Cele mai bune incubatoare pentru oua

Am modificat articolul ultima data pe: 15.01.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cel mai bun incubator pentru oua – Recomandarile noastre pentru 2021

 

Una dintre cele mai simple variante de a obtine pui sanatosi de gaina, prepelita sau strut pentru crescatorie este sa iti cumperi propriul tau incubator de oua. Pentru ca conteaza foarte mult ce model alegi, iti spunem in acest articol pe ce criterii relevante trebuie sa te bazezi, precum capacitate, temperatura, sistem de intoarcere etc. Nu ai timp sa citesti? Consulta direct doua variante eficiente si de calitate, care se pot potrivi cerintelor tale. Cleo 5DT este o optiune potrivita pentru uz casnic, cu capacitate de 41 de oua, termostat fixat la 38oC si sistem semi-automat de intoarcere. Daca ai nevoie de o varianta cu capacitate mai mare, in care sa poti incuba mai multe tipuri de oua, iti recomandam ca alternativa Cleo 5ETGHC.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Varianta disponibila la pret accesibil, cu capacitate suficient de mare pentru uz casnic, cu carcasa termoizolanta si termostat care mentine temperatura constanta, plus alveole care permit sustinerea umiditatii potrivite. Include sistem mecanic de intoarcere, care inseamna mai putin timp necesar pentru acesta actiune si expunere redusa la temperaturile exterioare, si este insotit de manual detaliat de folosire.

Este un model care nu permite modificarea temperaturii de eclozare, ceea ce inseamna ca il poti folosi doar pentru speciile pentru care este potrivit nivelul de 38oC.

Incubator simplu si eficient, disponibil la un pret accesibil, usor de utilizat, potrivit pentru gospodarii individuale.

A 2-A OPTIUNE!

Cleo 5ETGHC
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Model de incubator pentru oua de gaina, prepelita, potarniche, rata, gasca, strut, fazan etc., cu optiune de reglare a temperaturii de incubare si eclozare, in functie de specie, higrometru si display digital. Permite adaugarea apei de la exterior, pentru mentinerea facila a nivelului de umiditate, ofera un randament bun si este usor de folosit.

Sistemul de intoarcere semi-automata poate fi folosit doar pentru ouale de gaina, restul variantelor necesitand intoarcere manuala sau suplimentarea aparatului cu componente optionale.

Varianta recomandata pentru persoanele care doresc sa poata incuba oua de diferite tipuri, cu termostat reglabil si structura etajata.

A 3-a Optiune!

Puisor Extra IO-203
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Se numara printre versiunile care iti permit sa modifici temperatura de eclozare pe o raza destul de mare, incat sa poti pune la incubat atat oua de pasari domestice, cat si exotice, sau chiar de reptile. Include higrometru pentru controlul facil al umiditatii, afisaj digital cu parametrii de functionare si pune la dispozitie o capacitate de pana la 70 oua de gaina.

Sistemul de intoarcere inclus in design este unul de tip simultan, care se poate dovedi greoi pentru o suprafata de incubare ce permite peste 60 de oua.

Optiune cu grad ridicat de adaptabilitate si control al mediului, ideala pentru uz casnic, dar si comercial.

 

 

Cum alegi un incubator pentru oua bun

 

Ghidul cumparatorului

In cazul fermelor de capacitate restransa, dar si al persoanelor care locuiesc la tara si obisnuiesc sa creasca pasari, utilitatea unui incubator nu mai trebuie justificata. Folosind acest dispozitiv, se exclude necesitatea de a avea gaini clocitoare, iar randamentul este unul bun. Daca ouale sunt alese in mod corespunzator si totul decurge normal, eclozarea se produce in curca 50-80% din cazuri. Pentru ca exista nenumarate modele de dispozitive si deoarece nu intotdeauna se doreste achizitionarea pentru folosirea aparatului in cazul oualor de gaina, iti propunem sa vezi cum poti fi diferentiate ofertele, ce criterii de selectie sunt mai importante si unde gasesc incubatoare de oua la preturi bune ceilalti fermieri interesati.

