Cel mai bun aspirator auto

Am modificat articolul ultima data pe: 13.05.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune aspiratoare auto

 

Ghidul cumparatorului

Pentru cei mai multi soferi, curatenia in interiorul masinii constituie un aspect foarte important, indice de confort pe care il vor sesiza chiar si pasagerii. Deoarece nu intotdeauna poate fi adoptata metoda igienizarii spatiului intern auto la spalatorie, multi posesori de autovehicule decid ca este mai practic sa efectueze personal curatenia.

De aceea, aspiratoarele de mana auto au inceput sa fie considerate tot mai utile si mai populare in ultima perioada. Va fi foarte usor sa gasiti cel mai bun aspirator auto, daca urmariti o serie de criterii de selectie, menite sa va ghideze.

2. Miniaspirator auto Philips Mini

Performanta: constituie un capitol foarte important in ceea ce priveste orice dispozitiv electrocasnic din gama aspiratoarelor. Un produs de calitate trebuie sa lucreze rapid, economic si eficient. Toate aceste avantaje rezulta in principal dintr-o putere mare a motorului. Aceasta se exprima in Watti si  nu va corespunde puterii efective de aspirare, exprimata in Airwatti, insa cu cat este mai ridicata, cu atat mai bine va absorbi dispozitivul impuritatile.

Cele mai bune aspiratoare auto vor oferi o putere a motorului ce depaseste valoarea de 100W. In context, trebuie sa tineti cont si de faptul ca majoritatea modelelor vor functiona fie pe baza de acumulator, fie conectate la bateria masinii, drept pentru care puterea oferita va fi limitata.

 

Functiile: reprezinta niste aspecte indeajuns de practice pentru a fi mentionate. Unele aparate ofera utilizatorilor posibilitatea de a aspira nu numai uscat, ci si umed, optiune foarte utila pentru momentele in care se mai produc mici accidente in masina. De asemeni, accesorizarea corespunzatoare va constitui un atu.  Periile pentru mocheta si tapiterie si duza cu acces in spatiile inguste va vor ajuta sa pliati functionalitatea aspiratorului pe cerintele particularitatilor spatiului intern al automobilului.

Totodata, pentru modelele ce pot functiona autonom, indicatorul de incarcare este obligatoriu, facilitand utilizarea optima a dispozitivului. Functia de golire usoara a rezervorului este o optiune suplimentara destul de frecvent intalnita, care ofera un plus de confort in utilizare.

 

Ergonomia: este un factor ce deriva din designul aparatului. In primul rand, un aspirator de masina trebuie sa aiba o forma aerodinamica, similara cu cea a modelelor clasice de mana, de multe ori un produs cu design clasic putand fi utilizat si in interiorul masinii. Manerul trebuie sa permita o prindere sigura, cu grip din cauciuc pentru a asigura o priza cat mai eficientizata.

Pentru modelele care se conecteaza la slotul brichetei, este important sa aflati si care este lungimea cablului de alimentare, deoarece acesta trebuie sa fie indeajuns de lung pentru a permite accesul facil in orice zona a autovehiculului.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Black&Decker Dustbuster AV1205

 

1. Miniaspirator auto Black&DeckerPentru soferii care cauta unul dintre acele aspiratoare ieftine destinate igienizarii spatiului intern auto, modelul Dustbuster AV1205 va fi un exemplu concludent. Este vorba despre un miniaspirator de mana care se conecteaza la priza brichetei si ofera o putere de aspirare efectiva de 12,5 Aw(airwatti).

Din aceasta cifra deducem ca dispozitivul da un randament optim, inscris in valorile medii pentru produsele din aceeasi gama. Sistemul de filtrare cu dubla actiune eficientizeaza intregul proces de igienizare, fara a recircula particulele de praf in spatiul intern al masinii. Rezervorul pentru depozitarea impuritatilor are o capacitate de 286 ml, indicand suficient spatiu pentru a finaliza o sedinta de curatare fara a fi necesara golirea acestuia.

