Cele mai bune cantare de bucatarie

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum alegi un cantar de bucatarie bun

 

Ghidul cumparatorului

Orice bucatar desavarsit este de acord ca dozajul corect al ingredientelor poate determina reusita unei retete, mai ales pentru cei care nu cunosc inca tainele gatitului. Multe persoane se feresc de felurile de mancare ce necesita o atentie deosebita la preparare, considerandu-le mult prea complicate pentru a fi realizate in casa, indiferent ca este vorba despre dulciuri, feluri de mancare migaloase sau pur si simplu retete cu specific traditional.

Totusi, secretul unei preparari impecabile  nu se rezuma doar la ordinea adaugarii ingredientelor si la perfectiunea procedeelor, ci si la un dozaj corespunzator. Asadar, in ceea ce priveste aparatura de bucatarie, cantarul poate fi considerat un item indispensabil, el permitand nu numai aprecierea corecta a cantitatilor de alimente, ci chiar si transformarea unor diverse unitati de masura din retetele straine in sistem metric.

Daca ati hotarat sa achizitionati un cantar de bucatarie ieftin, insa nu stiti ce model sa alegeti, va sugeram sa consultati o lista simpla, care include cele mai importante criterii de selectie. Astfel, veti reusi sa alegeti nu numai un produs avantajos ca pret, ci si unul performant, care sa fie de reala utilitate in gospodarie.

B

Tipul: este cel mai important aspect, stabilind principiul de functionare al acestor aparate electrocasnice de bucatarie. In functie de modul in care cuantifica greutatea, va stau la dispozitie produse mecanice si cantare electronice de bucatarie. Bineinteles, majoritatea potentialilor utilizatori vor dori sa afle care dintre aceste variante este mai buna. In principiu, acest dispozitiv are rolul de a masura greutatea, adica forta cu care obiectele plasate pe el apasa asupra platformei de cantarire. Aceasta este calibrata intern pentru a indica masa in Kg si in subdiviziuni ale acestor unitati de masura.

Un cantar de bucatarie mecanic constituie o versiune clasica si incorporeaza un mecanism simplu, care include un arc. Prin apasare, arcul este comprimat cu o forta mai mare sau mai mica, ce va fi ulterior transmisa unui element  gradat, de regula o roata dintata, care marcheaza unitati de masura si subdiviziuni. Avantajul este ca un astfel de dispozitiv nu necesita energie de alimentare, va avea o durata de viata extinsa si nici nu este prea costisitor. Totusi, precizia este un capitol care are de suferit, mai ales daca e sa facem o comparatie cu modelele digitale.

Un cantar electronic de bucatarie foloseste tot mijloace mecanice de citire a greutatii, insa utilizeaza un convertor din analog in digital, care traduce datele in informatie digitala, pe care apoi le afiseaza pe un display electronic. Cel mai mare avantaj al acestor exemple il reprezinta precizia incontestabila si posibilitatea de a afisa greutatea pana la subdiviziuni foarte mici. Majoritatea produselor din aceasta gama se alimenteaza dintr-o sursa de energie electrica, de regula o baterie, fiind astfel dependente de aceasta. In ultima vreme, aceste electrocasnice mici de bucatarie au inlocuit aproape complet modelele clasice mecanice, fiind preferate de catre majoritatea utilizatorilor.

 

Designul: constituie si el un factor indeajuns de important pentru a fi luat in considerare. In ceea ce priveste forma si facilitatile determinate de aceasta, se deosebesc urmatoarele tipologii majore: cu platforma,  cu recipient integrat, cantar cana sau model lingura, ultimele variante constituind si cele mai noi si impresionante rezultate ale tehnologiei. Modelele cu platforma sunt create astfel incat permit asezarea pe o suprafata orizontala a alimentelor, cele solide compacte fiind pozitionate direct pe platforma de cantarire, iar cele lichide sau granulate  putand fi cantarite in recipiente.