 

 

Tipologia oualor: Fiecare specie are caracteristicile sale, iar una va fi temperatura de eclozare pentru pasari si alta pentru reptile, de exemplu. In acest mod, vom repartiza in doua mari categorii modelele din comert:

Incubatoare universale – sunt modele profesionale de mari dimensiuni, dotate cu locasuri sau rafturi pe care se pot plasa oua de mai multe marimi. In acest mod, pot fi intrebuintate pentru gaini, prepelite si chiar oua de strut. De pilda, ouale de paun, gaina, curca pot fi incubate la temperaturi similare. Un model pentru incubarea celor de fazan trebuie sa mentina intern intre 37 si 39 de grade Celsius. Pentru un incubator de oua de strut, valorile uzuale sunt 35.5-36.6 grade Celsius. Un model din gama profesionala va permite diverse optiuni de ajustare, atat pentru temperatura, cat si pentru umiditate. Daca te intereseaza un  incubator de oua de gasca, e util sa stii ca il poti folosi si pentru oua de rata, iar majoritatea modelelor intrebuintate nu sunt neaparat cele mai performante din comert, ci doar semiprofesionale.

Incubatoare specializate – cele mai uzuale sunt dedicate ingrijirii exclusive a oualor de gaina sau sunt confectionate pentru a permite eclozarea pasarilor exotice si a reptilelor. Acestea din urma vor oferi fie marje de temperatura mari, de la cateva grade, la peste 50°C, fie valori restranse, in functie de specia care urmeaza a fi eclozata.

 

Nivelul de performanta: Din aceasta perspectiva, poti opta mentru modele profesionale, modele semi-profesionale si produse pentru uz conventional, chiar casnic. In mod firesc, cu cat este mai performant si mai exact in functionare dispozitvul, cu atat mai costisitoare va fi achizitia.

Cele mai mari investitii se fac pentru dispozitivele profesionale, care sunt dotate cu control digital al umiditatii, temperaturii, ofera un mediu intern perfect steril si se aleg indeosebi pentru ferme de mare anvergura.

Produsele semiprofesionale au o capacitate mai scazuta, dar sunt echipate cu cele mai importante functii. Deseori sunt populare in vanzari, caci ofera intoarcere automata, dar aerisirea si umidificarea se fac manual, de catre fiecare utilizator.

Dispozitivele pentru uz casnic sunt cele mai utilizate in zonele rurale. Daca te intereseaza un astfel de model, poti afla ca preturile sunt egale sau mai mici de 100 de euro, insa optiunile de functionare sunt limitate, iar umidificarea, aerisirea si intorcerea sunt toate procedee care necesita atentie din partea utilizatorului, zi de zi.

 

Sistemul de intoarcele a oualor: Pe baza acestui aspect, poti cumpara un incubator oua full automat, un model semi-automat(se foloseste des termenul “intoarcere simultana”) sau unul manual. Daca vorbim de prima varianta, dispozitivul poate fi programat sa intoarca singur ouale la anumite perioade de timp, de cate ori este nevoie intr-o singura zi.

 

 

A doua alternativa include un sistem care permite repozitionarea, pe baza unor manete cu actionare simpla. In acest mod, toate ouale sunt mutate din cateva manevre. La cele mai simple aparate, fiecare ou trebuie intors manual, iar asta presupune timp, rabdare si cunostinte moderate in domeniu. Persoanele cu experienta vor miza pe aceasta ultima varianta, intrucat este si cea mai putin costisitoare. La cantitati mari de oua se recomanda intoarcere semiautomata sau complet automata.

 

Numarul de produse eclozate: Constituie cantitatea maxima de oua ce pot fi incubate intr-o singura tura de functionare. Fiecare producator specifica ce numar este maxim acceptat, iar acesta poate varia de la 40 de piese in sus. Modelele pentru oua de gaina ofera intre 50 si 70 de locuri in mod uzual. Pentru reptile, dispozitivele prezinta doar rafturi, pe care se stocheaza cutiile tip terariu in care sunt plasate ouale. Modelele profesionale universale vor putea ecloza peste 200 oua de gaina(cele de capacitate mare chiar peste 800) sau 500-2000 oua de prepelita sau in jur de 30-100 de strut.

 

Functiile: Cea mai importanta este sistemul de reglaj al temperaturii, care trebuie sa ofere valori situate in limitele potrivite ecolzarii fiecarei specii. Orice model ce merita achizitionat, fie el digital, semiprofesional sau pentru uz conventional, va garanta o precizie de setare de cel mult 1°C, valoare care nu are cum sa afecteze dezvoltarea puilor, aspect confirmat de multe pareri despre cele mai bune incubatoare de oua. Unele alternative din comert sunt presetate din start la valoarea unica de 38°C, potrivita ca temperatura la incubator oua de gaina.

