Biberon Tommee Tippee

Am modificat articolul ultima data pe: 24.09.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum sa gasesti cel mai bun biberon de la Tommee Tippee

 

10Avantaje

Biberon Tommee Tippee care incorporeaza un senzor de temperatura.

Fabricat din plastic (sticluta) si silicon (tetina), fara BPA.

Tetina construita pentru a recreea hranitul la san.

Tetina include un sistem anti-colici.

 

Mai multe poze cu biberonul Tomme Tippee!

 

Dezavantaje

Nu este un dezavantaj major, dar pentru a asigura integritatea senzorului de temperatura, trebuie sa iei cateva masuri de precautie. Acesta poate fi deteriorat de catre lichidele foarte fierbinti, asa incat trebuie ca apa pentru laptele praf sa se raceasca timp de 45 de minute dupa fierbere, inainte de a fi plasata in biberon.

Biberoanele Tomme Tippee folosesc tetine interschimbabile, dar doar daca acestea fac parte din aceeasi gama. Urmariti insigna verde „Easy Feed” de pe ambalajul acestor produse, pentru a folosi o alta tetina, daca cea in uz s-a deteriorat, dar sticluta este in continuare in stare buna.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs la un pret convenabil

 

Avantaje explicate

Acesta este cel mai bun biberon cu senzor de temperatura. Acesta are un mecanism simplu si se bazeaza pe virajul culorii, atunci cand lichidul este prea fierbinte. Cand laptele este sigur pentru cel mic, o tija colorata din interiorul sticlutei va fi albastra. Cand laptele este prea fierbinte (depaseste 37 grade celsius), senzorul va fi de culoare roz.

9

Tetina are forma anatomica, din dorinta de a recreea, pe cat posibil, experienta hranirii naturale. Punctele flexibile, atat in proeminenta, cat si la baza tetinei, imita miscarile normale ale sanului in timpul unei hraniri. Scopul este sa puteti completa mesele celui mic cu formula de lapte sau sa ii asigurati din timp o masa cu lapte matern, cand stiti ca nu veti fi acasa. Avand o forma asemanatoare cu cea a sanului, bebelusul va accepta in continuare hranirea naturala, care in general implica un efort mai mare decat biberonul.

 

Asa cum este cazul cu cele mai bune biberoane moderne, si acesta include un sistem anticolici. Este vorba despre un sistem de ventilatie in interiorul sticlutei, care directioneaza aerul deasupra lichidului, pentru a nu se amesteca cu laptele. Rezultatul este ca bebelusul va inghiti mai putin aer, fiind mai putin susceptibil la colici.

 

Biberonul este fabricat din plastic (recipientul) si silicon (tetina). Ambele sunt complet lipsite de BPA, substanta incriminata de toxicitate, care se elibereaza atunci cand recipientele de plastic sunt incalzite. Odata ce riscul impus de BPA a fost inlaturat, biberoanele de plastic nu au decat avantaje asupra celor din sticla, fiind usoare, rezistente si cu o durata de viata mai lunga.

 

Acest biberon face parte din gama „closer to nature”, dorind sa aduca alimentatia artificiala cat mai apropiata de experienta alaptarii la san. Astfel, iti va fi mai usor sa intarci un copil mare, dar vei putea si sa suplimentezi mesele, cand secretia lactata este insuficienta. Pretul acestui biberon este mediu si poate parea chiar putin ridicat la prima vedere, dar multiplele avantaje pe care le ofera, cat si timpul lung de utilizare, il transforma intr-un biberon de la Tommee Tippee ieftin si bun.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs de pe Bebebliss.ro la un pret convenabil

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status