Scutece Seventh Generation

Am modificat articolul ultima data pe: 27.09.20

Avantaje:

Scutec obtinut din materiale naturale, incadrat in lista produselor ecologice de catre FDA din SUA si de catre FSC.

Insert absorbant, realizat din materiale naturale, care nu au fost expuse la tratamente cu clor.

Croiala speciala, pentru a asigura vindecarea rapida a bontului ombilical la nou-nascut.

Design atragator, vesel, care completeaza imaginea unui scutec confortabil.

 

Dezavantaje:

Dupa cum probabil stii, in cazul nou-nascutilor cu suspiciune de displazie de sold de grad moderat, se recomanda purtarea simultana a doua scutece suprapuse, pentru a mentine picioarele intr-un unghi care favorizeaza vindecarea; fiind atat de moi si de subtiri, acest brabd nu reprezinta o alegere buna pentru aceasta situatie.

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Produsul pe care ti-l propunem este unul care provine din Statele Unite, unde a fost clasificat ca ecologic de catre una dintre cele mai scrupuloase autoritati in domeniu, Food and Drug Administration. In plus, certificarea de catre o autoritate internationala ca FSC (Forest Stewardship Council) iti garanteaza nu doar existenta exclusiva a ingredientelor ecologice, ci si provenienta sigura a acestora.

Prin urmare, recomandam produsul atat persoanelor interesate de starea de bine a propriului copil, cat si de impactul pe care alegerile lor le pot avea asupra mediului inconjurator, ele putand acum alege varianta adecvata de scutece Seventh Generation ieftine si bune.

 

 

Pentru primele 3 etape de varsta, dedicate exclusiv bebelusilor cu greutatea de pana la 8 kg, scutecele au in interior un insert ultra-absorbant confectionat din bumbac neinalbit, care garanteaza mentinerea umezelii la distanta de pielea delicata a copilului, dar si absenta scurgerilor, chiar si dupa o noapte intreaga de utilizare.

Pentru marimile mai mari, insertul absorbant se pastreaza, fiind confectionat dintr-un amestec condensat de fibre naturale din surse regenerabile. Avand in vedere ca nici macar unul dintre aceste materiale absorbante nu a fost tratat cu clor, ele sunt adecvate si pentru bebelusii foarte sensibili, cu o predispozitie intensa catre reactii alergice sau de a dezvolta mult temuta iritatie de scutec.

 

Producatorul acorda atentia cuvenita fiecarei grupe de varsta, si unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat in mod deosebit la scutecele destinate nou-nascutilor este croiala speciala, care “ocoleste” zona bontului ombilical, si pe care nu am remarcat-o la alte produse, folosite uzual de piata romaneasca. Pentru vindecare rapida si pentru prevenirea infectiilor, este esential ca zona respectiva sa fie mereu curata si uscata, lucru care nu se poate obtine decat in conditiile in care ea ramane in afara scutecului, unde ar fi expusa la umezeala, dar si la frecare mecanica, iar Seventh Generation Nou-Nascut nu a pierdut asta din vedere.

 

Un alt motiv pentru care produsul este considerat a fi unul dintre cele  mai bune scutece pentru bebelusi este legat de gradul de confort pe care il ofera. Produsul este unul surprinzator de subtire, cu o flexibilitate ridicata, in ciuda puterii mari de absorbtie, care e confortabil la purtat atat pe timp de noapte, cand nu deranjeaza somnul, cat si ziua, cand nu perturba miscarile copiilor care devin, pe zi ce trece, mai mobili.

 

Concluzie

Odata subliniate aceste aspecte, consideram ca Seventh Generation reprezinta o alternativa demna de luat in considerare de scutece ecologice la un pret bun, care sa satisfaca totodata si cele mai pretentioase gusturi, dar si prepocuparea pentru mediul inconjurator.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status