Cel mai bun stilou Faber-Castell

Am modificat articolul ultima data pe: 07.04.20

 

Cum aleg cele mai bune stilouri de la Faber-Castell

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand vine vorba de o caligrafie impecabila, majoritatea persoanelor refuza a se multumi cu un instrument de scris precum pixul. Dimpotriva, alegerea lor este in majoritatea cazurilor stiloul. Totusi, in unele situatii, rezultatele nu sunt cele dorite, iar acest lucru este din cauza ca atunci cand aleg nu iau in seama criteriile esentiale de selectie si se opresc asupra firmelor fantoma, in pofida celor recunoscute, asa cum e Faber-Castell.stilou-faber-castell-task

Producatorul de fata este unul dintre cele mai importante branduri de materiale de arta si unelte de scris din lume. Fondat in 1761, acesta se bucura de o lunga traditie in domeniu, dar si de o larga recunoastere internationala. Portofoliul lor contine o gama variata de produse ordonate in mai multe categorii: pentru artisti si graficieni profesionisti; pentru scolari; pentru desen tehnic; stilouri performante si extrem de durabile (atat pentru larg consum, cat si de lux).

Un aspect extrem de important atunci cand alegi se refera la penita de care dispune modelul dorit. In principiu, ea este cea care da calitatea scrisului, astfel ca merita sa stii cateva mici secrete. De pilda, in functie de grosimea grafiei, ele se impart in patru mari clase: EF (extra-fina), F (fina), M (medie) si B (groasa); acestea trebuind adaptate modului si ritmului in care faci tu literele.

Pe de alta parte, multe pareri despre cele mai bune stilouri Faber-Castell sunt de acord in ceea ce priveste materialul de fabricare: otel inoxidabil cu varf din iridiu, pentru o mare durata de viata.

In alta ordine de idei, se impune sa tii seama de nivelul de experienta al utilizatorului, precum si de particularitatile personalitatii sale. In consecinta, ideal ar fi ca un incepator sa apeleze la un stilou conceput tocmai in acest scop. De asemenea, conteaza si mana pe care persoana in cauza o utilizeaza pentru a scrie. Drept urmare, ai posibilitatea de a alege intre modele pentru dreptaci, pentru stangaci sau mixte.

Iar daca vrei sa afli unde gasesc stilou Faber-Castell la un pret bun toti ceilalti parinti, noi iti sugeram sa nu parasesti mediul online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Faber-Castell Scribolino

 

1-faber-castell-scribolinoUn parinte grijuliu se asigura intotdeauna ca fetita/ baietelul sau sa aiba instrumente de scris superioare calitativ. In consecinta, noi iti prezentam cel mai bun stilou Faber-Castell pentru scolari. Acesta se remarca prin designul special gandit pentru a se potrivi uzului incepatorilor.

De exemplu, beneficiaza de un grip ergonomic din material moale, al carui tel este acela de a avantaja o mai buna prindere in mana (folosind cele 3 degete). Ba mai mult, penita din iridiu se bucura de stabilitate si rezistenta la presiune, astfel incat sa nu se rupa in cazul in care copilul apasa cu mai multa forta.

Cartusele cu cerneala sunt necesare pentru alimentare, acestea schimbandu-se cu usurinta si fiind foarte ieftine. Nu in cele din urma, face parte din categoria modelelor destinate intrebuintarii exclusive de catre dreptaci. Presupune niste costuri de achizitie pe masura calitatii, ceea ce nu inseamna insa ca nu este un produs accesibil.

 

button 1

 

 

 

 

Faber-Castell Vario

 

2-faber-castell-varioCelor care cauta un stilou Faber-Castell scolar, le sugeram modelul de fata apreciat de majoritatea parintilor pentru penita sa (tip A) adaptata nevoilor incepatorilor. Totodata, gripul prezent pe corpul uneltei de scris asigura o buna prindere si impiedica aparitia durerilor in cazul unei utilizari indelungate. In consecinta, copilul tau se va bucura de performante generoase si confort.

In ceea ce priveste alimentarea, se realizeaza cu patroane de cerneala, comercializandu-se insotit de 6 asemenea rezerve. Nivelul de cerneala se poate verifica lesne, multumita ferestrei transparente din dotare. Trebuie sa stii, in plus, ca se inscrie in categoria produselor mixte, fapt care il face potrivit atat pentru dreptaci, cat si pentru persoanele care folosesc mana stanga atunci cand scriu.

Se recomanda a fi folosit de catre elevi aflati in gimnaziu si beneficiaza de un design anti-alunecare ce previne caderea de pe birou. Se prezinta cu un raport calitate – pret extrem de convenabil.

 

button 1

 

 

 

 

Faber-Castell Carbon

 

3-faber-castell-carbonO alternativa inteleapta o reprezinta acest stilou Faber-Castell ieftin si bun. Se distinge prin penita fina si rezistenta, caracteristici care asigura un scris de grosime medie, respectiv o durata de viata mare. Este fabricata din otel inoxidabil, deci nu trebuie sa iti faci griji ca va rugini.

Corpul modelului dispune de o zona de prindere cauciucata, conceputa pentru a inlatura aparitia durerilor in cazul in care copilul tau il foloseste pentru perioade mari de timp. Este adaptat atat uzului dreptacilor, cat si al stangacilor. Cu alte cuvinte, face parte din clasa produselor mixte. Poate fi intrebuintat, conform opiniei cunoscatorilor de elevi aflati in clasele V – VIII.

Se alimenteaza cu patroane de cerneala, pachetul incluzand 6 cartuse. In plus, se infatiseaza cu un aspect clasic si elegant, fapt datorat, in mare parte, culorii (ca a carbunelui). Costurile de achizitie inregistreaza valori infime, astfel ca nu ar trebui sa stai pe ganduri.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status