Cea mai buna ascutitoare electrica Daco

Am modificat articolul ultima data pe: 20.09.20

 

Cum aleg cele mai bune ascutitori electrice Daco

 

Ghidul cumparatorului

O ascutitoare electrica este binevenita intr-un birou, la gradinite sau scoli, dar si acasa, mai ales daca ai un copil mic cu veleitati artistice. Firma Daco are produse diverse din domeniul papetariei, fiind recunoscuta pe piata romaneasca. Desi pare o alegere facila e bine sa tii cont de cateva aspecte pentru a achizitiona produsul de care ai nevoie. In continuare it prezentam informatii despre cum sa alegi un model bun, dar iti voi spune si de unde poti achizitiona o ascutitoare electrica Daco, la un pret bun.

 

 

In primul rand trebuie sa stii ce fel de creioane folosesti in mod curent. Se gasesc modele de ascutitori electrice simple, la care poti prelucra doar creioane normale cu diametrul de pana in 8 mm, sau duble, in care ai posibilitatea de a introduce si creioane mai groase, de pana in 12 mm.

Poti alege modele de ascutitori electrice Daco care au functia de auto-stop si se opresc automat cand varful a ajus la forma dorita. O alta functie care iti poate fi de folos este reglajul varfului de la foarte ascutit la putin tesit, mai ales pentru ora de desen. Daca folosesc accesoriul si cei mici, e bine sa optezi pentru un model de protejare a degetelor, pentru a nu exista accidente.

Lama de ascutire este metalica – de forma elicoidala sau conica, si la unele modele poate fi schimbata in caz ca se toceste. De asemenea, Daco fabrica piese la care poti detasa sistemul de ascutire, pentru a fi curatat.

In functie de modul de alimentare, poti alege ascutitori care functioneaza la retea, iar daca ai nevoie de portabilitate, poti alege o varianta cu baterii.

Ascutitorile pot avea un design deosebit si astfel se pot incadra in diverse stiluri: office – compacte si negre; pentru gradinite sau scoli primare – cilindrice de culoare rosie. Pentru a nu aluneca de pe birou, alege un model prevazut cu picioruse tip ventuza.

Pentru a putea face cateva recomandari, am studiat mai multe pareri despre cele mai bune ascutitori electrice Daco si va prezint in continuare o lista. Piesele pot fi achizitionate online, simplu si comod.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Daco, AS600 

 

Este un model de ascutitoare electrica pentru un birou, fiind compacta si de culoare neagra.

Poti ascuti creioane simple sau colorate cu un diametru de maxim 8 mm. Este confectionata din plastic, lama este din metal de forma conica si poate fi inlocuita in caz ca nu mai ascute bine. Pentru a nu aluneca, dar si pentru protectia biroului, are picioruse din cauciuc de tip ventuza. Fanta de acces a creionului este situata in partea din fata, asa ca ai acces simplu si comod.  

Poti regla forma varfului, iar functia de auto-stop va opri aparatul cand creionul are forma dorita. In partea din fata prezinta recipientul de colectare a reziduurilor, care este incapator si poate fi usor golit. In caz ca nu este pus in pozitia corecta la loc, aparatul nu porneste. Functioneaza la retea.

 

 

 

Daco, AS602 

 

Daco iti propune o ascutitoare electrica dubla, cu un design modern, potrivita pentru scoli sau gradinite, dar si intr-un birou cu un stil tineresc.

Fanta de ascutire este situata in partea superioara a aparatului, fiind usor de accesat. Poti ascuti creione cu diametru intre 6,5 mm si 11 mm. Lama care ascute este din metal rezistent si are forma elicoidala. Cu ajutorul butonului, sub forma de rotita, situat in partea din fata-jos a aparatului poti regla forma varfului creionului de la foarte ascutit la tesit.

Aparatul are functia de auto-stop, astfel se opreste cand varful a ajuns la forma dorita. Rezervorul pentru colectarea deseurilor este din plastic transparent si este incapator. Ascutitoarea se alimenteaza la priza, avand inclus incarcatorul. Partile din plastic sunt de culoare rosie.

 

 

 

Daco, AS603 

 

Daca ai nevoie de o ascutitoare electrica Daco, ieftina si buna, pentru la gradinita sau acasa iti recomandam acest model. Este dubla, asa ca poti ascuti creioane de diferite dimensiuni, obisnuite cu diametrul intre 6 – 8 mm si mai groase intre 9 – 12 mm.

Butonul de pornire este situat in partea superioara a aparatului intre cele doua fante de ascutire, pentru a fi usor de folosit. Lamele sunt confectionate din metal, si se pot detasa pentru a fi curatate. Ascutitoarea este confectionata din plastic, rosie, cu recipientul de colectare a reziduurilor transparent.

Pentru a nu exista accidente, mai ales daca aparatul este folosit si de copii, ai posibilitatea de a bloca accesul la lame. Functioneaza cu 4 baterii de tip AA, care nu sunt incluse in pachetul de achizitie.

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status