fbpx

Cel mai bun antigel rosu

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.19

 

Cum aleg cele mai bune antigeluri rosii

 

Ghidul cumparatorului

Pentru a trece cu bine peste iarna, orice sofer stie ca trebuie sa-si echipeze masina corespunzator, iar motorul este printre cele mai expuse componente. Pentru a asigura o racire optima  a acestuia, a-l feri de inghet, coroziune si depuneri, e necesara utilizarea unui antigel, iar daca masina a fost fabricata dupa anul 2000, vei avea nevoie de o solutie de racire de culoare rosie.

antigel-rosu-antigel-auto-rosu-task

Cumparatorilor impacientati sa afle unde gasesc antigel auto rosu, la un pret bun, le sugeram ca, inainte de a fi atrasi de oferta unui anumit produs din comert, sa consulte cartea tehnica a motorului, asa incat sa stie ce solutie este compatibila cu acesta. Am specificat deja ca pentru masinile mai noi trebuie utilizat antigelul rosu, acesta avand o formula de propilen – glicol, comercializat sub norma G12. Ceea ce conteaza la acest tip e faptul ca nu contine silicati, iar nivelul de fosfati este foarte scazut, iar deseori lipseste. De aceea, e recomandat in special motoarelor moderne, pe benzina sau diesel, care au un sistem avansat de racire si sunt construite din blocuri de aluminiu sau alte aliaje. Venind in contact cu metalul, antigelul nu il va distruge, de unde si proprietatile anti-corozive. Lipsa silicatilor ii confera un grad de protectie mai extins, de pana la 5 ani sau aproximativ 160 000 km parcursi, insa, cu toate acestea, numeroase pareri despre cel mai bun antigel rosu sustin ca, in realitate, exista posibilitatea ca lichidul sa-si piarda din proprietati. Astfel ca, s-ar putea sa fie mai intelept sa-l schimbi cel putin la fiecare 3 ani.

Cunoscand toate acestea, e bine sa nu mai astepti si sa te ocupi de buna functionare a motorului tau auto. Noi iti recomandam sa cauti solutia potrivita pe Internet, unde poti profita de promotii si reduceri, facand o achizitie mai accesibila si mai inspirata.

 

 

Produse recomandate in 2019

 

 

Mobil Antifreeze Advanced

1-mobil-antifreeze-advancedMobil Antifreeze Advanced este alegerea a numerosi soferi, care sunt dispusi sa investeasca in cel mai bun antigel rosu g12. Pe langa efectele de lunga durata, producatorul promitand o eficienta extinsa pana la 5 ani, un alt avantaj major il reprezinta formula avansata, din care lipsesc silicatii.

Cu ajutorul acestui lichid, motoarele din aluminiu si celelalte componente metalice care intra in contact cu sistemului de racire (cilindri, radiatori, blocuri/capete si pompe de apa) vor avea parte de protectie anti-coroziva.

De asemenea, gelul va evita depunerea calcarului si a altor substante ce afecteaza functionarea sistemului si, mai mult, va impiedica formarea spumei, ce poate scadea eficienta. Produsul este compatibil cu o gama larga de autoturisme, printre care VW, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, masinile Porsche, care au fost fabricate pana in 1996, Volkswagen, BMW MINI Cooper Diesel (din 2007 pana  in prezent). Pe langa toate acestea, trebuie sa stii ca sticla are o cantitate de 5l.

 

button 1

 

 

 

 

Castrol Radicool SF

 

2-castrol-radicool-sfRadicool SF este un antigel auto rosu, ieftin si bun, pe care il recomandam in principal  cumparatorilor care doresc sa investeasca economic si care au o masina moderna, pe care vor sa o pregateasca pentru perioada sezonului rece.

Produsul are o formula inovatoare, bazata pe o combinatie de monoetilenglicol si o tehnologie organica de inhibare a acizilor, avand efect de neutralizare. Asadar, poate fi utilizat fara probleme la motoarele cu carcasa metalica, dand un randament de racire impresionant in cazul sistemelor ce folosesc fonta sau aluminiu.

Solutia  poate fi folosita pentru o gama extinsa de autovehicule, printre care masini mici, camioane si autobuze, fie ca sunt alimentate cu benzina sau cu diesel. Formula in discutie nu contine o serie de substante ce ar putea miscora eficienta si durata de protectie a gelului, precum silicati, amine, nitriti, fosfati si alti inhibitori anorganici. Produsul oferit de Castrol  este comercializat intr-o cantitate de 1l.

 

button 1

 

 

 

 

Hepu G12

 

3-hepu-g12Producatorul este unul dintre producatorii de renume din acest domeniu, iar dintre avantajele acestui antigel hepu rosu, pretul scazut impresioneaza la fel de mult precum calitatea oferita. G12 este o solutie care nu contine amine, nitriti, fosfati si silicati, avand un grad de protectie inalt, care se poate extinde pe o perioada de pana la 5 ani.

Va putea fi utilizat fara griji la motoarele care au componente realizate din aluminiu, pe care le va feri de efectul coroziv al apei si aerului rece.

De asemenea, acest antigel concentrat va impiedica formarea de calcar ori alte substante care pot impiedica schimbul termic, iar aditivii speciali pe care ii contine vor indeparta posibilitatile de formare a spumei, ce apare in urma circulatiei lichidului. Desigur, este foarte benefic in special pe timp de iarna, cand pericolul de inghet e prezent, dar si vara, cand riscul de formare a ruginei, la umiditate, e mare.

 

button 1

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status