Cel mai bun caiet studentesc ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 21.01.20

 

Cum aleg cele mai bune caiete studentesti ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Caietele studentesti, fiind format A4 sunt folosite mai des de elevii de liceu sau de studentii care obisnuiesc sa ia multe notite la cursuri, insa sunt utile si la birou, mai ales pentru persoanele care se organizeaza mai usor scriind fiecare task. In plus, intra cu usurinta in rucsac si chiar intr-o poseta de dama mai mare, iar pretul e, de obicei, accesibil.

 

 

Vei alege tipul in functie de disciplina sau de scopul pentru care il folosesti: caiet de matematica, daca trebuie sa scrii mai multe cifre sau sa faci calcule; dictando daca il folosesti mai mult pentru text, iar liniile te vor ajuta sa scrii drept; tip maculator cu foaie alba, pe care il poti folosi mai ales daca ai de facut si desene.

Daca de obicei utilizeazi mai multe caiete de acelasi fel, poti sa le achizitionezi la seturi de 5 – 10 bucati, in functie de necesitati, deoarece, chiar daca investitia initiala este mai mare, costul pe bucata iese mai ieftin. Daca folosesti diferite modele atunci mai bine cumperi la bucata.

Analizand mai multe pareri despre cele mai bune caiete studentesti ieftine, iti recomand cele legate in arc daca ai nevoie de el toata ziua, pentru ca se deschid mai bine, fata de cele legate cu capse.

Arcurile pot fi duble sau simple, insa tine cont ca cele duble sunt mai rezistente, dar si mai scumpe.

In functie de volumul de informatie pe care vrei sa il treci in caiet, vei alege numarul de foi pe care sa il contina. Pot alege un format standard de 48 de file, 60 de file, 100 de file sau mai mult.

Pentru elevi de liceu care au mai multe materii diferite pe zi, si mai au si carti si culegeri, recomandam caietele cu 48 de file pentru a mai usura ghiozdanul. Foile pot avea grosimi diferite, de diferite calitati (40 – 60g/mp in mod normal).

Copertile pot fi: din carton simplu, mat; carton mai gros mat sau lucios; din plastic. De mentionat ca ultimele variante mentionate vin cu costuri mai ridicate. Pot fi de diferite culori si imprimeuri, pot avea si loc special pentru eticheta.

Pentru a te ajuta sa iti achizitionezi un caiet studentesc, ieftin, la un pret bun, iti prezint in continuare cateva modele pe care le poti comanda online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Pigna PG124522 

 

Daca scrii mai mult text, iti recomand setul de 5 caiete studentesti tip dictando. Pe langa liniile orizontale care iti asigura un scris drept, caietul mai prezinta o linie verticala pentru a pastra ordinea si un aspect placut pe foaia de lucru.

Contine 60 de file, un numar mediu care iti va ajunge pentru un semestru la scoala, sau il poti folosi la birou daca lucrezi in secretariat, in sectorul administrativ, etc. Foile au 60g pe mp, care asigura o calitate buna, putand fi folosit la scris atat stiloul, pixul, cat si creionul. Foile sunt albe.

Coperta este din carton lucios, cu diverse imprimeuri, putand fi folosite atat de fete cat si de baieti. Poti lipi foarte simplu o eticheta adeziva daca ai nevoie sa personalizezi caietul. Sunt prinse cu 2 capse pe mijloc care nu permit foilor sa se desprinda.

 

 

 

 

 

Notte ASD30101 

 

Pentru cei care lucreaza mai mult cu cifre, fac mai multe calcule, sau pentru orele de matematica, fizica, chimie la scoala le recomandam acest tip de caiet studentesc. Este legat in arc si asigura o prindere ferma si rezistenta, in caz de nevoie foile se pot desprinde fara urme pentru ca prezinta perforatii.

Are o greutate medie, deoarece contine 98 de file, cu o greutate de 60g pe mp. Foile sunt albe cu caroiaj matematic, de folos pentru cifre dar si pentru figuri geometrice, la scoala dar si la birou mai ales pentru persoanele care lucreaza in contabilitate sau inginerie.

Coperta este din carton lucios, de o culoare verde crud si chiar daca nu are eticheta se poate recunoaste foarte usor. Este facil de folosit pentru ca se deschide foarte bine, datorita prinderii cu arc.

 

 

 

 

 

Dacris R.100D 

 

Pentru cei care au nevoie sa pastreze informatiile din caiet pentru mai mult timp si in stare buna le recomandam acest model. Este tip registru si il poti folosi la birou, in secretariat, contabilitate, administrativ.

Coperta este din carton gros, pentru a proteja foile chiar daca este intens utilizat. Avand o coperta rezistenta poate fi folosit si in caz ca nu dispui de o masa la care sa iti iei notitele. Foile sunt albe, cu linii tip dictando, pentru a putea scrie drept. Contine 100 de foi, de 60g pe mp. Pentru ca este mai greu si rigid este bine sa fie folosit intr-un loc, deoarece este  mai incomod de transportat.  Pentru a nu se desprinde foile sunt cusute.

Avand un design simplu si decent,  ti-l recomandam daca vrei pentru birou un caiet studentesc ieftin si bun.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status