Cea mai buna cana filtranta Barrier

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Cum aleg cele mai bune cani filtrante de la Barrier

 

Ghidul cumparatorului

Avand in vedere ca nu intotdeauna apa de la robinet este sanatoasa, ai nevoie de un sistem de filtrare eficient si care sa te fereasca de substantele neplacute si de depunerile de calcar. Pentru ca nu intotdeauna e util sa cumperi apa plata din magazin, de ce sa nu o obtii acasa, prin filtrarea cu ajutorul unei cani speciale. Din moment ce multe dintre oferte apartin brandului Barrier, consideram util sa te informam pe scurt despre posibilitati.

a-cana-filtranta

Cu o traditie de peste 20 de ani, acest nume a reusit sa se impuna si in comertul romanesc, asa ca, daca esti gata sa stii unde gasesc cani filtrante Barrier la un pret bun restul utilizatorilor, iata ce alte aspecte mai poti considera:

BWT Water Filters este producatorul ce-si adjudeca ofertele Barrier. Pe langa filtre si cani filtrante, acesta mai fabrica purificatoare de apa clasice sau din cele cu osmoza inversa, filtre pentru dusuri si tot felul de sisteme pentru protectie anti-calcar.

Anumite pareri despre cele mai bune cani filtrante Barrier sustin ca cele mai importante aspecte ce trebuie verificate inainte de cumparare sunt: durata de viata a filtrelor, disponibilitatea rezervelor pe piata si capacitatea de filtrare a canii la o singura umplere. Barrier ofera recipiente care au volum net 2.5l(Extra, Premia, Style), 2.6l(Eco), 3l(Light, Extra, Norma)3.5-3.6l(Grand, Smart) si 4l(Twist si Grand Neo).

Filtrele Barrier se inlocuiesc dupa ce filtreaza cam 200-350 de litri de apa, iar substantele pe care le retin sunt: plumbul, bacteriile, sarurile dure, fierul, oxidul de fier, nisipul, clorul si alti derivati clorinati. Unele sunt simple, altele au indicator calendaristic mecanic care iti arata cand trebuie sa inlocuiesti filtrul, iar cele mai sofisticate includ counter electronic pentru asa ceva.

Ca sa ilustram cateva concepte mentionate, vom trece pe lista recomandarilor cateva oferte la produse Barrie pe care le consideram avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Barrier Grand Neo

 

1-barrier-grand-neo-albastruEste posibil ca cea mai buna cana filtranta Barrier sa fie modelul Grand Neo, intrucat beneficiaza de un design modern si de o capacitate extinsa de filtrare, avand un volum net de 4l.

Filtrul inclus va elimina cu eficienta clorul din apa, compusii organici, substante ce pot fi considerate nocive si chiar gustul neplacut sau mirosurile specifice. Cartusul Barrier 4 are o durata de viata limitata la minim 350l de apa procesati, fiind inclus in pachet.

Ca disponibilitate, mentionam ca se pot procura aceste filtre si separat, in eventualitatea in care vrei sa-ti faci provizii si sa le inlocuiesti cu promptitudine.

Designul include o palnie specific proiectata, care nu permite amestecarea apei nefiltrate cu cea deja curatata. Singurele restrictii la utilizare presupun ca apa procesata se nu aiba o temperatura mai mare de 40 de grade Celsius si sa se respecte calendarul indicatorului inclus, care arata la cat timp trebuie inlocuit cartusul.

 

button 2

 

 

 

 

Barrier Smart

 

2-barrier-smart-verdeUn alt model foarte popular este Smart, o cana de filtrare cu o capacitate de stocare de 3.5l. Asta inseamna ca ofera suficienta apa pentru 2 persoane, la o singura sesiune de filtrare, dar sunt necesare doua/trei pentru a obtine cantitatea zilnic recomandata pentru consum.

Cu o forma bine gandita, acest produs se poate stoca in mod eficient pe raftul de pe usa frigiderului. Despre posibilitatile de filtrare putem spune ca sunt optime, intrucat integreaza cartus Barrier Standard 4, care este cotat la o rata de utilizare de circa 350l. Ai la dispozitie pe capac si un indicator mecanic, ce iti va arata cu promptitudine cand e cazul sa-l schimbi.

Ca toate canile de la acest brand, va reusi sa elimine urmatoarele substante considerate mai mult sau mai putin periculoase: bacterii, plumb, fier, saruri, rugina, particule de nisip si clor. Apa obtinuta va fi lipsita de miros, iar gustul nu va mai fi neplacut(in cazul in care ai apa cu gust de clor la robinet).

 

button 2

 

 

 

 

Barrier Eco

 

3-barrier-eco-smaraldIata ceea ce putem numi o cana filtranta Barrier ieftina si buna. Modelul Eco are o capacitate de 2.6l, insa cea de filtrare pentru palnie e de 1l. Este suficient de bine ales in cazul in care locuiesti singur sau nu e necesar sa obtii cantitati mari de apa filtrata deodata.

Ca intotdeauna, cartusul standard oferit este Barrier 4, ale carui merite includ eliminarea urmatoarelor elemente: microorganisme, cum sunt bacteriile, plumb si fier, oxid de fier, saruri, clor si alte ingrediente clorinate ce pot fi prezente in apa de la robinet.

Toate piesele componente se vor igieniza macar o data pe luna, iar cartusul se schimba in functie de numarul de litri filtrati, considerandu-se optim pentru 350l procesati. Asa cum putem spune si despre restul canilor acestui producator, forma pe care o are si modelul Eco este potrivita pentru depozitarea in frigider, direct pe usa acestuia.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status