Cel mai bun caiet ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

 

Cum aleg cele mai bune caiete ieftine

 

Ghidul cumparatorului

La inceput de an scolar parintii cauta cele mai avantajoase oferte de rechizite. Daca sunteti interesati de caiete ieftine, la un pret bun, credem ca ghidul Clovis.ro va poate fi de ajutor. Cu siguranta doriti sa aflati ce produse sunt potrivite pentru copii, deci va prezentam si cateva indicatii:

Stabiliti intai necesarul de rechizite. Pentru Clasa I aveti nevoie de 8 caiete, 3 tip 1, 3 de matematica si 2 cu foaie velina, pentru gimnaziu 20 dictando si de matematica de 80 de file, 6 pentru scris si de matematica de 48 de coli si cate 4 cu 48 de file dictando si matematica, 4 pentru geografie si biologie. Pentru liceu sunt necesare 10 de matematica si 20 studentesti dictando(A4), 3 de matematica(A5) si 5 pentru scris cu 48 file(A5).

Formatul potrivit pentru clasele I – IV este A5 (14,5 X 20,3 cm) cu 24 de file, A5 cu 48 sau 80 de coli pentru gimnaziu, iar A4 (21 X 29,7 cm) cu 48 sau 100 de file este folosit in general la liceu. Sunt necesare mai multe caiete dictando decat de matematica, geografie sau biologie. Pentru ciclul primar sunt necesare cele cu liniatura speciala, iar detaliile suplimentare pot fi oferite de profesori.

Din perspectiva calitatii conteaza cum sunt prinse foile, grosimea si rezistenta hartiei. Capsele ofera un caiet compact, dar acestea se rup daca metalul este moale. Adezivul este afectat de umezeala, dar foile se pot desprinde una cate una. Arcul permite manevrarea usoara si uneori chiar si adaugarea de noi rezerve de foi.

Contrastul puternic intre coala si cerneala este contraindicat, intrucat oboseste ochii. Greutatea mentionata in descrierile produselor iti permite sa iti formezi o idee despre cat de groase sunt filele. Cea standard pentru caiete este de 60 – 80g, valorile de pana la 97 fiind pentru hartia xerox, cea de 100g pentru brosuri si de 170g pentru carton.

Am selectat pentru dumneavoastra si cateva oferte, care va pot ajuta la cumparaturi:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

EVOffice

 

Pentru elevii din clasele V – VIII si pentru cei ajunsi deja la liceu, acest caiet tip dictando poate fi o alegere potrivita. Produsul are 48 de file, ceea ce il face bun pentru luarea de notite la materiile care necesita un numar mai mare de ore de studiu, cum ar fi Limba si literatura romana.

Formatul este A4, filele avand dimensiunea colilor pentru copii xerox, ceea ce ofera suficient loc de scris pentru textele care necesita spatiu suplimentar. Hartia din care sunt realizate foile este suficient de groasa, fiind potrivita si pentru cei care scriu apasat.

Caietul este legat cu capse, deci poate fi indoit, fara ca paginile sau coperta sa se desprinda. In plus, colile sunt prinse in asa fel incat copiii nu vor avea probleme cu manevrarea produsului in timpul scrisului. Aspectul este placut, datorita desenului de pe coperta. Pentru cei talent la desen, acesta poate fi personalizat.

 

 

 

Girasol Caietul meu pentru timpul liber

 

Invatarea prin joc este poate una dintre cele mai bune metode de acumulare a cunostintelor. Specialistii in educatie considera ca procesul de asimilare are de suferit atunci cand aspectul ludic este eliminat, iar acest lucru se intampla imediat ce incepe instruirea la scoala. Acest produs vine in sprijinul copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 4 ani, aflati in plin proces de dezvoltare.

Carticica are 17 pagini frumos colorate si structurate, cu ajutorul acesteia micutii avand ocazia sa invete sa traga linii verticale, orizontale sau serpuite, sa construiasca multimi sau sa creeze categorii de obiecte. Toate acestea reprezinta de fapt pregatirea pentru clasele primare, cand copiii incep sa scrie si sa lucreze cu cifre.

Cunostintele de baza sunt insusite prin joc, activitatile propuse contribuind la dezvoltarea intelectului si a creativitatii acestora. Prescolarii au ocazia sa invete cifrele si literele, sa invete notiuni despre diferite forme cu ajutorul imaginilor si decupajelor.

 

 

 

Herlitz Rock Your School

 

Acest caiet ieftin si bun este potrivit pentru orele de biologie. Are 24 de file, iar hartia din care sunt facute permite atat luarea notitelor la ore, cat si realizarea de planse. Greutatea unei file este de 60gr, fiind in standardele acceptate pentru rechizite. In plus, colile sunt suficient de groase , pentru desene alb-negru, cu creioane colorate sau carioci.

Coperta este din carton suficient de gros, rezistent, astfel ca produsul ofera stabilitate cand este indoit, pentru usurarea scrisului sau desenului. Filele au o liniatura speciala, cea impusa de norme, iar dimensiunea este de 23 X 16.7 centimetri, putin mai mare decat o coala A4.

Coperta este frumos colorata, policroma, modelul avand un aspect placut. Calitatea este data si de modul in care sunt imbinate foile, cu ajutorul capselor. Se asigura astfel ca partile componente nu se pot rupe cu usurinta, indiferent de cum este manevrat produsul in timpul orelor.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status