n n
n
n
▷ Pareri despre umidificatorul cu ultrasunete Joycare JC490

Umidificator cu ultrasunete Joycare JC490

Am modificat articolul ultima data pe: 16.12.19

1.Umidificator Joycare cu ultrasunete (5)

 

Avantaje

Lucreaza cu eficenta garantata, deoarece foloseste ultrasunete.

Are capacitate extinsa de lucru si o sumedenie de functii utile.

Se utilizeaza in deplina siguranta, lucrand cu vapori reci si avand optiuni de semnalizare specifice.

Din perspectiva costurilor, este un umidificator cu ultrasunete la un pret bun.

 

Dezavantaje

Din cauza mineralelor si calcarului din apa, toate modelele de umidificatoare cu vapori reci pot elibera in atmosfera un praf albicios, care se va depune inestetic pe obiectele din jur si pe mobila. Nici acest umidificator cu ultrasunete Joycare Joy-JC490 nu se sustrage regulii respective, iar daca vrei sa eviti acest efect, va trebui sa alegi una dintre cele doua alternative pe care ti le putem da.

Prima ar fi sa efectuezi o mentenanta riguroasa de fiecare data dupa utilizare, insa asta presupune eforturi suplimentare si riscul de a deteriora dispozitivul, daca nu ai cunostinte tehnice temeinice. A doua e mult mai la indemana si iti permite sa folosesti apa distilata din comert sau apa demineralizata. Solutia e mai comoda pentru tine, dar ceva mai costisitoare.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Putem spune ca acest aparat este extrem de usor de folosit si adecvat pentru orice tip de ambient, iar asta prin prisma tehnologiei incorporate. Ultrasunetele emise au rolul de a vaporiza apa in particule foarte mici, mult mai usor de dispersat in aerul camerei in care plasezi umidificatorul. Din acest motiv vaporii pe care ii produce sunt reci si nu necesita o sursa de caldura ce ar putea fi periculoasa, iar capacitatea de functionare va fi una mai mare, avand in vedere distribuirea mai eficienta a apei prin aceasta metoda.

2. Joycare JC490

Ca tot veni vorba despre capabilitatile de lucru, avand in vedere perioada maxima de functionare autonoma(fara reumplere), vom spune ca acest model se numara printre cele mai bune umidificatoare disponibile pe piata din Romania. Rezervorul pentru apa poate stoca in jur de 3.8l, ceea ce determina timp de lucru indelungat, cuprins intre 10 si 12 ore. Tinem cont aici si de debitul oferit, in aceasta perioada standard asigurandu-se mereu o maxima distributie, deci functionare la capacitate adecvata. Daca preferi alt ritm de lucru, poti ajusta personal fluxul de vapori, deoarece il poti regla printr-o functie simpla. Acesta este si motivul pentru care umidificatorul e bun in probleme respiratorii urgente, putand fi setat sa lucreze la capacitatea maxima in conditiile respective.

 

Faptul ca produsul utilizeaza vapori reci nu face decat sa creasca din fiabilitatea intrebuintarii. O sursa de caldura pentru vaporizare ar fi insemnat pericol la rasturnare, insa in aceste circumstante nu trebuie sa supraveghezi aparatul ca sa ai siguranta ca nu se intampla niciun accident. In plus, cand rezervorul se goleste complet, un senzor de siguranta opreste automat dispozitivul. Din moment ce cantareste doar 2Kg fara apa, modelul este unul ideal pentru calatorii(portabilitate avansata), mai ales cand vrei sa asiguri un nivel adecvat de umiditate in camera unde culci bebelusul. Lumina nocturna relaxanta pe care o emite va fi intr-adevar apreciata de mamici, caci copilul va adormi linistit, iar ele il pot verifica oricand astfel.

 

Nici macar achizitia nu te va costa exagerat de mult, iar din aceasta perspectiva vom aprecia ca produsul este un umidificator Joycare ieftin si bun, fata de alte dispozitive cu capacitati similare, dar costuri cu 30% mai mari. Daca punem in balanta capabilitatile si investitia, oricine isi va da cu parerea va considera aceasta achizitie una convenabila.

 

Concluzie

Indiferent ca il cumperi pentru dormitorul adultilor sau pentru camera copilului, acest umidificator este optiunea ideala care iti permite sa beneficiezi de un aer respirabil in orice anotimp. Pretul avantajos si caracteristicile performante sunt doua argumente incontestabile.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (56 voturi, media: 4.80 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status