Produsele automate complet si cele semiautomate vor include higrometru, un dispozitiv ce analizeaza cantitatea de umiditate din inteiror. Cele mai performante permit umidificare si ventilare in sistem automat, iar cele mai simple necesita pulverizare periodica a apei caldute in interior sau umplere a unor rezervoare si aerisire manuala, in functie de instructiunile de ingrijire ale oualor pentru fiecare specie.

Modelele pe care trebuie sa le alegi cu prioritate incorporeaza termostat digital si au afisaj electronic pe care se pot verifica in mod constant coordonatele de functionare. Nu se poate vorbi despre automomie de functionare, deci in cazul unei caderi de tensiune, daca vrei sa salvezi viata puilor, e util sa ai un generator de rezerva functional, care sa ofere curent la tensiunile corespunzatopare pentru a mentine functiile dispozitivului.

 

Mai ales in zone rurale, caderile de tensiune sunt una dintre cauzele principale ale pierderii oualor dintr-o tura de incubare. Chiar daca oprirea alimentarii are loc cu cateva ore inainte de momentul eclozarii, sansele de reusita scad la jumatate. Puii nu vor avea forta necesara sa sparga coaja, murind asfixiati. Cele mai vioaie exemplare vor fi cele care au beneficiat constant de temperatura prioritar indicata si de perioada minima de incubatie necesara speciei lor. Aerisirea deficitara, intoarcerea gresita sau pur si simplu fondul genetic defectuos pot fi aspecte ce determina scaderea numarului de pui vii obtinuti.

Gosodarilor interesati unde gasesc incubator oua la un pret bun le putem recomanda cateva modele care pot fi procurate printr-o simpla comanda pe Internet. Am facut selectia in functie de popularitatea in vanzari, caracteristici si de disponibilitatea spre vanzare online.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Cleo 5DT

 

Daca ti-ai propus sa scoti pui sanatosi de gaina sau prepelita si ai nevoie de un incubator de oua potrivit, iti propunem ca varianta modelul Cleo 5DT, cu temperatura fixata din fabrica la 38oC. Capacitatea de 41 de oua, asezate pe un singur rand, il recomanda pentru utilizare in gospodariile individuale.

Include display digital pe care poti verifica oricand temperatura, iar carcasa este termoizolata pentru a nu consuma prea mult curent si a mentine o caldura constanta in interior. Include orificii pentru circulatia aerului si eliminarea dioxidului de carbon care se formeaza in interior, plus alveole care se umplu periodic cu apa pentru a mentine umiditatea potrivita.

Pentru intoarcere ai la dispozitie un sistem semi-automat pe baza de cheie, care reduce timpul de expunere la aerul din incapere si iti usureaza mult munca, mai ales ca incepand cu a treia zi, ouale trebuie intoarse de trei ori pe zi. Se alimenteaza la retea, motiv pentru care iti recomandam sa ai la indemana si un generator la care sa poti apela daca curentul se intrerupe frecvent.

Avantaje

Sistem de intoarcere semi-automat care simplifica aceasta etapa.

Model cu capacitate de 41 de oua, potrivit pentru uz casnic.

Carcasa este din material termoizolant.

Include alveole care se umplu cu apa pentru controlul umiditatii.

Este insotit de manual de utilizare cu instructiuni detaliate si clare.

Dezavantaje

Poate fi folosit doar pentru speciile de pasari ale caror oua eclozeaza la 38oC.

 

 

 

 

Puisor Extra IO-203

 

Printre cele mai bune incubatoare de oua cu utilitate multipla putem enumera si acest aparat. Este un dispozitiv in principal proiectat pentru incubarea oualor de pasari exotice si de reptile, insa constructia fiabila ii permite sa fie folositor si in cazul celor de gaina.

Mai mult, marja de temperatura propusa, de la 25 de grade Celsius, la 41 de unitati, asigura o buna ingrijire si pentru ale specii: rata, curca, gasca etc. Regulatorul programabil de temperatura asigura o ajustare automata a valorilor obtinute, iar precizia este una ridicata, de 0.1ºC. Mai mult, afisajul digital si higrometrul incorporat iti permit sa monitorizezi constant ce se intampla in interior.

