Oala sub presiune Demeyere Specialties 5499

Am modificat articolul ultima data pe: 28.01.20

1.1 Oala sub presiune Demeyere Specialties

 

Avantaje

Rezistenta, confectionata din materiale de calitate.

Este fiabila, fiind corect echipata si securizata.

Prezinta versatilitate, adaptandu-se usor la orice sursa de caldura.

Este considerat un produs foarte util in orice bucatarie.

 

Dezavantaje

Deoarece constituie un model ultra-performant de oala sub presiune, costurile de achizitie pot fi considerate destul de ridicate de catre unii cumparatori. Avand in vedere ca este vorba despre o investitie pe termen lung, ce se va dovedi utila oricand in bucatarie si va scuti utilizatorul de multe batai de cap, fondurile de achizitie vor fi cheltuite inteligent, pe un produs cu o garantie extinsa. Spre deosebire de restul materialelor, garantia nu se aplica si pentru garnitura de etansare din silicon, deoarece aceasta este unul dintre elementele mai sensibile si in cazul oricarui alt model de oala sub presiune.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Oala sub presiune Demeyere Specialties este un produs calitativ, confectionat la cele mai inalte standarde tehnologice. Materialul de baza este inoxul, avand o concentratie de 18% crom si 10% nichel. Unul dintre cele mai importante elemente componente, baza, este alcatuit dupa modelul sandwich si are proprietati de termoacumulare, datorita stratului gros din aluminiu acoperit cu aliaj Triplinduc. De asemeni, suprafata este polisata intr-o metoda unica, lansata de tehnologia Brinox. Produsul mai vine echipat si cu o garnitura din silicon, pentru a permite etansarea optima.

1.2 Oala sub presiune Demeyere Specialties

La capitolul fiabilitate si functii, acest model poate concura printre cele mai bune oale sub presiune, deoarece este echipat corespunzator. Recipientul poate adaposti un volum de 8l si este prevazut cu indicator de capacitate in interior. Totodata, oala este dotata cu o sita din inox pentru o compartimentare facila si cu un capac de etansare cu indicatori de presiune acustici si vizuali. Acesta prezinta si un sistem automatizat de sigilare, prevenindu-se deschiderea sub presiuni mari. Siguranta in utilizare este sustinuta si de manerele confectionate din plastic ce raman mereu reci si permit o manevrare lipsita de riscuri majore. Indicatorul de presiune este actionat de nivelul presiunii din interior, iar gradatiile acestuia permit utilizatorului sa anticipeze corect timpii de utilizare.

 

In ceea ce priveste modul de intrebuintare, produsul poate fi considerat cea mai buna oala sub presiune Demeyere, care dispune si de versatilitate extinsa, in sensul ca  prezinta compatibilitate sporita cu toate tipurile de plita, implicit cu plitele prin inductie. Mai mult decat atat, poate fi utilizata la prelucrarea unor diferite tipuri de alimente, pentru ca permite utilizatorului sa stabileasca intuitiv nivelele de temperatura din interior, in functie de cerintele retetei de preparare.

 

Cei care cauta o oala sub presiune de la Demeyere ieftina si buna pot descoperi astfel un model performant, ce nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie, insa a carui calitate este cotata la un pret pe masura. Mai presus de valoarea costurilor de achizitie, utilizatorii trebuie sa tina cont de faptul ca produsul reprezinta o modalitate optima de a economisi 70% timp şi 50% energie si de a gati sanatos, cu abur, pastrand intacta aroma naturala a alimentelor.

 

Concluzie

Majoritatea persoanelor adepte ale gatitului rapid, eficient si de calitate au sansa de a-si completa colectia de ustensile indispensabile in bucatarie, cu ajutorul acestui model calitativ de oala sub presiune. Cel mai important este faptul ca, daca potentialii utilizatori doresc beneficieze de posibilitatea de a gati modern, rapid si fara riscuri, atunci modelul Demeyere Specialties este alegerea potrivita.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status