Umidificator de aer cu abur rece Laica HI3012

3.Umidificator de aer cu ultrasunete Laica HI3012 (4)

 

Avantaje

Lucreaza cu o emisie excelenta de vapori, asigurand perioade indelungate de pulverizare.

Este o piesa adecvata pentru utilizare in camera bebelusului.

Include multiple functii utile pentru reglaj si fiabilitate.

Este o investitie pe care si-o pot permite multi parinti.

 

Dezavantaje

Multe modele de umidificatoare pentru camera copilului trebuie sa asigure o functionare relativ indelungata sau cel putin adecvata pentru reprizele de somn pe care le are cel mic. In cazul acestui umidificator de aer Laica HI3012, rezervorul pentru apa stocata are doar o capacitate limitata, de numai 1.3l. daca aparatul ar fi functionat pe alt principiu decat cel al tehnologiei ultrasonice, apa respectiva s-ar fi evaporat foarte rapid si dispersia acesteia sub forma de vapori nu ar fi putut acoperi o perioada prea mare. Apreciem totusi ca aparatul poate sustine pana la 7 ore un flux de emisie cu debit optim.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

In ciuda capacitatii foarte limitate a cuvei pentru apa, dispozitivul se numara printre cele mai bune umidificatoare  din comert, pe baza unui timp de lucru ce se extinde pana la 8 ore. Comparativ cu alte produse cu rezervor de trei ori mai incapator, timpul de vaporizare este aproape egal sau cu maxim 30% mai scazut, ceea ce indica performante laudabile. Faptul ca utilizeaza tehnologie cu ultrasunete nu face decat sa optimizeze intregul proces, caci apa este vaporizata in picaturi foarte fine, care sunt mai usor dispersate in aer.

 

2. LAICA Baby Line HI3012

 

De ce este acest umidificator Laica ieftin si bun foarte potrivit pentru camera in care doarme bebelusul? Exista mai multi factori care construiesc acest statut: lucreaza silentios, un mod de functionare specific modelelor ultrasonice, asigura umidificarea unei camere cu o suprafata de 20-30 m3  – deci e perfect pentru dormitor, are incorporata o lampa de veghe in 7 culori care pot alterna in mod automat sau se poate alege o anumita culoare, in functie de preferinte.

 

Particularitatile functionale ale dispozitivului il fac deopotriva usor de intrebuintat si facil de transportat. Amintim, in prima faza, un sistem de reglaj al debitului de apa vaporizat si un compartiment special cu ajutorul caruia poti difuza esente volatile in aer. Cand aparatul este in functiune, o optiune cu semnalizare luminoasa te avertizeaza. La fel, pentru siguranta, sistemul de vaporizare cu aer rece evita orice accident la rasturnare. Rezervorul pentru apa se detaseaza, deci poate fi curatat de calcar pe indelete, insemnand ca mobila din jur va fi protejata de emisiile albicioase care pot aparea in cazul altor umidificatoare de acest tip.

 

Ca investitie, tot ce putem spune este ca HI3012 este un umidificator de aer la un pret bun. Pe langa faptul ca lucreaza economic si asigura o vaporizare foarte fina si de lunga durata, nici intretinerea acestui produs nu te va costa. Daca te gandesti la costuri, poti concluziona ca nu vei cheltui excesiv cumparand acest model.

 

Concluzie

Toti parintii interesati sa asigure un nivel optim de umiditate in camera copilului sunt sfatuiti sa apeleze cu incredere la acest aparat. Cheltuiala este restransa, performantele numai bune, securitatea utilizatorulor este garantata de normele europene, iar cel mic va fi incantat de luminitele pe care le proiecteaza dispozitivul.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status