Temperatura obtinuta va fi una uniform distribuita, iar prin capacul transparent se pot observa puii in curs de eclozare. Capacitatea dispozitvului este de 70 de oua de gaina sau 120 de oua de prepelita, variind in functie de dimensiuni.

Produsul se poate pastra intr-o camera bine incalzita, avand dimensiuni de 48 x 48 x 24cm, foarte usor de stocat.

Avantaje

Dispozitiv cu marja de setare a temperaturii mare, potrivit pentru pasari domestice, exotice sau reptile.

Include display digital cu termometru si higrometru - un bun control al mediului intern.

Capacitate mare - pentru 70 de oua de gaina.

Precizie ridicata, 0.1ºC.

Dezavantaje

Desi de capacitate mai extinsa(peste 60 de oua), acest dispozitiv ofera doar sistem de intoarcere simultana, pe gratar.

 

 

 

 

Puisor NOU IO-102T

 

Dezvoltat in cadrul seriei IO-102 de incubatoare marca Puisor, acest model este potrivit pentru persoanele familiarizate intr-o oarecare masura cu procesul de incubare si care au timp sa se ocupe de intoarcerea manuala, de trei ori pe zi. Lucreaza cu o putere de 100W, asigurand incalzirea uniforma a interiorului, si este prevazut cu termostat setat din fabrica la nivelul optim pentru ouale de gaina.

Capacitatea sa permite incubarea a pana la 70 de oua de gaina in acelasi timp sau pana la 120 de oua de prepelita. Are diametrul de 48cm si inaltimea de 25cm, iar capacul este transparent pentru a permite vizualizarea interiorului. In plus, include afisaj electronic pe care poti urmari nivelul de temperatura, pentru a sti mereu ca totul functioneaza asa cum trebuie.

Este un produs recomandat pentru dotarea gospodariilor individuale care cresc un numar mediu de pasari, fiind potrivit pentru speciile care eclozeaza la temperatura de aproximativ 38oC.

Avantaje

Dispozitiv disponibil la pret accesibil.

Interior incapator, potrivit pentru pana la 70 de oua de gaina.

Poate fi folosit pentru mai multe specii de pasari, cu temperatura de eclozare de 38oC.

Este usor de folosit si intretinut.

Dezavantaje

Necesita intoarcerea manuala a oualelor, deci trebuie sa ai suficient timp pentru aceasta actiune.

Nu permite modificarea temperaturii.

 

 

 

 

KlaussTech 48 oua

 

Preferi mai curand un incubator cu capacitate mai mica, dar de care sa nu fie necesar sa te ocupi prea mult timp? Incearca acest model de la KlaussTech, cu suficient spatiu pentru 48 de oua, deci ideal pentru uz casnic. Este o versiune automata, ceea ce inseamna in primul rand ca gestioneaza singur temperatura si nivelul de umiditate, avand integrate alarme pentru ambii parametri, in caz de eroare.

In plus, aparatul intoarce automat ouale o data la doua ore si afiseaza pe displayul digital ora de intoarcere, pe care o poti verifica oricand. Tot pe acest ecran poti vedea si cate zile mai sunt pana la eclozare. Este prevazut de asemenea, cu ferestre mari de observare, care iti permit sa vizualizezi direct puii.

Se intretine usor, iar alimentarea se realizeaza fie direct de la retea, fie prin intermediul unui acumulator, sau poti opta pentru varianta utilizarii bateriei ca sistem de backup, pentru momentele in care cade curentul.

Avantaje

Intoarce singur ouale la intervale de doua ore.

Gestioneaza automat temperatura si umiditatea.

Permite doua modalitati de alimentare cu energie.

Se utilizeaza usor si ofera randament bun.

Il poti folosi pentru toate tipurile de pasare de curte (curcan, gaina, prepelita, rata, gasca etc.)

Dezavantaje

Este o versiune de dimensiuni reduse, care poate sustine doar 48 oua.

 

 

 

 

Cleo 5 

 

Cauti un model ceva mai accesibil la pret si stii destul de multe despre incubare si eclozare incat sa te poti descurca usor cu o versiune manuala? Incearca modelul Cleo 5, cu spatiu suficient pentru pana la 60 de oua de gaina si termostat cu nivel de incalzire prestabilit, situat de 38oC.

