n n
n
n
▷ Antigeluri ieftine. Analiza comparativa

Cel mai bun antigel ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 18.11.19

 

Cum aleg cele mai bune antigeluri ieftine

 

Ghidul cumparatorului

O prioritate pentru orice posesor de masina la apropierea iernii este achizitionarea unui produs adecvat care sa fereasca de riscul de inghet instalatia, iar cei mai multi soferi cauta un antigel ieftin. Alegerea unei asfel de solutii este importanta pentru o buna intretinere a automobilului  si trebuie facuta cu precautie. Cum stii ce antigel este adecvat? Citeste in continuare si vei afla mai multe.

antigel-ieftin-task

Inainte sa achizitionezi un antigel, tine cont ca, in afara de protectia de inghet, acesta ar trebui sa aiba si alte functii: anti-coroziune, in special daca motorul e mai vechi si anti-depuneri, pentru a preveni depozitele de calcar in instalatie. Destule pareri despre cele mai bune antigeluri ieftine arata ca in alegerea punctului de inghet este bine sa te orientezi spre o solutie ce protejeaza pana la – 25 de grade Celsius (cu 50% concentratie de glicol), pentru a fi sigur ca isi face treaba si la temperaturi mai scazute. Capacitatea de protejare de inghet variaza de la – 12 la – 50 grade Celsius, depinzand si de tipul de solutie: concentrata (mai mare) sau diluata. Poti alege si o varianta cu punctul de inghet de – 12 grade, insa la temperaturi extreme (daca e cazul, ceea ce e putin probabil) nu va fi la fel de eficienta.

Te poate interesa si daca antigelul contine monoetilen-glicol (de culoare albastra, mai rar verde) ori propilen-glicol (de culoare rosie sau roz). Pentru o masina mai veche poti alege prima varianta, insa un automobil de dupa anul 2000 se comporta mai bine daca optezi pentru a doua varianta.

Daca te intrebi unde gasesc antigeluri ieftine, la un pret bun alti soferi iti recomandam sa cauti pe Internet, unde ai sansa sa gasesti mai multe produse avantajoase si sa le compari.

 

 

Produse recomandate in 2019

 

 

GlycoXpert G30

 

1-glycoxpert-g30Cauti cel mai bun antigel auto ieftin si bun? – o sugestie potrivita ar fi aceasta solutie anti-inghet cu rol de protectie impotriva coroziunii, potrivita si motoarelor mai uzate si celor de noua generatie (inclusiv de aluminiu).

Pe timpul iernii ofera protectie la inghet de pana la – 36 grade Celsius (cu o concentratie de 50% volum in apa) pentru intregul sistem (canalele de racire, capul cilindrilor, pompa de apa, radiatorul, furtunele). Fereste instalatia de coroziune si de depozitele de calcar imbunatatind durata de viata a tuturor componentelor. Solutia nu are in componenta sa nitrati, fosfati, amine, silicati sau borati. Este un antigel concentrat auto pe baza de propilen-glicol de culoare roz.

Poate fi descris ca un produs performant si durabil si are o cantitate de 1 litru. Se potriveste unei game foarte largi de automobile, atat dinainte de anul 2000, cat si mai recente (inclusiv pentru cele cu un gabarit ridicat).

 

button 2

 

 

 

 

Mobil Antifreeze

 

2-mobil-antifreezeOrice sofer cauta un antigel ieftin si bun in momentul in care se apropie sezonul rece, iar acest produs este o varianta practica care va feri motorul de deterioare.

Este o solutie concentrata pe baza de monoetilen-glicol de culoare albastra, prevenind inghetarea instalatiei la temperaturi scazute, dar si supraincalzirea pe durata verii. Are o durabilitate crescuta, garantand protectie o perioada de pana la 2 ani. Eficienta este aratata de certificarea British Standard BS6580-2010. Protejeaza pe o perioada extinsa metalele din circuitele de racire de coroziune si este potrivit oricarui automobil, de toate marimile, dinainte de 2000 sau mai noi, inclusiv celor de ultima generatie.

Este o solutie buna pentru orice sofer care doreste sa isi protejeze masina de inghet, de supraincalzire, de coroziune, prelungind durata de viata a motorului. Are o cantitate de 1 litru. Raportul calitate-pret este excelent, fiind un antigel auto ce poate fi recomandat soferilor cu incredere.

 

button 2

 

 

 

 

Motul inugel expert G11

 

Motorcycle AccessoriesAcesta este un antigel auto diluat ce contine monoetilen-glicol (tip G 11) de culoare albastru inchis care protejeaza de inghet pana la – 30 grade Celsius (mai mult nici nu ai nevoie).

Este potrivit motoarelor pe benzina, dar si a celor moderne Diesel si e compatibil cu o gama mare de masini (automobile, camioane, dar si masini constructie, unelte gradina). Solutia este obtinuta printr-un mix organic-non organic, denumit aditiv hibrid, care stimuleaza transferul termic, asigurand o functionare adecvata motorului. Previne inghetarea sistemului de racire (canalele de racire, capul cilindrilor, radiatorul, pompa de apa, furtunele) si protejeaza instalatia de coroziune. Nu contine nitrati, fosfati sau amine si nu dauneaza componentelor etanse ori de plastic. Nu va necesita diluare, fiind gata pentru uz.

Este un produs care ofera o buna eficienta racirii motorului si e aprobat de un mare numar de producatori de automobile (poti cauta specificatiile). Cand se apropie iarna, poti trece cu incredere pe lista de cumparaturi acest antigel auto.

 

button 2

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status