Cantarele cu bol incorporat sunt realizate cu un recipient atasat, potrivit pentru a stoca pulberi si lichide, insa capacitatea acestuia poate varia de la un model la altul. Canile si lingurele gradate sunt ustensile pentru cantarire care au mecanismul integrat in maner si sunt recomandate in special pentru a cantari lichide, respectiv solide, in cantitati diferite, in functie de necesitati.

Bineinteles, dispozitivele din prima si a doua categorie sunt cel mai des intalnite pe piata din Romania, constituind si solutii foarte convenabile ca pret. Celelalte doua categorii sunt  ceva mai costisitoare, insa au fost produse la scara larga de branduri cunoscute, cum ar fi Zelmer, Beurer, Precise sau Tristar.

 

Parametrii de lucru: reprezinta niste criterii de selectie care vor conta in majoritatea cazurilor in care cautati unul dintre cele mai bune cantare de bucatarie pentru locuinta dumneavoastra. La acest capitol, incadram fara rezerve capacitatea si subdiviziunile de cuantificare.

In cea mai mare parte, modelele de pe piata au capacitati de 3 sau 5Kg, insa puteti gasi si variante capabile sa cantareasca mai mult: 10, chiar 20 Kg. Canile si lingurile cantar au cele mai reduse capacitati, deoarece au dimensiuni limitate, standardizate. Modelele mecanice pot prezenta mai multa versatilitate in aceasta directie, in cazul unora dintre ele precizia rivalizand si ea cu cea a aparatelor electronice.

Luati acest parametru in considerare, deoarece atunci cand depasiti cantitatea maxima admisa la masurare, veti obtine erori. Daca obisnuiti sa preparati cantitati mari, alegeti un cantar pe masura, ca de exemplu in cazul conservelor pe care le pregatiti pentru iarna, unde aveti nevoie sa masurati diferite ingrediente in dozaj mare.

Precizia de indicare a greutatii rezulta si din numarul de subdiviziuni cu care sunt afisate valorile masurate. Toate dispozitivele au ca subdiviziune principala gramul(g), drept pentru care, nu sunt capabile sa arate valori mai mici, intermediare de la un gram la altul. In orice caz, nefiind vorba despre ingrediente ce trebuie calculate la miimi de gram, nici nu aveti nevoie de un aparat care sa fie capabil de astfel de masuratori.

A

Modul de alimentare: este un parametru ce trebuie discutat numai in cazul unui cantar de bucatarie electronic. Dupa cum deja am mai mentionat, alimentarea se face pe baza de baterii, insa tipologia acestora poate varia de la un model la altul. Pe piata se gasesc aparate care pot utiliza diverse modele de baterii, clasificate ca voltaj in felul urmator : 3V CR2032(litiu), adica modelele de baterii compacte circulare si de dimensiuni mici, 9V 6F22, care sunt bateriile paralelipipedice din comert, 1.5V AAA(R3) – bateriile mici cilindrice, foarte des intalnite pe piata ca modele pentru telecomanda si 1.5V AA(R6) – variante ceva mai mari ale celor AAA.

Totusi, atunci cand vorbim despre un produs care este cel mai bun cantar electronic de bucatarie, nu putem omite exemplele alimentate cu energie solara. Acestea sunt variante inovatoare, care incorporeaza micro-panouri solare ce trebuie expuse la o radiatie luminoasa cu valoarea de cel putin 100 lucsi pentru a putea functiona optim. Prin caracterul lor economic si prietenos cu natura, aceste variante vor ajunge in scurt timp sa domine piata.

 

Functionalitatea: va fi un domaniu foarte vast, mai ales din moment ce noile modele de dispozitive incorporeaza si functii suplimentare foarte utile. Bineinteles, si in aceasta privinta un cantar electronic de bucatarie va fi mai performant. Printre cele mai notabile functii indispensabile pentru aceste aparate vom mentiona: aducerea la zero(TARA) – foarte utila in cantarirea cu tot cu recipient, oprire automata – apreciata ca optiune de economie de energie, avertizarea la supraincarcare si optiunile de memorie, care va permit sa faceti suma mai multor greutati masurate sau sa afisati ultimul gramaj cuantificat.