Baza aparatului include doua alveole pentru apa, pe care trebuie sa le umpli periodic pentru a mentine umiditatea optima in interior, iar intoarcerea se realizeaza manual, conform instructiunilor din ghidul de folosire. Este o versiune cu alimentare la priza, care pune in functiune atat rezistenta de incalzire, cat si un mic motor cu elice, care uniformizeaza aerul in interior.

Il poti utila si pentru a ecloza alte tipuri de oua, cum sunt, de exemplu, cele de prepelita, caz in care capacitatea sa permite pana la 150 de bucati. Iti atragem atentia ca gratarul folosit pentru sustinerea acestora este aproape plat si ouale vor aluneca ocazional unele spre altele.

Avantaje

Model pentru uz casnic, disponibil la pret accesibil.

Ofera suficient spatiu pentru pana la 60 oua de gaina si 150 oua de prepelita.

Include termostat setat la 38oC.

Este usor de utilizat daca urmezi indicatiile din manualul tehnic.

Dezavantaje

Intoarcerea oualelor se face manual.

Pentru a alimenta alveolele cu apa trebuie sa ridici capacul incubatorului.

 

 

 

 

IO-103TH

 

Vrei sa beneficiezi de un dispozitiv cat mai economic, dar in acelasi timp eficient in a permite embrionilor de pasari sa se dezvolte? – E timpul sa acorzi o sansa acestui incubator cu sistem de intoarcere simultana. Produsul se alimenteaza la priza si este prevazut cu un regulator de temperatura automat.

Asta inseamna ca e setat direct din fabrica la 38 de grade Celsius, permitand incubarea oualor de gaina, dar si pe cea a celor de prepelita, de rata etc. Un afisaj de tip digital iti permite sa verifici daca functionarea este normala si temperatura respectiva se mentine eficient in inteiror.

In acelasi timp, higrometrul incorporat iti va prezenta situatia umiditatii, in ciuda faptului ca umidificarea va trebui realizata manual. Ai loc sa integrezi pana la 51 de oua de gaina, sau de rata, fioecare avand suport propriu.

Nu lipseste capacul robust, dar transparent, prin care nu ai cum sa ratezi mometnul in care puisorii incep sa ciocneasca coaja oualor.

Avantaje

Incubator de oua ieftin si bun.

Sistem de intoarcere semi-automat - cu intoarcere simultana.

Afiseaza umiditatea si temperatura interna.

Ofera loc pentru 51 de oua.

Dezavantaje

Functioneaza cu o temperatura fixa, presetata.

 

 

 

 

Cleo 5DTH

 

Daca ai ca preferinta sa iti cumperi cel mai bun incubator de oua de gaina pe care sa il folosesti pentru acasa, modelul recomandat pentru titlul respectiv ramane acest produs. Este un dispozitv semiprofesional, indicat pentru uz casnic si in ferme mici.

Include atat un dispozitiv pentru intoarcerea semiautomata a oualor(intoarcere simultana), cat si unul pentru alimentare cu apa din exterior, promitand sa mentina un nivel adecvat de umiditate si temperatura in interior. Poate adaposti 41 de oua de gaina si 74 de prepelita. Se pot adauga si oua de rata, acestea avand dimensini similare cu cele de gaina si necesitand temperatura similara pentru ca embrionii sa se dezvolte in mod normal.

Incalzirea se face pe baza de rezistenta termostata oferind o temperatura de incubare de 38 de grade Celsius, cu fluctuatii de maxim 1 grad. Un capac transparent iti permite sa observi ce se intampla in timpul eclozarii.

Daca vor fi respectate toate instructiunile de utiliare, se asteapta un randament de incubare de 60%.

Avantaje

Ofera 41 de locuri pentru oua de gaina, dar poate fi util si ca incubator oua de prepelita sau rata.

Include sistem de intoarcere semi-automata, usor de folosit.

Un sistem de rezervoare de apa permite umidificarea eficienta in interior.

Precizie estimata la 1 grad Celsius(+/-).

Dezavantaje

Nepotrivit pentru alte specii de pasari sau reptile

 

 

 

 

Puisor X2 IO-104

 

Acest produs ofera intoarcere automata, la fiecare 2 ore, iar din acest motiv, este unul dintre cele mai apreciate modele recomandate pentru utilizarea in ferme si in mici gospodarii. Fiecare ou va fi plasat in suportul sau, capacitatea fiind de 51 de oua de gaina/curca/rata.