Ca functionalitate, aparatul aspira doar uscat, insa este accesorizat corespunzator cu cele mai importante capete de aspirare: peria pentru tapiterii si duza ingusta pentru spatiile greu accesibile. Indiferent de zonele si denivelarile din spatiul masinii, veti avea posibilitatea sa le curatati optim pe toate.  Manevrabilitatea este una sporita, rezultand din lungimea extinsa a cablului de alimentare, 5 m. Butoanele de control situate pe maner si forma ergonomica a acestuia faciliteaza o utilizare comoda. Functia cu deschidere usoara a rezervorului de praf permite o mentenanta fara eforturi. Pe langa toate aceste caracteristici, pretul foarte avantajos il recomanda pentru majoritatea potentialilor cumparatori.

 

 

 

 

Philips Mini Vac FC6141/01

 

2. Miniaspirator auto Philips MiniDaca exista unii utilizatori care sunt interesati neaparat de un aspirator de mana de la Philips, pentru a igieniza spatiul intern al autovehiculului detinut, atunci modelul Mini Vac FC6141/01 va constitui alegerea cea mai potrivita. Dispozitivul are o putere a motorului de 120W, ceea ce indica performante bune de aspirare si curatarea eficienta. Spre deosebire de modelele de miniaspiratoare cu filtre conventionale, acest produs incorporeaza o camera ciclonica in care impuritatile sunt separate din aer prin forta centrifuga.

Datorita acestei metode, emisiile de particule la evacuare sunt minime. Adaptorul auto permite conectarea la priza brichetei si utilizarea in orice situatii.  Rezervorul colector pentru impuritati are un volum destul de mare pentru un miniaspirator, 0,5l, de unde rezulta sedinte optime de igienizare si o mentenanta facila a dispozitivului. Forma aerodinamica indica un design ergonomic si portabilitate optima. Capul de aspirare a fost creat special pentru accesul pe orice tip de suprafata, iar cablul de alimentare lung permite utilizarea facila in orice zona a masinii.

Manevrabilitatea extinsa deriva si din forma de bucla a manerului, pe care sunt prezente si butoanele de control. Accesoriile incluse in pachet sunt cele de baza: peria pentru tapiterie si duza pentru spatiile inguste, fiind suficiente pentru orice problema de curatare. Garantia de 24 de luni asigura o mentenanta comoda.

 

 

 

 

 

Bosch BKS4003

 

3. Aspirator de mana BoschCreat in atelierele renumitului producator de electrocasnice Bosch, modelul BKS4003 se remarca prin performantele tehnice notabile in raport cu un pret de achizitie avantajos. Este vorba despre un aspirator de mana multifunctional, ce poate fi utilizat si pentru a igeniza spatiul din interiorul masinilor. Dispozitivul se alimenteaza cu energie pe baza de acumulatori, ceea ce indica o portabilitate extinsa.

Desi puterea de aspirare este una medie, deoarece functioneza cu acumulatori de 6V, perioada de autonomie de 15 minute poate fi considerata suficienta pentru a curata majoritatea zonelor. Incarcarea completa se finalizeaza dupa 14-16 ore de conectare la priza, indicand utilitate mai mare ca aspirator de mana la domiciliu. Capacitatea de colectare evaluata la 0,3l este suficienta pentru a lucra eficient intr-o singura sedinta de 15 minute, fara a fi nevoie sa goliti rezervorul de impuritati. Indicatorul de incarcare este prezent, alaturi de un stand specific si de accesoriile aferente: peria pentru tapiterii si duza ingusta.

Functionalitatea aparatului poate fi considerata optima, chiar daca el aspira numai uscat. Forma aerodinamica si manerul tip bucla indica o ergonomie sporita si manevrarea facila, mai ales si pentru ca dispozitivul nu cantareste mai mult de 1000g in total. Aspiratorul se intretine usor, fara conditii specifice sau alte complicatii si este insotit de o garantie de 24 de luni.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status