De asemeni, un intreg arsenal de functii suplimentare va sta la dispozitie in cazul celor mai noi produse: ceas, timer cu alarma, senzori de cantarire automata, analizator nutritional, statie meteo sau chiar multimedia, pentru diverse dispozitive de redare(rama digitala, iPod, player etc).

 

Asadar, acum aveti la dispozitie toate aceste informatii foarte utile pentru a putea alege cel mai bun cantar de bucatarie pentru casa dumneavoastra, avand totodata convingerea ca ati facut o achizitie buna. Daca vreti sa beneficiati de cele mai bune oferte, va recomandam sa cumparati un astfel de produs de pe internet. Preturile la dispozitivele electronice sunt mai mici decat in magazine, iar garantia si calitatea raman aceleasi. Chiar si in cazul in care nu va multumeste comanda facuta, puteti returna sau substitui produsul cu un altul mai bun.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Beurer DS81

 

1. Beurer DS81Cei care se intreaba unde gasesc cel mai bun cantar de bucatarie electronic ar trebui sa analizeze indeaproape capabilitatile acestui model versatil de la Beurer. Dispozitivul  digital are un design modern si este realizat cu platforma pentru cantarire. Capacitatea maxima este de 5 Kg, iar greutatea va fi afisata in grame ca subdiviziune principala si minima.

Afisajul digital LCD masoara 80 x 30 mm, fiind usor de citit, cifrele avand dimensiuni de 13mm. Panoul de comanda este foarte bogat, insa permite setarea multiplelor optiuni de cantarire. Printre cele mai notabile optiuni amintim TARA si oprirea automata, care ofera maxima precizie si economie de energie.

O functie de semnalizare la epuizarea bateriilor va arata anticipat momentul in care este necesar sa le schimbati. Cantarul este ideal pentru cei care prefera o dieta sanatoasa, deoarece este capabil sa calculeze valorile energetice ale alimentelor in kilocalorii si kilojouli, in functie de tipul ingredientului si de cantitate.

De asemeni, veti sti exact ce continut de grasime, proteine, colesterol si carbohidrati au alimentele, datorita unei baze de date corespunzatoare incluse, pentru nu mai putin de 1000 de ingrediente. Puteti monitoriza o dieta, deoarece functia de memorie va garanteaza stocarea datelor tuturor alimentelor consumate in fiecare zi. Pe langa toate aceste avantaje, o garantie de 2 ani va convinge orice potential cumparator.

 

Avantaje:

Este un model precis, deoarece constituie o versiune digitala.

Are capacitatea de a citi si memora datele nutritionale ale alimentelor cantarite, fiind ideal in cure de slabire.

Se citeste si seteaza facil, avand un display mare si un panou de control usor de navigat.

Include o functie de avertizare care anticipeaza epuizarea bateriei, pentru o functionare optima.

 

Dezavantaje:

Nu permite masuratori pentru cantitati cu masa mai mare de 5 Kg.

 

 

 

 

Zelmer KS1500

 

2. Zelmer KS1500Iata si un model de cantar digital de la Zelmer care se comercializeaza la un pret accesibil pentru majoritatea potentialilor utilizatori. Dispozitivul are un design slim, facand parte din gama celor tip platforma si are capacitatea de a cantari pana la 5 Kg de alimente.

Mecanismul cu 4 senzori si platforma din inox garanteaza precizie optima si durabilitate extinsa. Subdiviziunea minima de cantarire este de 1 g, iar alimentarea cu energie se face prin intermediul bateriilor de tip CR2032.

Produsul include functiile de baza, foarte utile pentru orice gospodina: afisaj LCD cu iluminare, care prezinta cifrele mari, usor lizibile, optiune TARA de aducere la zero, foarte utila atunci cand cantariti pulberi, granule sau lichide si indicator de suprasarcina, care evita citirea gresita a parametrilor afisati. Reglajul se face simplu, prin intermediul unui panou de control cu 2 butoane, usor si confortabil. Produsul masoara 15.0 x 22.0 x 1.8 cm, cantareste 600g si este insotit de o garantie valabila 24 de luni.

