Cea mai buna masina de cusut cu overlock

Am modificat articolul ultima data pe: 22.10.20

 

Cum aleg cele mai bune masini de cusut cu overlock

 

Ghidul cumparatorului

Daca aveti talentul si indemanarea necesara pentru a va deschide o mica afacere de croitorie, sau daca doriti doar sa va coaseti propriile haine, cel mai important pas este alegerea masinii de cusut potrivite. Daca sunteti la prima astfel de achizitie, noi va sfatuim sa optati pentru o masina de cusut overlock. In caz ca nu sunteti familiarizati cu termenul, overlock este o alta denumire pentru cusatura de tivire sau acoperire. In aceasta gama veti gasi in principal masini de surfilat si acoperire, unele dintre ele avand si optiuni pentru brodare.

De ce va sfatuim sa alegeti o astfel de masina, pentru ca surfilarea si cusaturile de acoperire reprezinta modalitati de finisare ale materialului folosit, astfel incat acesta sa nu se destrame. In acest fel, veti prelungi durata de viata a pieselor vestimentare realizate.

Dat fiind faptul ca exista numeroase pareri despre cele mai bune masini de cusut overlock si nevoile fiecarui utilizator sunt diferite, trebuie sa stabiliti care sunt specificatiile tehnice ale produsului potrivit pentru dumneavoastra. Pentru aceasta, trebuie sa aveti in vedere tipul masinii, mecanismul si functionalitate.

Masina de cusut overlock - task

Tipul masinii: din acest punct de vedere, puteti opta pentru masini specializate sau multifunctionale. Daca doriti sa finisati prin surfilare, trebuie sa achizitionati o masina specializata, denumita si triplock. Majoritatea modelelor actioneaza cu ajutorul a 1 sau doua ace si cu 3, 4 sau 5 fire, oferindu-va posibilitatea de a realiza cusatura de tiv ascuns, insertia elasticului, precum si diferite efecte decorative.

In ceea ce priveste cusatura de acoperire, cunoscuta si sub denumirea uberdeck, aceasta va este necesara pentru finisarea materialelor elastice. In ceea ce priveste alegerea masinii de cusut pentru realizarea acesteia, aveti posibilitatea de a opta pentru un model cu 1, 2 sau 3 ace, respectiv 2, 3 sau 4 fire, in functie de experienta si preferinte.

De asemenea, aveti posibilitatea de a achizitiona un model multifunctional, cu ajutorul careia veti putea surfila si acoperi. Astfel veti utiliza 1 ac si doua fire pentru cusatura in lant, 1-2 ace si 2-5 fire pentru surfilat sau 2-3 ace si 3-4 fire pentru acoperit, totul cu ajutorul unei singure masini. Acestea ofera si posibilitatea realizarii surje-ului.

 

Mecanismul: poate fi de doua tipuri, mecanic sau electric. Pentru aceia dintre dumneavoastra care dispuneti de un buget limitat pentru achizitie, o masina de cusut mecanica va fi mai economica fata de una electrica. De asemenea, aceasta poate fi mai usor de utilizat pentru incepatori. Pe de alta parte, daca aveti deja experienta in domeniu si doriti sa beneficiati de o gama extinsa de optiuni, varianta electrica este cea mai indicata.

 

Functionalitatea: pentru aceia dintre dumneavoastra care coaseti haine de serie, va sfatuim sa alegeti masini de cusut overlock specializate, la care sa realizati doar surfilare sau cusaturi acoperite. Pe de alta parte, daca aveti o mica afacere personala, cu productie redusa, o astfel de achizitie nu este o buna investitie, fiind indicata o masina multifunctionala, cu ajutorul careia sa puteti realiza toate tipurile de cusaturi necesare, printre care mentionam cusatura simpla, in zig-zag, matlasare, creare butoniera. De asemenea, modelul pentru care optati trebuie sa permita reglarea pasului de coasere si sa fie prevazuta cu brat mobil, pentru cusaturi circulare.

