Cel mai bun biblioraft din plastic

Am modificat articolul ultima data pe: 05.06.20

 

Cum aleg cele mai bune bibliorafturi din plastic

 

Ghidul cumparatorului

Foarte multe persoane lucreaza joburi de birou in zilele noastre. Desi eforturi considerabile au fost efectuate catre digitalizarea acestui tip de munca, hartia ramane un suport de baza pentru documente, si organizarea acestora este de multe ori o provocare.

Bibliorafturile sunt niste obiecte extrem de importante in aceasta privinta. Ele permit ordonarea eficienta si sigura a foilor, si asta va conferi si biroului dumneavoastra un aspect curat si demn de incredere, in ochii vizitatorilor.

In acest ghid Clovis, vi se vor oferi indicatii pentru cumpararea celui mai potrivit model de biblioraft din plastic, la un pret bun, si odata gasit il veti putea comanda chiar prin linkurile pe care vi le punem la dispozitie!

 

Exista cateva criterii pe baza carora se poate face o selectie dintre aceste produse. Pe scurt, trebuie sa evaluati capacitatea, calitatea materialelor, precum si factori subiectivi precum designul si culorile, intrucat pentru multi dintre dumneavoastra, aspectul estetic conteaza, mai ales la biroul in care lucrati.

Capacitatea reprezinta cat de multe coli pot fi plasate in biblioraft. Spre exemplu, putem avea un produs in care incape un numar de 350 de coli A4 (se gasesc si formate mai mari, precum A3, sau mai mici, precum A5). Astfel, veti putea determina si cat de multe obiecte veti comanda, daca aveti un anumit numar de foi de ordonat in birou (de exemplu: la 3500 de documente va fi nevoie de 10 dosare a cate 350 coli fiecare).

Este bine ca materialul sa protejeze cat mai bine impotriva umezelii si a patarii, iar in aceasta privinta plasticul ese de dorit. Insa, unii cumparatori vor dori aspectul mai elegant a cartonului gros, rigid, si vor opta pentru astfel de produse. In unele cazuri, cartonul este acoperit cu o folie impermeabila plasticata. Nu in ultimul rand, colturile de metal sporesc rezistenta biblioraftului impotriva deformarii.

Latimea cotorului conteaza: ea ofera nu doar o idee asupra capacitatii (modelele mai late pot stoca mai multe foi), ci dicteaza si marimea etichetei atasabile.

Daca aveti nevoie sa treceti mai multe date pe aceasta (de ex. nume, titluri, detalii personale), atunci o sa va orientati catre un biblioraft cat mai lat, pentru a putea scrie cat mai lizibil tot ce este important.

Totodata, multe pareri despre cele mai bune bibliorafturi din plastic spun ca 4 spire sunt mai bune decat doua sau trei, intrucat ofera mai multe puncte de prindere a foliilor.

Acum ca v-ati familiarizat cu diversele aspecte de luat in considerare, puteti comanda un astfel de produs direct de la linkurile din prezentarile ce urmeaza:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Leitz Active Style 

 

Modelul de biblioraft Active Style de la firma Leitz este o optiune buna pentru cine doreste un produs de calitate ridicata. Mapa sa este din polyfoam, ceea ce ii ofera si o greutate mica, dar si durabilitate buna.

Copertile se pot inchide cu un elastic, pentru a preveni caderea documentelor din mape in timpul transportului. Pe langa sistemul de prindere din metal, in interior se mai gasesc si buzunare pentru documentele neperforate, eventual pentru stocarea compact disc-urilor si DVD-urilor, ori pentru cartile de vizita. De asemenea, biblioraftul include si un suport pentru stilouri sau alte instrumente de scris.

Mecanismul prezinta un design nou ce ii permite o deschidere cu 50% mai mare decat in cazul altor produse asemanatoare, precum si o atasare mai rapida a documentelor. Ca latime, are 65 milimetri la cotor, deci poate acomoda o eticheta destul de lata. Capacitatea sa este de circa 350 de coli A4.

 

 

 

 

 

Leitz Active Wow 

 

In cazul acestui biblioraft, producatorul Leitz a dorit un produs e o eleganta aparte, pentru cei care intentioneaza sa impresioneze persoanele ce le vor vizita biroul. Materialul din care este fabricata mapa sa este polyfoam (PP), el permitand o curatare usoara si fiind foarte rezistent la uzura.

In plus, este si destul de usor, o informatie importanta daca veti avea nevoie sa transportati documentele cu dumneavoastra. Tot in legatura cu mobilitatea, se ofera si un sistem de inchidere cu elastic, care previne desfacerea accidentala a copertilor in timpul transportului. Are un sistem de prindere cu doua spire, foarte solid, intr-un design patentat de firma producatoare, ce permite o deschidere la 180 de grade, pentru atasarea mai rapida si usoara a filelor.

Totodata, in interior mai sunt prevazute si buzunare pentru compact discuri, DVD-uri, carti de vizita sau alte documente neperforate. Cotorul cu latimea de 82 mm poate acomoda o eticheta destul de mare, pe care se pot scrie multe informatii despre continut. Per total, este un model high-end cu functionalitate optima, ceea ce ii justifica pretul foarte bine.

 

 

 

 

 

Herlitz 400811548050

 

In eventualitatea in care aveti nevoie de un biblioraft din plastic ieftin si bun, si nu dispuneti de mult timp pentru a evalua un numar mare de produse, acest model de la producatorul german Herlitz este una din cele mai bune optiuni.

Este simplu in design, si totodata elegant, monocolor, echipat cu o eticheta de 8 centimetri latime, complet detasabila. Asta inseamna ca o veti putea inlocui foarte usor cu una noua, daca biblioraftul isi schimba destinatia si il veti umple cu alte documente. Sistemul de prindere din metal are doua spire si este sigur si usor de folosit.

Coperta este laminata, pentru a fi curata fara probleme in caz de se murdareste. In plus, ramele metalice de protectie ofera siguranta impotriva socurilor, fiind greu de indoit in cazul scaparii biblioraftului pe podea. In ceea ce priveste capacitatea in interiorul sau pot incapea peste 300 de coli A4.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status