Cel mai bun caiet mecanic ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 21.01.20

 

Cum aleg cele mai bune caiete mecanice, ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Un birou bine echipat este marca unei persoane organizate si serioase si poate fi considerat o carte de vizita prin care calitatile dumneavoastra sunt evidentiate in ochii clientilor sau partenerilor de afaceri. Mobilierul atent selectat si o gama bine gandita de accesorii sunt doua elemente care contribuie la atingerea unei imagini favorabile pentru dumneavoastra.

In ceea ce priveste documentele, atentie deosebita va trebui oferita stocarii acestora intr-un mod ordonat si ergonomic, si in aceasta privinta caietele mecanice sunt o optiune foarte buna prin avantajele pe care le ofera.

 

 

Din punct de vedere estetic, chiar si un caiet mecanic la un pret bun (ceea ce nu inseamna calitate proasta) se va potrivi cu majoritatea birourilor din zilele noastre.

Exista multe culori pe piata, compatibile cu orice gama cromatica de mobilier, iar un rand de etichete bine aliniate pe cotoarele insirate pe raft reflecta meticulozitate si atentie la detalii.

Cele mai multe modele din comert vin cu coperti laminate, ceea ce inseamna un plus de siguranta in eventualitatea varsarii unor lichide ce pot periclita documentele din interior.

Pentru a va da seama de durabilitatea materialulu, sa fitii atenti la cele care vin la un pret mai ridicat, intrucat aici de regula materialele sunt mai solide, precum cartonul rigid laminat,. Cele mai ieftine vin in plastic flexibil, oferind tot o protectie buna, dar fiind putin mai moderne si mai usoare. Verificati si posibilitatea de a detasa eticheta, un avantaj important daca schimbati destinatia dosarului.

Multe pareri despre cele mai bune caiete mecanice ieftine mentioneaza si mecanismul de prindere a documentelor ca factor de selectie. Acesta poate, de asemenea, varia in ceea ce priveste numarul de inele (2 – 4) ori diametrul acestora. Un diametru mai mare inseamna posibilitatea de a prinde mai multe folii in interior.

De asemenea, spatiul de pe cotor conteaza, pentru ca determina cat de mare va fi eticheta, ceea ce este important daca este necesar sa fie trecute multe informatii pe aceasta.

Acestea fiind spuse, puteti acum sa comandati cateva din caietele mecanice ieftine comercializate momentan, pur si simplu prin accesarea linkurilor de comanda ce insotesc prezentarile de mai jos:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Herlitz 4008115304040 

 

Este un fapt cunoscut ca brandul german Herlitz a devenit sinonim cu accesoriile de papetarie de calitate, iar in cazul caietelor mecanice produse sub aceasta sigla, nu se fac compromisuri in materiale.

Acest produs reprezinta o optiune foarte buna in domeniul organizarii si depozitarii documentelor de dimensiuni A4: ca material pentru coperti, avem carton plastifiat, solid si rigid, colorat in albastru, intregul design oferind un plus de eleganta si protectie. Pe cotorul lat de 45 mm se afla si zona speciala pe care se afla eticheta de hartie, suficient de lata pentru a fi trecut un numar de informatii adecvat pentru o organizare meticuloasa a dosarelor pe raftul dumneavoastra.

In ceea ce priveste mecanismul, in interior documentele sunt tinute de 4  inele cu un diametru de 25 mm, ceea ce poate acomoda mai putine documente decat alte modele, insa prinse mai sigur. Tot in aceasta privinta, un numar mai mic de documente stocate  inseamna si o dimensiune mai redusa, ceea ce poate fi pe gustul celor care doresc o anumita organizare mai compacta in biroul in care lucreaza.

 

 

 

 

 

Exacompta Chromaline 

 

Pentru acest caiet mecanic, primul element care se observa este materialul plasticat colorat si semi-transparent, care ofera un aer elegant si modern, precum si o greutate redusa, ceea ce il face foarte util pentru transportul in geanta sau diplomat al materialelor de training ori prezentare. Prin urmare, aceste aspecte il fac foarte potrivit pentru deplasarile la intalniri si conferinte.

Ca dimensiuni, produsul ofera posibilitatea stocarii documentelor A4, masurand 320 X 260 mm, iar cotorul are 40 milimetri in latime, fiind suficient de lat pentru aplicarea unei etichete generoase. Ca dezavantaj, insa, acest caiet nu vine cu eticheta inclusa, clientul fiind nevoit sa le cumpere separat. Capacitatea de prindere a mecanismului cu 4 inele de cate 30 mm in diametru este de 275 de foi standard A4, in medie.

Pentru cei ce nu doresc designul cartonat al unor modele mai clasice, produsul de fata prezinta suficiente avantaje pentru completarea unui birou modern si ordonat.

 

 

 

 

 

Forpus 20320 

 

In cazul acestui produs, cumparatorii dornici de un caiet mecanic ieftin si bun, care sa le stocheze documentele intr-un mod sigur si eficient, vor gasi exact ce le trebuie. Ca dimensiuni, are formatul universal A4, iar materialul din care este confectionata coperta este cartonul plastifiat peste care a fost aplicata o folie din material PP impermeabil si laminat.

Pe cotorul de 45 milimetri in latime se afla si buzunarul din material transparent pentru eticheta, aceasta fiind cumparata separat si atasata ulterior. In materie de mecanism de prindere, modelul ofera doar doua inele, insa asta inseamna ca si greutatea totala a sa va fi mai redusa decat la caietele cu 4 inele, ceea ce inseamna si un plus de portabilitate. Totodata, diametrul de 30 mm al acestora inseamna o capacitate buna de stocare cat priveste numarul de foi sau folii.

Per total, cu un asemenea raport pret/calitate, acest accesoriu de papetarie este o solutie optima pentru cei mai multi cumparatori care cauta caiete mecanice.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status