Cana de filtrare apa Laica Orange J947O

Am modificat articolul ultima data pe: 18.01.20

1. Laica Orange J947O

Avantaje

Oferta include cateva accesorii suplimentare, pe langa cana.

Filtrarea apei se realizeaza in mod eficient, pe baza tehnologiei utilizate.

Poti intrebuinta itemul fara sa cheltui alti bani pret de cel putin 450 de utilizari.

Este o cana de filtrarea apei la un pret bun.

 

Dezavantaje

Majoritatea dispozitivelor din aceasta categorie au doua capacitati ce trebuie verificate prealabil de catre cumparator: capacitatea de stocare propriu-zisa si cea de stocare pentru apa deja filtrata. Avand in vedere ca, recipientul necesita suficient spatiu pentru plasarea optima a unitatii de filtrare, desi capacitatea sa totala este de 2.3l, doar 1.3l din acestia vor fi disponibili pentru a adaposti volumul de apa filtrata. Asadar, la o sesiune de lucru obtii putin peste un litru de lichid, ceea ce inseamna doar jumatate din cantitatea zilnic recomandata pentru o singura persoana. Prin calcule, poti deduce ca trebuie sa filtrezi apa de minim 3 ori pe zi, pentru a garanta o cantitate adecvata pentru cel putin 2 insi.

 

Pentru a afla pretul acestui produs, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Ceea ce merita a fi mentionat ca prim avantaj pentru acest produs este faptul ca oferta nu include numai cana de filtrare apa Laica Orange J947O, ci si un set de accesorii care fac din folosirea acestui item un proces comod si facil. Cele mai importante sunt filtrele interschimbabile. La orice dispozitiv de filtrare e necesar, mai devreme sau mai tarziu, sa reconditionezi sistemul de filtrare sau sa schimbi filtrul in intregime, fapt ce determina niste cheltuieli suplimentare, pe parcurs. Daca acest kit iti furnizeaza cel putin trei piese de schimb, va mai trece suficient timp pana sa incepi sa cheltui personal fonduri pe achizitionarea altora. In plus, din aceeasi sursa din care procuri cana, mai poti procura separat rezerve de filtru pentru utilizarile ulterioare. A doua tipologie de accesorii ce fac parte din aceasta oferta sunt paharele de colectie. Acestea sunt colorate si foarte aspectuoase, in numar de doua si perfecte pentru a-ti permite sa savurezi apa curata obtinuta prin filtrare.

Laica Orange J947O

Ca performante, acest model se situeaza printre cele mai bune cani pentru filtrarea apei, datorita tehnologiei Bi-Flux cu 5 etape de filtrare diferite. La inceput sunt eliminate particulele mari din apa, intr-o etapa de prefiltrare. Urmeaza eliminarea metalelor grele, cum ar fi cuprul, zincul sau plumbul, pe baza unui strat de rasina cu transformare de ioni. Clorul din apa de la robinet va fi eliminat, alaturi de alte substante ce pot fi daunatoare, pe baza unui filtru din carbon(activ). Etapa a patra elimina o mare parte dintre microorganisme, intrucat include un strat extrem de fin, care opreste si cele mai mici particule. La sfarsit, filtrarea se finalizeaza cand apa trece prin faza post-filtru. Se obtine o apa curata, fara gust neplacut si fara miros, de a carei puritate iti dai imediat seama, prin comparatie cu cea pe care o iei direct de la robinet.

 

Calitatea filtrelor este demonstrata si de o utilizare succesiva, cu inlocuire odata la 150 de utilizari. Practic poti filtra apa de foarte multe ori, utilizand acelasi filtru, iar daca e sa cumulam puterea de purificare a celor 3 accesorii oferite, 450 de filtrari vor fi din start asigurate, fara sa mai fie nevoie sa cheltui si alti bani. Pe langa stilul de viata sanatos pe care il vei duce, te vei bucura si de faptul ca elimini din cosul tau de cumparaturi baxul de sticle de plastic de care te impiedici prin casa si pe care trebuie sa le reciclezi selectiv.

 

Cumuland toate aceste aspecte si punandu-le in balanta fata de costuri, noi am ajuns la concluzia ca modelul reprezinta o cana pentru filtrarea apei Laica ieftina si buna, mai ales deoarece iti permite sa filtrezi 4 litri de apa zilnic timp de cel putin 3 – 4 luni.

 

Concluzie

Daca te intereseaza o solutie ieftina si sanatoasa de filtrare a apei in propria locuinta, fara sa trebuiasca sa investesti intr-un filtru de robinet, aceasta cana Laica este solutia ideala, deopotriva eficienta si ieftina pentru orice utilizator.

 

Click aici pentru a cumpara aceasta cana de pe eMAG.ro!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 voturi, media: 4.56 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status