Biberon Beaba sticla

 

Care este cel mai bun biberon de la firma Beaba

 

11Avantaje

Biberon Beaba sticla, cu protectie de silicon pentru a preveni accidentele.

Fiind de sticla, recipientul este 100%  fara BPA si nu emana niciun alt compus cu potential toxic.

Biberonul si protectia de silicon pot fi spalate la masina pentru vase.

Sticluta include gradatii pe exterior, in mililitri.

 

Click pentru mai multe poze cu biberonul Beaba!

 

Dezavantaje

Avand protectia de silicon, acest biberon are un risc infim de a se sparge, deci materialul este doar un avantaj. Totusi, aceasta protectie acopera in mare parte gradatiile in mililitri, facand dozarea laptelui mai dificila. La primele hraniri, poate fi necesar sa plasezi protectia de silicon pe sticla abia dupa ce ai dozat si umplut biberonul.

Biberoanele de sticla pot fi mai dificil de manevrat, deoarece nu pot fi stranse usor pentru a porni curgea laptelui si a usura primele supturi ale sugarului. Totusi, eficienta unui biberon depinde foarte mult de tetina potrivita.

 

Click aici pentru a cumpara biberonul Beaba la un pret convenabil

 

Avantaje explicate

Acest produs de la Beaba este printre cele mai bune biberoane de sticla. Odata cu introducerea plasticului, acestea au cam fost date uitarii, in special din cauza riscului de a se crapa sau sparge. Totusi, de cand s-a dovedit toxicitatea unor molecule din plastic (BPA), interesul pentru biberoanele de sticla a crescut din nou. Acest material este 100% sigur pentru cel mic, deoarece nu elimina nicio substanta toxica, nici macar la temperaturi mari. Protectia de silicon inlatura si ultima grija in privinta biberoanelor de sticla: scade aproape de zero riscul de a le sparge in timpul manevrarii.

12

Acest biberon are si avantajul de a putea fi curatat si mai ales sterilizat printr-o multitudine de metode, inclusiv cea clasica, ieftina si disponibila aproape oriunde, fierberea. In plus, poate fi sterilizat in masina de vase, daca aceasta atinge temperaturi suficient de inalte, ori in dispozitivele cu aburi. Sticluta poate fi utilizata in dispozitivele speciale de incalzire a laptelui, care asigura temperatura optima inainte de hranire.

 

La biberoanele Beaba, poti alege dintre o serie de tetine din silicon, care se potrivesc cu diametrul sticlei. Biberonul include si un capacel pentru protectia tetinei. In plus, protectia de silicon poate fi indepartata si reutilizata atunci cand inlocuiesti biberonul, mai ales ca volumul acestuia este destul de standard (250 ml).

 

Cum tot ceea ce are legatura cu bebelusul tau trebuie sa fie adorabil, nu vedem de ce biberoanele ar fi o exceptie. Protectiile de silicon sunt disponibile in variantele roz sau verde si includ decupaje in forma de cercuri de diferite dimensiuni. Tiparul se potriveste cu cel al sticlutei, care include si ea cercuri colorate.

 

Acesta este cel mai bun biberon pentru utilizat in masina de vase, mai ales ca nu doar sticluta, ci si protectia din silicon pot fi curatate in acest fel. Poate parea ca un biberon de la Beaba ieftin si bun este greu de gasit, dar cand analizezi pretul acestor articole, tine cont de avantajele pe care le ofera, siguranta pentru cel mic, cat si rezistenta in timp. Biberonul de sticla cu protectie de silicon de la Beaba indeplineste cu brio toate conditiile unei investitii inteligente, mai ales daca te ingrijoreaza potentialele efecte nocive ale ustensilelor de plastic in hranirea bebelusului tau.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs la un pret convenabil

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status