Deoarece temperatura de incubare este controlata automat, iar valorile sint calibrate deja din fabrica, nu trebuie sa te mai preocupe siguranta puilor. Beneficiezi de afisaj de temperatura si de umiditate, acesta fiind unul digital. Un higrometru inclus va inregistra cantitatea de apa pastrata in interior.

Din moment ce 38 de grade Celsius este temperatura standard, recomandam utilizarea cu predilectie pentru specii de gaini, desi dimensiunile se potrivesc si la oua de rate si curci. Poti supravegea eficient eclozarea, privind prin capacul transparent.

Se pastreaza fara a impune probleme distincte de montaj, indicat pe o suprafata plana.

Avantaje

Incubator oua automat la un pret bun.

Ofera sistem de intoarcere automata.

Asigura destul spatiu pentru 51 de oua de gaina.

Afisajul digital arata temperatura si umiditatea interna.

Dezavantaje

Functioneaza gata setat pe o singura temperatura, calibrat din fabrica.

 

 

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

 

Cleo 5ETGHC

 

Modelul Cleo 5ETGHC este o versiune pe doua etaje, care iti pune la dispozitie suficient spatiu pentru pana la 120 de oua de gaina, 250 – 300 oua de prepelita, 60 de gasca sau paun, 150 – 200 de fazan si 200 pana la 240 de potarniche. Il poti folosi deci pentru oricare dintre aceste tipuri de oua, pentru ca permite reglarea temperaturii de incubare si eclozare in functie de cerintele fiecarei specii.

Alveolele pentru apa sunt de data aceasta alimentate din exterior, pentru a evita ridicarea capacului, iar sistemul include higrometru care permite controlul facil al umiditatii din interior. Aparatul este prevazut cu capac transparent, prin care poti observa evolutia puilor eclozati si ecran digital, pe care poti urmari nivelul  de temperatura si umiditate.

Intoarcerea se poate face manual sau semi-automat, sistemul fiind prevazut cu cheite exterioare, pentru cazurile in care folosesti oua de gaina, dar poti solicita, optional, dotarea si pentru alte tipuri de oua.

Avantaje

Permite adaptarea temperaturii de incubare pentru specii diferite.

Are o capacitate mare, cu structura pe doua niveluri.

Alimentarea cu apa se face din exterior.

Include sistem de intoarcere semi-automata pentru ouale de gaina.

Este insotit de manual detaliat de folosire.

Dezavantaje

Intoarcerea semi-automata nu este disponibila pentru toate tipurile de oua.

 

Exo Terra PT2445

Daca se pune problema sa cumperi un incubator de oua profesional, atunci acest aparat, recomandat pentru reptile, este cam ceea ce te intereseaza. Este consturit cu un compartiment intern bine izolat, care ofera cateva rafturi pe care poti pune terariile cu oua. Ca tehnologie de functionare, utilizeaza racire si incalzire termoelectrica.

Temperatura interna va putea fi setata intre 2°C si 60°C, promitand posibilitati extinse de a lucra cu mai multe specii. In plus, controlul de temperatura fiind digital, nu trebuie sa iti pui problema preciziei. Un afisaj cu LED iti indica ce valori sunt in uz.

Toptul poate fi observat printr-o usita transparenta, mai ales ca beneficiezi si de o functie de iluminare interna. Oferta include si doua containere de incubare, unde micutii pot ecloza in siguranta.

Cu dimensiuni de 32 x 36 x 45cm, acest model mini se integreaza economic in spatiu.

 

Avantaje:

Incubator oua cu eclozor pentru reptile(2 containere de incubare).

Permite multimple combinatii de temperaturi reci si calde.

Se preteaza pentru incubarea speciilor de reptile sau a celor de pasari exotice.

Are afisaj electronic, cu mentionare precisa a temperaturilor si reglaj digital.

 

Dezavantaje:

Nefiind proiectat pentru pasari, nu prezinta sistem de intoarcere a oualor.

Costul acestui dispozitiv este destul de ridicat.

 

» Ascunde recomandarile anterioare

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Huiban
Huiban
January 27, 2020 6:58 pm

Incubatoare de capacitate mare 10000-15000 de ouă și cam cit costa

DMCA.com Protection Status