Cel mai bun scaun auto Romer

Am modificat articolul ultima data pe: 26.09.20

 

Cum aleg cele mai bune scaune auto, de la Romer

 

Ghidul cumparatorului

Pentru ca fiecare parinte pune pe primul loc siguranta copilului, un scaun de masina este un accesoriu indispensabil. Cand doresti sa achizitionezi un astfel de produs si vrei sa te asiguri ca vei avea unul dintre cele mai bune modele, te poti orienta spre scaunele auto Romer, un brand recunoscut pe plan international pentru standardele cele mai inalte de siguranta.

 

a-1-scaun-auto-romer

 

Britax Romer este un producator apreciat care comercializeaza scaune de masina, carucioare, scaune de masa pentru copii. Produce echipamente auto de protectie inca din 1938 si este compania care a promovat prima reglementare a standardelor de siguranta in masina pentru copii in 1981 (ECE R44), ducand la reglementarile actuale, ECE R44 04, toate scaunele sale respectand aceste criterii. Poti fi sigur ca daca eticheta nu mentioneaza aceste cifre, atunci este vorba despre un produs contrafacut. Pentru siguranta maxima, un model cu sistem ISOFIX (International Standards Organisation) ce asigura o fixare rapida si rezistenta este de preferat, dupa cum arata destule pareri despre cele mai bune scaune auto Romer. Acest sistem, potrivit statisticilor, a protejat in multe cazuri impotriva accidentarii copiilor in situatiile de coliziuni. Romer produce scaune de masina care au toate sistemul ISOFIX, fiind chiar compania care l-a inventat.

Atunci cand cauti un scaunel de masina, trebuie sa verifici si categoriile de varsta pentru care acesta este potrivit (o astfel de clasificare este: grupa 0: 0-9 luni; grupa 0+: 0-12 luni; grupa 1: 6 luni-3 ani; grupa 2: 3-6 ani; grupa 3: 6-11 ani). A te asigura ca produsul este adaptat varstei si greutatii copilului este obligatoriu pentru o protectie maxima impotriva oricaror raniri accidentale, dar si a confortului micutului in trafic.

Daca te intrebi unde gasesc scaune auto Romer, la un pret bun, alte persoane, recomandam sa te uiti pe Internet, unde ai posibilitatea de a gasi modele foarte variate, adesea la preturi mai bune si cu aceeasi perioada de garantie inclusa.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Britax Romer Trifix Green Marble

1-britax-romer-trifix-green-marbleTrifix este un scaun de masina pentru copii cu sistem ISOFIX+, ce permite o conectare simpla la punctele de ancorare (poate fi folosit in orice automobil care are puncte de ancorare ISOFIX). De altfel, produsul vine cu o serie de inovatii menite sa garanteze o siguranta maxima a micutului in timpul calatoriilor.

Miscarea inainte si cea de rotatie sunt semnificativ diminuate datorita ancorei in V, ce e al treilea punct de ancorare, si a pernitelor toracice care limiteaza deplasarea in fata in situatia unei coliziuni. In plus, scaunul ofera si protectie in cazul unui impact lateral prin tehnologia SI-PAD.

Centura in 5 puncte este reglabila. Confortul este dat de tetiera si de hamul ce se pot ajusta simplu, cu o singura mana, in functie de inaltimea copilului si de multiplele pozitii de inclinare. Husa este detasabila si lavabila. Modelul este destinat grupei 1 de varsta, fiind creat pentru copii intre 6 luni si 3 ani, cu o greutate cuprinsa intre 9 si 18 kilograme. Toate caracteristicile fac ca acesta sa fie unul din cele mai bune scaune auto Britax Romer.

 

button 2

 

 

 

 

Britax Romer Duo Plus

 

2-britax-romer-duo-plusScaunul auto Britax Romer Duo Plus ISOFIX asigura o pozitie sigura si comoda copilului in timpul calatoriei cu masina, fara a-i limita excesiv libertatea de miscare. Siguranta e garantata si de sistemul de centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte si de sistemul Pivot Link, ce diminueaza miscarea in situatia unei coliziuni (sunt reduse rotatia si deplasarea inainte).

Protectia in cazul unui impact lateral este data de aripile laterale captusite. Confortul e asigurat de cele 3 pozitii de inclinare, de tetiera si hamul ce se pot ajusta pe inaltime, de pernitele speciale pentru umeri si materialul de calitate. Husa cu o captuseala moale se poate detasa si spala.

Scaunul se monteaza simplu, poate fi atasat in locuri diferite in automobil si are o greutate de 9 kilograme. Este creat pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani. Ca toate scaunele Romer, are certificare ECE R44 04, ce dovedeste ca respecta toate standardele actuale pentru siguranta in autombil.

 

button 2

 

 

 

 

Britax Romer King II ATS

 

3-britax-romer-king-ii-atsAcest scaun auto de copii Romer King, ieftin si bun, asigura o calatorie sigura si placuta copilului. Este dotat cu un sistem automat de tensionare a centurii de siguranta cu fixare in 5 puncte, care are un indicator luminos si sonor ce te avertizeaza in cazul unei probleme de fixare si pozitionare incorecta.

In situatia impactului lateral, marginile periferice inalte si captusite vor reduce orice vatamare, iar pernitele toracice limiteaza deplasarea spre fata. Tetiera si centura sunt ajustabile in functie de inaltimea micutului, iar scaunul poate fi inclinat in multiple pozitii (se va monta orientat spre fata).

Husa din material moale se detaseaza usor chiar si fara a scoate centura de siguranta. Produsul este destinat copiilor din grupa 1 de varsta, intre 6 luni si 4 ani (greutatea maxima pe care o suporta e de 18 kg). Scaunul de masina poate fi recomandat cu incredere, in special daca luam in vedere si excelentul raport calitate-pret.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status