 

Avantaje:

Este un cantar de bucatarie ieftin si bun.

Permite citirea greutatii pentru alimente solide, lichide sau in granule, deoarece include functie TARA cu aducere la zero pentru recipiente suplimentar utilizate.

Este fiabil, semnaland momentul in care plasati o greutate prea mare pe platforma.

Are precizie excelenta, fiind un model digital.

 

Dezavantaje:

Este echipat numai cu optiuni standard, de baza.

 

 

 

 

Tefal Optima BC5003

 

3. Tefal Optima BC5003Modelul Optima BC5003 este un cantar de bucatarie la pret destul de accesibil de la Tefal, care va suplini majoritatea necesitatilor de masurare pentru alimentele utilizate in retetele pe care va pregatiti sa le preparati.

El constituie in produs din gama celor cu platforma, a fost realizat cu design ultra-slim si are incorporat un dispozitiv de agatare pentru depozitare facila. Are capacitatea de a masura pana la 5Kg de alimente, in grame ca subdiviziuni. Include o platforma de sticla, care garanteaza curatarea usoara.

Optiunile cele mai importante la utilizare sunt: functia TARA, care va permite aducerea la zero dupa ce ati plasat un recipient pe platforma, astfel incat sa cantariti pulberi sau lichide, afisaj electronic, cu cifre mari, usor lizibile si resetare in timpul masurarii. Pentru lichide, el va prezenta cantitatile in cl, in functie de necesitatile utilizatorului. Dispozitivul se alimenteaza cu baterii AAA, iar garantia de conformitate este valabila 2 ani.

 

Avantaje:

Ofera precizie de 1g, deoarece este un cantar digital.

Este capabil sa cantareasca pana la 5 Kg de alimente.

Poate cantari solidele in grame si lichidele in centilitri.

Permite cantarirea de pulberi si lichide fara erori, deoarece incorporeaza functie TARA, de aducere la 0.

 

Dezavantaje:

Include numai functiile de baza.

 

 

 

 

Laica KS1019

 

4. Laica KS1019Acest model de cantar cu bol va constitui o aditie utila si convenabila ca investitie pentru orice bucatarie. Produsul este incadrat in gama celor digitale si incorporeaza un recipient pentru cantarire, care va permite sa masurati nu numai masa alimentelor solide compacte, ci si pe cea a ingredientelor granulate, pulberilor si lichidelor.

Greutatea maxima admisa este de 5Kg iar subdiviziunea minima e gramul, indicand o precizie conventionala pentru acest tip de dispozitiv. Bineinteles, el incorporeaza cele mai apreciate functii de baza: setarea TARA, display LCD electronic iluminat, usor de citit si un panou de control cu butoane care permit setarea facila.

Bolul este detasabil, putand fi utilizat foarte convenabil si in alte scopuri in bucatarie. Aparatul se alimenteaza cu baterii AAA de 1.5V, are un design slim, masurand 110 x 180 x 200 mm si este disponibil ca oferta completata de o garantie de conformitate de 2 ani.

 

Avantaje:

Poate cuantifica greutatea alimentelor cu mare precizie, fiind un model electronic.

Permite cantarirea ingredientelor solide si lichide, avand la dispozitie bol special si functie TARA.

Se alimenteaza cu baterii usor de procurat, de tip AAA  1.5V.

Se comercializeaza la un pret foarte atractiv.

 

Dezavantaje:

Nu include setari de avertizare la suprasarcina sau alte functii suplimentare.

 

 

 

 

Heinner Quick 3000

 

5. Heinner Quick 3000Daca vreti sa faceti economie de fonduri la achizitie, cantarul Quick 3000 de la Heinner este tocmai ceea ce cautati. Produsul este unul digital si are o capacitate de cantarire de 3Kg. Precizia de masurare este buna, avand ca subdiviziune minima gramul.

