapida, specific producatorului Sanotechnik. Asta inseamna ca partile sunt preasamblate, iar nu doar ca nu vei avea nevoie sa utilizezi suruburi si scule, dar nici silicon, intrucat componentele sunt facute sa se imbine etans, pentru a impiedica scaparea apei.

Are 6 duze, sticla de 5 mm e securizata, profilul e din aluminiu, iar cadita e din ABS si are cadru metalic si picioare reglabile. Asa cum probabil te astepti, controlul se face electronic, avand functie de cromoterapie, radio si ventilator. De asemenea, accesoriile utile, precum etajere si dispersoarele de dus sunt prezente.

 

Avantaje:

Cabina de dus cu hidromasaj, ieftina si buna.

Are sistem de montaj rapid si poti consulta tutoriale demonstrative.

Masajul cu apa se face prin intermediul a 6 duze.

Controlul functiilor se realizeaza prin touchscreen, fiind facil de utilizat.

Dispune de garantie extinsa pe 24 de luni.

 

Dezavantaje:

Are cadita inalta, insa nu e foarte spatioasa.

 

 

 

 

Sanotechnik Rumba

 

Daca nu te intereseaza sa asculti radioul cand te speli sau sa faci cromoterapie in timp ce jeturile de apa iti maseaza corpul si detensioneaza muschii, atunci o cadita precum modelul Rumba s-ar putea sa-ti placa. E simpla, ceea ce inseamna ca nu are cada inalta in care sa te imbaiezi, insa incorporeaza 6 duze si are un scaun rabatabil, pe care te poti sprijini.

Aceasta cabina de dus cu hidromasaj Sanotechnik e perfecta pentru baile mai mici, care au pana in 3-4 mp. Nu doar dimensiunile de 90 x 90 x 215 cm o recomanda, cat mai ales forma semi-rotunda, care iti permite sa o incadrezi usor intre doi pereti. Nici cand vine vorba de instalare nu trebuie sa-ti faci griji, intrucat cabina e pregatita inca din fabrica, asa ca tu nu trebuie decat sa asamblezi piesele. De asemenea, e rezistenta, avand sticla securizata si groasa de 5 mm si profile din aluminiu.

Usile sunt glisante, are dispersor fix si suport mobil pentru dus, etajera din sticla si role duble.

 

Avantaje:

Cabina de dus cu hidromasaj, cu cadita joasa.

Face parte din colectia QuickLine, avand montaj rapid.

E semi-rotunda, intrand usor in coltul unei bai mici.

E echipata cu scaun rabatabil, etajera si role duble pentru masaj.

Are garantie de 24 de luni.

 

Dezavantaje:
E un model simplu, fara beneficiile variantelor smart, ce au panou electric.

 

 

 

Cum alegi o cabina de dus cu hidromasaj buna

 

Ghidul cumparatorului

Cand baia din locuinta este prea mica si nu iti permiti sa o aglomerezi cu o cada, instalarea unei cabine de dus ramane solutia practica. Asta nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu dusuri rapide, mai ales daca alegi o cabina cu hidromasaj, in interiorul careia te vei putea relaxa, in timp ce jeturile de apa iti vor masa si spala corpul. Mai mult, daca stii cum sa alegi modelul potrivit, vei putea face chiar si bai prelungi.

Daca te incanta ideea, iti va placea si ghidul nostru de cumparaturi, din care afli ce tip de produs poti cumpara, cum functioneaza sistemul de hidromasaj si la ce te poti astepta, cum sa alegi dimensiunile si forma, care sunt materialele recomandate si de ce alte functii poti profita. La final, cumparatorilor economi le spunem si unde gasesc cabina de dus cu hidromasaj, la preturi bune.

Sistemul de hidromasaj: E reprezentat de o serie de duze, dispuse pe panourile cabinei (in lateral, pe spate), prin orificiul carora vor fi emise jeturi de apa si aer, indreptate catre scaun sau catre centru, spre tine. Efectul va fi cu atat mai intens cu cat vor exista mai multe duze, care pot fi in numar de 8, 6, 4, etc, in functie si de forma si dimensiunile cabinei.

Mai mult decat atat, importanta e electro-pompa implementata in sistem, care aspira apa adunata in cada si o elimina cu presiune prin duze. Pompa trebuie sa fie destul de puternica, iar daca nu iti permiti asa ceva, asigura-te macar ca presiunea si debitul apei sunt inalte.

 

Tipuri: Orice astfel de cabina va avea neaparat un fel de cadita la baza, iar tocmai inaltimea acesteia e cea care diferentiaza variatele modele existente.

Cabina de dus cu hidromasaj, cu cada inalta sau semi-inalta iti permite sa te lungesti in interior, iar peretii sunt prevazuti cu duze care emit jeturi de apa sau chiar de bule. Asa cum te poti astepta, e mai scumpa, mai voluminoasa si mai grea, insa si avantajele sunt pe masura.

Cabina de dus cu hidromasaj, cu cada doar putin inalta, va fi utilizata doar pentru dusuri, intrucat vasul de la baza are scopul de a-ti sustine si proteja picioarele, fiind inaltata suficient cat sa permita apei sa se scurga. Aceasta va fi echipata cu un suport pentru sezut, fie un scaun sau doar o suprafata rabatabila. De mentionat ca sezutul e incorporat si la modelele de cabine prezentate anterior.

