Cele mai bune bare transversale universale ieftine

Am modificat articolul ultima data pe: 20.01.20

 

Cum aleg cele mai bune bare transversale universale ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Pentru imbunatatirea capacitatii unei masini de a stoca si purta bagaje, barele longitudinale si transversale sunt foarte utile. Ele permit atasarea unor dispozitive precum portbagajele externe de diferite marimi, suporturile pentru bicicleta, chiar si barci ori placi de surfing. Aceste produse se fixeaza pe latimea masinii, atasandu-se de barele longitudinale pentru formarea unui cadru solid si rezistent pe care se pot prinde lucrurile enumerate mai sus.

Prezentul ghid va va ajuta sa alegeti ce vi se potriveste din cateva modele de bare transversale universale ieftine,  la un pret bun.Este important sa mentionam ca barele universale pot fi ajustate pentru a se potrivi pe cele mai multe tipuri de vehicule, spre deosebire de barele proiectate special pentru un anumit model de masina.

Printre primii factori de selectie este greutatea maxima sustinuta de bare (de ex: 45 kg), in functie de ce doriti sa atasati pe masina dumneavoastra.

Daca sunt biciclete, greutatea va fi relativ mica, deci veti putea atasa bare mai usoare (aluminiu) si mai fine, insa daca doriti sa puneti un portbagaj extern pe masina, va trebui sa va orientati catre niste bare mai solide, aceasta caracteristica reflectandu-se si in pretul produsului. In plus, barele mai grele pot afecta negativ si manevrabilitatea masinii dumneavoastra, acesta fiind inca un factor de luat in calcul.

Totodata, se vor evalua si dimensiunile barelor, precum si aspectul masinii cu portbagajul atasat, intrucat unele bare sunt mai inalte decat altele. O masina prea inalta poate avea dificultati cand trece sub poduri joase, ori cand intra in garaje.

Sistemul antifurt este un avantaj important, mai ales daca nu aveti un garaj ori o curte in care sa parcati autovehiculul. Barele transversale mai scumpe ofera, de obicei, sisteme de blocare cu cheie.

Nu in ultimul rand, va puteti uita si la designul (grosimea, culoarea, forma) produsului pe care il doriti. Chiar daca acest aspect nu se reflecta neaparat in utilitatea lor, exista pareri despre cele mai bune bare transversale universale care atrag atentia asupra importantei designului ca un factor de selectie.

Pentru a afla mai multe despre ce are de oferit piata, ghidul nostru va prezinta si cateva modele disponibile momentan pentru comanda in mediul online:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Fabbri Mazzini Alu Viva 2 

 

Acest model de bare transversale universale este fabricat in Italia si proiectat pentru o fixare ferma si rapida. In ceea ce priveste capacitatea de sustinere a acestor bare, limita lor maxima este de 50 de kilograme, mai mult decat suficient pentru marea majoritatea a utilizatorilor de masini din zilele noastre.

Materialul din care sunt produse este aluminiul, iar lungimea lor variaza intre 85 si 122 centimetri, pentru a se putea atasa pe orice model de masina. Pentru cei care nu au garaj ori curte, si doresc un plus de siguranta, aceste bare sunt foarte atractive si datorita  sistemului antifurt cu care vin echipate.

In ceea ce priveste calitatile estetice ale barelor, este evident designul elegant dar sobru, in gri si negru, care dovedeste atentia data de italieni aspectului vizual la produsele pe care le ofera.  Per total, desi sunt mai scumpe decat alte bare universale de pe piata, numarul avantajelor oferite justifica succesul lor pe piata accesoriilor auto.

 

 

 

 

 

ISP ISPBARECUCHEIE 

 

La aceste bare transversale universale, accentul s-a pus pe minimizarea designului in favoarea functionalitatii, fara a sacrifica eleganta aspectului produsului. Setul acesta contine doua bare de culoare neagra, atasabile pe orice model de masina compacta sau medie.

Ele se pun peste barele longitudinale prin fixarea cu ajutorul unui dispozitiv cu cheie, pentru un plus de siguranta. Lungimea lor este de 120 centimetri, iar materialul din care sunt alcatuite este aluminiul. Ceea ce atrage privirea in cazul acestor bare este aspectul discret, care le face sa se potriveasca bine cu cele mai multe nuante de vopsea auto la moda azi.

Au o capacitate de sustinere de circa 40 de kilograme si reprezinta o optiune buna pentru cine doreste bare transversale universale, ieftine si bune. Ca dezavantaj, sunt putin mai scurte decat alte modele de pe piata, insa doar cu cativa centimetri, marea majoritate a posesorilor de masini fiind neafectati de acest aspect.

 

 

 

 

 

Moto Starter AP-CP 688 

 

In cazul modelului acesta, aluminiului din care sunt alcatuite barele i-a fost data o forma aparte, ergonomica dar si eleganta, pe gustul multor cumparatori care ofera atentie aspectului masinilor proprii.

Daca veti dori sa analizati calitatile si caracteristicile lor, acestea ies in evidenta destul de repede: in primul rand, la 127 centimetri lungime, sunt mai mari in lungime decat cele mai multe bare transversale universale. Mai mult, sistemul de prindere cu glisare asigura compatibilitatea cu aproape toate modelele de masini, ele venind prinse pe barele longitudinale intr-un mod sigur.

Si in cazul acestui model, pentru a atrage cumparatorii care nu beneficiaza de garajul propriu ori de o curte sigura, este inclus si un dispozitiv anti-furt pentru a preveni detasarea frauduloasa a barelor. Per total, se ofera cele mai bune plusuri oferite de acest tip de produse, la un pret foarte convenabil si accesibil pentru eventualii cumparatori

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status