Un bol de plastic separat, dar inclus in pachetul oferta, va permite cantarirea alimentelor in pulbere sau lichide si are o capacitate de 2.5l. Un set de functii de baza foarte utile completeaza suma avantajelor pentru acest model. Optiunea TARA va aduce la zero masuratorile, functia de afisaj LCD va arata clar cifrele, acestea fiind usor lizibile, iar terminarea bateriilor este semnalizata din timp.

In plus, un indicator de suprasarcina va va spune cand ati depasit masa maxima admisa la cantarire, iar functia de auto-oprire promite economia de energie. Dispozitivul se alimenteaza cu baterii 3V CR2032 litiu si este insotit de o garantie de 24 de luni.

 

Avantaje:

Se comercializeaza la un pret scazut.

Ofera masurare cu precizie, fiind un dispozitiv digital.

Include un bol pentru cantarirea facila a lichidelor si pulberilor.

Este fiabil, avand incorporate optiuni de avertizare la suprasarcina si la epuizarea bateriilor.

 

Dezavantaje:

Capacitatea de cantarire este mai redusa, de 3Kg.

 

 

 

 

Marci populare:

 

Dupa cum s-a vazut mai sus, cand vine vorba de cantitati exacte, cel mai bine e sa folosesti un cantar de bucatarie. Produse care au o precizie buna poti cumpara de la branduri ca Tefal, Laica sau Beurer.

Compania Tefal si-a inceput activitatea in 1954, cand Marc Gregoire a patentat o tigaie antiaderenta, ceea ce a transformat gatitul intr-o adevarata placere. Apoi, acesta si-a deschis fabrica in Sarcelles, Paris si a inceput sa produca 100 de tigai pe zi. Brandul a ajuns cunoscut la nivel international atunci cand Jackie Kennedy a fost vazuta iesind dintr-un magazin cu o tigaie Tefal.

Intre 1966 si 1976, compania si-a largit gama de produse si a inceput sa fabrice electrocasnice de mici dimensiuni. Cu timpul, acestea au devenit si mai mici si mai practice, iar astazi, Tefal este lider mondial in ceea ce priveste vasele de gatit antiaderente, fiarele de calcat, aparatele de gatiti si oalele sub presiune.

Gama de produse este una foarte variata, articolele comercializate fiind inovative, sigure, fiabile si avand un design atractiv. De aici poti cumpara: electrocasnice pentru mic dejun (prajitoare de paine, aparate de sandwich, fierbatoare, cafetiere), aparate de gatit, articole de bucatarie (cutite, oale, ustensile), dispozitive pentru prepararea alimentelor si bauturilor (cantare de bucatarie, blendere, roboti), produse de ingrijire a tesaturilor si de ingrijire personala (cantare de baie).

Aceasta maca este prezenta in peste 120 de tari din intreaga lume si incearca sa isi dezvolte zi de zi produsele, astfel incat sa-si ajute clientii sa aiba o nutritie echilibrata si un stil de viata cat mai sanatos.

In 1974, sotii Leonida si Teresa Moretto infiintau intreprinderea Laica, in Vicenza, Italia. Scopul lor initial a fost acela de a produce cantare de bucatarie. Intre timp, compania s-a dezvoltat si in 1992 a fost preluata de urmatoarea generatie, Maurizio si Anna Maria.

Actualii proprietari au extins gama de produse si au contribuit in mod semnificativ la ceea ce este astazi Laica. Articolele companiei sunt impartite pe categorii: filtrarea apei (cani, cartuse de filtrare, accesorii), ingrijirea si monitorizarea sanatatii (cantare, termometre, sterilizatoare, aparate de supravegheat bebelusii), ingrijire personala (bratari de fitness, saune faciale, oglinzi) sau produse destinate gatitului (cantare de bucatarie, masini de vidat, aparate de paste).