Pentru siguranta ta, poti achizitiona si un sistem de alarma de apartament, astfel incat sa poti sta linistit nu doar in timpul momentelor de relaxare de la baie.

 

Dimensiuni: Vor depinde, bineinteles, de spatiul pe care il ai la dispozitie in baie, dar si de gradul de confort pe care il cauti. Iti vei dori sa poti amplasa si restul obiectelor sanitare, precum si dulapioare sau alte accesorii, iar asta fara a aseza vasul de WC chiar langa deschiderea cabinei. Intr-o incapere mai mica, de aproximativ 3 mp, te poti multumi cu o cabina de dus cu hidromasaj 80 x 80 cm. Daca dispui de mai mult loc liber, de peste 5 mp, poti profita de el si pune chiar si un model de 100 x 100 cm.

Dimensiunile depind si de forma cabinei, precum si de configuratia peretilor, asa ca ai grija sa alegi in acord cu aceste aspecte. In ceea ce priveste inaltimea, cele mai multe pareri despre cele mai bune cabine de dus cu hidromasaj sunt de acord ca 190-200 cm sunt suficienti.

 

Forma: Poate fi standard, adica dreptunghiulara, patrata sau semi-rotunda, ori asimetrica. Cea potrivita tie trebuie neaparat sa se conformeze configuratiei camerei si sa poata incapea in zona in care se afla reteaua de apa.

Daca spatiul redus e problema, o cabina semi-rotunda, pe care sa o asezi intr-un colt, e ceea ce-ti trebuie.

O varianta intermediara o reprezinta cabina patrata, ce poate fi montata si intre doi pereti ai unei bai mici sau pe un perete simplu dintr-o camera spatioasa.

Cele dreptunghiulare sunt mai voluminoase, dar si foarte confortabile (verifica daca se monteaza pe stanga sau pe dreapta).

Modelele asimetrice sunt printre cele mai cautate, forma fiind prezenta mai ales la cabinele cu cadita inalta, intrucat poti sta intins, fara a aglomera incaperea. Dimensiunile si formele acestora variaza, fiind mai usor de integrat.

 

Materiale: Te intereseaza cum e confectionata sticla, profilul si elementele de imbinare si cadita.

Sticla poate fi simpla, semi-transparenta sau semi-opaca, serigrafiata, insa esential e sa fie securizata. Rezistenta geamului e data si de grosimea sa, ce variaza de la 3 mm si pana la 10 mm. De asemenea, o sticla tratata anticalcar va usura curatarea si va pastra aspectul imbunatatit.

Profilul (rama care incadreaza panourile) e metalic, facut din aluminiu sau crom, rezistenta la contactul cu apa rece fierbinte fiind asemanatoare, iar diferenta de pret nu e foarte mare. Important e sa fie tratat antirugina, iar acest aspect e valabil si in cazul elementelor de imbinare. Ele pot fi metalice sau plastice, iar noi insistam asupra primelor, mult mai durabile. Manerele, de asemenea, sunt deseori din otel inoxidabil sau plastic.

Cadita poate fi facuta din acril sau acril imbinat cu fibra de sticla (mai solid). Daca vei avea o cadita inalta, vei vrea sa te asiguri ca peretele e suficient de gros, adica sa aiba cel putin 4 mm. De asemenea, iti vei dori ca baza sa aiba fie antialunecare.

 

Usile si deschiderea acestora: Ai posibilitatea de a alege intre cabine cu usi batante sau glisante. Primele sunt mai durabile, conform cunoscatorilor si majoritatii utilizatorilor, iar sistemul e mai elegant. Daca le preferi, verifica care e directia de deschidere, pentru ca accesul sa nu fie incurcat de celelalte obiecte sanitare. Usile glisante se pot inchide etans si beneficiaza de avantajul de a nu ocupa spatiu suplimentar, fiind, deseori, mai practice. Totodata, cedeaza mai usor.

Functii si accesorii: Printre cele mai practice, amintim: etajera, suportul pentru prosop, dispersorul fix sau mobil, un suport reglabil pentru dus. Produsele mai scumpe pot avea si tetiera, scaun confortabil pentru sezut, ventilator pentru aerisire. Iar daca preferi o cabina de lux, ai parte de panou de comanda electric si cu touchscreen, iluminare LED in variate culori (cromoterapie), de sistem de masaj pentru picioare (role si alte accesorii), de radio cu difuzor, etc. De asemenea, cine e dispus sa faca o investitie mai mare, poate opta pentru o cabina de dus cu hidromasaj si sauna.

Iti imaginezi deja cum e sa ai propriul spa la tine acasa? Atunci e momentul sa afli si unde gasesc cabina de dus cu hidromasaj, la un pret bun, alte persoane. Cel mai simplu e sa cumperi de pe Internet. Nu doar ca vei avea garantii asemanatoare celor din magazinele conventionale, insa, in primul rand, iti va fi mai usor sa gasesti un produs potrivit nevoilor tale, printr-o cautare rapida pe Google sau pe paginile site-urilor de cumparaturi cunoscute. Apoi, vei putea profita de numeroase reduceri si perioade de promotie, in timp ce pachetul iti va fi livrat direct la usa, de cele mai multe ori, in mod gratuit si cu posibilitate de returnare.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci poti arunca un ochi pe produsele pe care le-am selectat in functie de popularitate si raportul calitate-pret, apreciat de majoritatea cumparatorilor.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu