Aparat de vidat Gorenje VS110W

Am modificat articolul ultima data pe: 22.10.20

Gorenje VS110W

Avantaje

Este un model foarte potrivit pentru utilizare casnica, datorita configuratiei.

Lucreaza multifunctional, vidand si sigiland simultan.

Este usor de utilizat si de setat, avand butoane pentru fiecare functie.

Constituie una dintre cele mai ieftine oferte pentru un astfel de dispozitiv.

 

Dezavantaje

Desi dispozitivul este foarte apreciat pentru faptul ca lucreaza cu pungi de mai multe dimensiuni, acesta este oarecum dependent de utilizarea in imediata apropiere a unei prize sau cu prelungitor. Asta se datoreaza faptului ca lungimea cablului de alimentare este una limitata la numai 50cm. Daca nu ai o priza direct deasupra blatului in bucatarie, va fi cu siguranta nevoie de un cablu de prelungire, ca sa poti sa folosesti fara probleme aparatul. De asemenea, vidarea se va face doar in cazul alimentelor strict solide, ceea ce limiteaza tipologia ingredientelor pe care vrei sa le conservi.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Caracterisitcile tehnice ale acestui aparat de vidat Gorenje VS110W indica cea mai mare compatibilitate cu folosinta in locuinte. Prima dintre acestea este o putere de 110W oferita, care permite intrebuintarea ocazionala si de frecventa moderata si incalzirea in timp relativ scurt. In plus, nici consumul energetic nu va fi foarte mare. Dimensiunile de 357 x 86 x 148mm iti permit sa il stochezi chiar pe blatul din bucatarie, avandu-l mereu la indemana pentru impachetari de rutina. Piesa nici nu cantareste mult, doar 1.4Kg, deci o vei putea manevra extrem de usor, daca vrei sa o plasezi mai aproape de priza, avand in vedere cablul de alimentare foarte scurt.

2. Gorenje VS110W

Functionalitatea acestui model il situeaza printre cele mai bune aparate de vidat, caci itemul va reusi sa iti scoata tot aerul din pungile prelucrate si sa le si sigileze direct la temperaturile adecvate. Dat fiind ca are o lungime de lucru de 35.7cm, poti sa utilizezi pungute de mai multe dimensiuni, in limita disponibila. In plus, faptul ca este un aparat tip clema il face usor de manevrat, iar utilizatorul nu va avea nevoie de ajutor pentru a vida singur orice aliment solid.

 

Pentru a confirma inca o data ca este un aparat de vidat Gorenje ieftin si bun pentru gospodarii, aceasta piesa demonstreaza simplitate in setari si ca panou de control. Vei observa ca pentru fiecare etapa de lucru are un singur buton, iar intregul procedeu este foarte intuitiv, incepand cu fixarea pungilor, trecand prin etapa de suctiune si finalizand cu sigilarea propriu-zisa.

 

A venit momentul sa dezbatem putin si problema costului cumpararii. Multe alte dispozitive similar configurate si oferind puteri egale sau mai mici se vand ceva mai costisitor. In contrast cu acestea, modelul aici analizat ofera aceleasi performante la jumatate de pret, iar asta in special fata de aparatele profesionale de vidat. Avand ca perspectiva aceste argumente, vom afirma ca oferta Gorenje iti furnizeaza un aparat de vidat alimente la un pret bun.

 

Concluzie

Daca ai nevoie de un produs de calitate, care sa iti permita sa pastrezi alimentele in vid si in conditii de utilizare foarte facile, alege acest item pentru bucataria ta, pentru ca investitia pe care trebuie sa o faci este minima.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
State Gheorghe
State Gheorghe
February 10, 2018 10:31 am

Ce pot face că nu videază din cauză că la închiderea capacului nu perforează punga orificiul de fixare ?

DMCA.com Protection Status