Cei de la Laica sunt pasionati de fabricarea produselor de cea mai buna calitate. Acestea sunt sigure, au un design elegant si contribuie semnificativ la imbunatatirea stilului de viata a cumparatorilor. Gama de articole este una foarte diversa, motiv pentru care vei avea de unde alege.

Laica are sucursale in Europa si Asia si isi vinde marfa peste tot in lume. In Romania e prezenta de peste 6 ani si s-a facut remarcata cu ajutorul produselor de cea mai buna calitate.

Beurer este o afacere care a continuat sa fie condusa de membrii aceleasi familii, din generatie in generatie. Initial, ea a fost fondata in 1919, de catre Kathe Beurer si sotul sau Eugen, in Ulm, Germania. Inceputurile au fost destul de grele, productia desfasurandu-se in dormitorul celor doi, cu ajutorul a doua masini de cusut.

Intreprinderea a avut 2 moment foarte grele: 1923 – a fost in prag de faliment, dar a fost salvata cu ajutorul antreprenorului Hermann Bantleon si 1940 – compania a fost distrusa in totalitate in timpul celui de al doilea razboi mondial. A revenit insa pe piata in 1950 si dupa 10 ani avea deja peste 400 de angajati.

Dezvoltarea a fost facuta de la an la an, in 2001, Beurer fiind lider european in ceea ce priveste productia de  aparatura electrica pentru sanatate. Gama de produse e una variata: tensiometre, aparate de masaj, saltele si perne electrice, umidificatoare, aparate de monitorizare a somnului sau cantare (de bucatarie, de bagaje, mecanice, digitale, etc.).

Beurer are peste 800 de angajati si isi distribuie marfa in peste 100 de tari. Foloseste tehnologii de ultima generatie si scoate pe piata articole care vin in ajutorul cumparatorilor care vor sa aiba un stil de viata cat mai sanatos.

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

Cum aleg cele mai bune cantare de bucatarie ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Daca esti un bucatar migalos sau daca tii regim si vrei sa te asiguri de o masurare precisa a ingredientelor si a portiilor, atunci ai nevoie de un cantar. Chiar daca nu ai crede, chiar si cea mai mica deviere de la dozajul recomandat poate modifica gustul unui preparat, mai ales cand vine vorba de anumite ingrediente (condimente, de exemplu). Din fericire, azi putem gasi diferite cantare de bucatarie ieftine si cat mai exacte, care ne vor ajuta sa obtinem de fiecare data acelasi gust si aceeasi textura.

 

Pentru a face cea mai buna alegere, este important sa tii cont de cateva caracteristici de interes. In primul rand, e util sa stii ca vechile cantare mecanice, cu un ac ce indica pe o scala gradata greutatea, sunt depasite astazi de modelele digitale, care, printre altele, ofera avantajul unei precizii crescute in masurarea celor mai mici cantitati. Si pentru ca se gasesc produse digitale accesibile, ele tind sa fie cele preferate, dupa cum arata si destule pareri despre cele mai bune cantare de bucatarie ieftine.

Variantele digitale au o limita de greutate cuprinsa intre 3 si 5 kg, putine modele, cele pentru uz profesionist, fiind de 5-10 kg (rar, de 10-20 kg). Capacitatea minima este de aproximativ 5 grame.

Modelele pe care le vei gasi pe piata sunt cantarele cu platforma plata, cele cu un bol detasabil, ce permit o curatare mai simpla, cele de tip cana gradata, cu comenzi si afisaj pe maner si noile cantare-lingura, ce sunt capabile sa masoare cantitati foarte mici. Dar pentru ca vorbim de cantare ieftine, vom lua in vedere primele doua tipuri.

Cel mai bun cantar de bucatarie ieftin trebuie sa aiba o precizie crescuta, iar modelele noi au in general o precizie de 1 gram (gramul e diviziunea de cantarire, asadar nu pot afisa diferente mai mici de 1 gram). Foarte utila este functia de conversie din uncii in grame sau din grame in mililitri.