 

Odata ce ales caracteristicile produsului ideal, este momentul sa aflati raspuns la intrebarea “unde gasesc masina de cusut overlock la un pret bun?”. Pentru aceasta, va sfatuim sa va indreptati atentia spre oferta magazinelor online, care ofera o gama larga de modele, la preturi avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Minerva M2050

 

1.Minerva M2050Daca veti cauta cea mai buna masina de cusut overlock, printre rezultate se va numara cu siguranta si Minerva M2050. Aceasta este specializata in prelucrarea materialului taiat in prealabil, fiind potrivita pentru toate tipurile de tesaturi, indiferent de gradul de elasticitate. Modelul este unul electromecanic, compact, avand o greutate de doar 7 kilograme, putand fi utilizata cu succes chiar in locuinta dumneavoastra, fara sa ocupe prea mult spatiu.

Aceasta are o viteza de functionare de 1100 rotatii pe minut si 16 programe de functionare, fiind capabila sa realizeze 12 cusaturi de surfilare, 4 pentru tivul indoit si 4 cusaturi de acoperire, utilizand 1 sau 2 ace si 2/3/4 fire. De asemenea, aveti posibilitatea de a regla lungimea si latimea pasului, precum si nivelul piciorusului presor. Mai mult decat atat, masina este prevazuta cu sistem de introducere a atei in ac si iluminare a suprafetei de lucru, aspecte deosebit de folositor pentru peroanele cu probleme de vedere.

Produsul este livrat impreuna cu toate accesoriile necesare pentru functionare, inclusiv pedala de comanda si surubelnita speciala pentru reglaje, si beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Toyota Overlock SL3335

 

2.Toyota Overlock SL3335Printre masinile de cusut overlock apreciate te utilizatori se numara si modelul SL3335 de la Toyota. Acesta este un produs accesibil ca pret si deosebit de rezistent, avand o garantie de 36 de luni la achizitionare. Aceasta poate fi folosita pentru surfilat cu 2, 3 sau 4 fire si pentru cusaturi de tip surjet, trecerea de la o utilizare la alta fiind facuta fara a fi necesara inlocuirea piciorusului presor si placa acului.

De asemenea, presiunea exercitata de piciorusul presor este reglabila, asadar se poate realiza prelucrarea a multiple tipuri de tesaturi, de elasticitati diferite. Modelul este unul ergonomic, usor de utilizat, cu pedala si o putere nominala de 70 watti, care va genera o viteza de coasere de 1500 rotatii pe minut.

Produsul ofera o adaptabilitate crescuta, oferind optiune pentru intarirea cusaturii si reglarea pasului. Totodata, masina este dotata cu sistem de iluminare a suprafetei de lucru, care va ofera un control ridicat asupra directionarii materialului. La livrare, pachetul va contine 2 seturi de ace, surubelnita, penseta, plasa, adaptor papiota, dispozitiv de ungere si colectior de deseuri.

 

button 1

 

 

 

 

Minerva M640DS

 

3.MINERVA M640DSPentru aceia dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati o masina de cusut overlock ieftina si buna, atunci Minerva M640DS indeplineste ambele cerinte. Aceasta este o masina de surfilat profesionala, care vine ca o completare perfecta pentru masina dumneavoastra de cusut, cu care veti putea prelucra diferite tipuri de tesaturi, indiferent de gradul de elasticitate, astfel incat poate fi folosit atat pe voal, jerseu sau denim.

Produsul este o masina electromecanica, cu pedala, care poate surfila cu 2,3 sau 4 fire la o viteza de 1300 rotatii pe minut.  Acesta ofera 4 programe de aciune si o functionalitate ridicata, astfel incat veti putea regla presiunea pe piciorusul presor, latimea si lungimea pasului, precum si coeficientul de alimentare diferentiala cu material.

La achizitie, pachetul va contine masina de surfilat si toate accesoriile necesare functionarii optime, printre care piciorus standard pentru overlock, ace, opritor de papiota, surubelnita, periuta, penseta, care vor fi depozitate in sertarul special al aparatului. De asemenea, acesta este prevazut cu maner pentru facilitarea transportului si beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status