O alta functie deosebit de apreciata e cea numita aducere la zero sau Tara, cu ajutorul careia poti masura cantitatile fara vasul in care le asezi, apasand tasta zero; de asemenea, poti adauga si cantari alte ingrediente fara a le scoate in prealabil pe cele deja cantarite.

Alte functii de interes sunt cea de oprire automata, sau cea de afisare a altor date: ceas, temperatura, data. Aproape toate cantarele digitale functioneaza cu baterii, iar cele mai simplu de inlocuit sunt cele de tip AAA si AA (au aparut si modele cu incarcare solara, dar deocamdata sunt mai costisitoare).

Acum, ca stii ce sa urmaresti cand alegi un model, iti spunem si unde se gasesc cantare de bucatarie ieftine, la un pret bun: in magazinele online. Iata cateva variante pe care le poti lua in vedere.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Tefal BC1500V0 Platine 

 

Modelul Platine de la Tefal este un cantar digital de bucatarie cu platforma plata, realizat din otel inoxidabil, material durabil, rezistent, igienic, foarte usor de curatat. Cu o capacitate maxima de 5 kg, are un design subtire si elegant, fiind potrivit pentru orice bucatarie moderna.

Cantareste cu precizie de pana la 1 gram, de la 0 la 5 kg, iar functia pentru lichide permite conversia unitatilor de masura din grame in mililitri. O alta functie moderna considerata extrem de utila de catre utilizatori o reprezinta Tara (aducere la zero): asezi pe platforma vasul gol, apoi apesi tasta Tara.

Astfel, afisajul revine la zero, ceea ce-ti permite sa cantaresti pe rand fiecare ingredient adaugat in vas, fara a le scoate pe celelalte. Functioneaza cu o baterie de tip CR2032, iar display-ul afiseaza si temperatura din bucatarie. Este un cantar cu care vei masura cu exactitate ingredientele, pentru a obtine de fiecare data reteta perfecta.

 

 

Dekassa 

 

Acest model de la Dekassa este un cantar de bucatarie, ieftin si bun, cu afisaj LCD si cu un design elegant. Are un bol ce simplifica utilizarea, in care poti adauga ingrediente solide si lichide; acesta se poate detasa, pentru o curatare mai usoara. Nu va ocupa inutil spatiu, dimensiunile sale fiind de 21. 4 x 21.4 x 12.5 cm.

Este fabricat din plastic dur si masoara ingredientele cu o precizie de 1 gram, fiind asadar un cantar digital modern. Cu un afisaj LCD usor de citit, are o limita de cantarire de maximum 5 kg, o valoare conventionala pentru cantarele destinate uzului domestic.

Cu un excelent raport calitate-pret, este un model digital ce te ajuta sa obtii intotdeauna preparate ireprosabile in termeni de gust si textura. Functioneaza cu baterii de tip AAA, cele mai simplu de gasit. Desi nu include functii de ultima ora (timer, TARA ori aducere la zero), e un dispozitiv eficient si durabil, util in fiecare bucatarie.

 

 

 

Zilan ZLN 7697 

 

Daca vrei un cantar de bucatarie digital practic si cu un pret convenabil, iti putem recomanda acest model de la Zilan, cu o capacitate maxima de masurare de 3 kg si o precizie ridicata, de 1 gram (ceea ce inseamna ca nu poate afisa diferentele mai mici de 1 gram, subdiviziunea conventionala de masurare).

Valorile sunt afisate pe ecranul LCD, o functie moderna si utila fiind cea de oprire automata, care economiseste din consum (functioneaza cu baterii de tip 3V). Cu un design slim si atractiv, este dotat cu un vas pentru ingrediente (solide, pulbere, lichide), care se detaseaza in vederea spalarii mai simple.

La precizia ridicata se adauga si indicatorul de suprasolicitare (sau supraincarcare), care are rolul de a te avertiza in cazul in care greutatea ingredientelor adaugate in vas pentru cantarire depaseste capacitatea maxima de 3 kg (caz in care apar erori). Produsul are o garantie de 24 de luni.

 

» Ascunde recomandarile anterioare

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status