Cel mai bun aditiv pentru benzina Liqui Moly

Am modificat articolul ultima data pe: 03.06.20

 

Cum aleg cei mai buni aditivi pentru benzina Liqui Moly

 

Ghidul cumparatorului

Este un fapt cunoscut acela ca benzina poate cauza in timp aparitia unor depuneri pe injectoare sau uzura diferitelor componente ale sistemului de alimentare, fapt care se traduce prin scaderea eficientei autoturismului per total. Pentru a preveni si a trata problemele de acest fel, poti oricand sa cumperi aditivi de calitate, asa cum gasesti de pilda in oferta brandului Liqui Moly.

Iar ca sa ai siguranta ca o anumita formula se potriveste nevoilor tale, te invitam sa lecturezi ghidul de fata, unde am explicitat cateva criterii de selectie extrem de utile.

Compania mentionata a luat fiinta in anul 1957, in Germania, si s-a ocupat inca de la inceput cu productia de aditivi, lubrifianti si uleiuri pentru masini. Altfel spus, se bucura de o lunga traditie in domeniul ingrijirii si intretinerii eficiente a autovehiculelor, asa ca nu este de mirare ca astazi are succes pe piata mondiala.

Cu un portofoliu bogat, de peste 4000 de produse, Liqui Moly este o marca apreciata de soferi si specialisti din intreaga lume, mai ales atunci cand vine vorba de aditivi pentru benzina sau motorina, uleiuri de motor si lichide de frana. De remarcat faptul ca formulele fabricate beneficiaza de certificarea institutiilor abilitate, prin urmare firma ofera garantia calitatii.

Odata cunoscute aceste informatii, te sfatuim ca inainte de orice sa te interesezi in legatura cu proprietatile pe care le detine un anumit produs. In functie de acestea, exista pe piata mai multe tipuri de formule.

Spre exemplu, ai la dispozitie: antioxidanti (Petrol Stabiliser), care ajuta la pastrarea caracteristicilor combustibilului; agenti anticorozivi si antivegetativi, potriviti pentru curatarea si protejarea sistemului de injectie (Injection Cleaner), astfel incat masina sa dispuna de acelasi randament ca in primele zile; pentru imbunatatirea acceleratiei (Speed Tec), ceea ce garanteaza o experienta placuta la volan; pentru curatarea supapelor (Ventil Sauber), acestea fiind optiunea celor care isi doresc ca motorul sa functioneze la capacitate maxima; pentru tratarea intregului sistem de alimentare (Fuel System Cleaner), ca sa reduci consumul de carburant, sa maresti durata de viata a motorului si sa ai siguranta ca nivelul de noxe este unul scazut.

Indiferent de ce alegi, numeroase pareri despre cei mai buni aditivi pentru benzina Liqui Moly recomanda verificarea cantitatii si a compatibilitatii formulei cu tipul de motor. In principiu, ambele aspecte sunt specificate in descrierea produsului, astfel ca iti va fi usor sa te informezi corespunzator.

Cu toate acestea, mentionam ca, in cele mai multe cazuri, ai la dispozitie circa 300 ml de aditiv, suficient incat sa il amesteci cu 75 l de carburant.

Cat despre compatibilitate, majoritatea formulelor fabricate de Liqui Moly se potrivesc cu toate tipurile de motoare pe benzina, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

La finalul acestui ghid nu ne mai ramane decat sa iti oferim un raspuns la intrebarea “de unde pot cumpara un astfel de produs”? Sfatul nostru ar fi sa iti indrepti atentia catre magazinele online, apreciate de utilizatori pentru ofertele si promotiile generoase. De altfel, multi spun ca pe Internet este foarte posibil sa gasesti aditiv pentru benzina Liqui Moly la un pret bun.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Liqui Moly Benzin

 

Liqui Moly Benzin este un aditiv pentru benzina care poate fi adaugat la combustibilul folosit de toate motoarele in 4 si in 2 timpi (autoturisme), mici, industriale sau de nave, promitand optimizarea functionarii si dezvoltarea performantelor maxime ale acestora.

Este combinat cu lichid purtator, de unde si mirosul caracteristic, si promite o serie de avantaje ca: prevenirea inghetarii carburantului, protejarea combustibilului impotriva oxidarii si a imbatranirii, reducerea riscului aparitiei coroziunii, normalizarea valorilor consumului de benzina si a emisiilor de gaze, curatarea carburatorului si cresterea fiabilitatii operationale pentru o perioada lunga de timp.

Cu alte cuvinte, ajuta la mentinerea eficientei vehiculului din dotare chiar si atunci cand esti nevoit sa conduci pe trasee lungi sau esti prins in blocajele de trafic din oras, cantitatea de 0,3 l fiind suficienta pentru realizarea unui amestec cu 75 l de carburant. Tinem sa mentionam, de asemenea, ca imbunatatirea combustibilului cu acest tip de aditiv nu presupune schimbarea obiceiurilor de conducere.

 

 

 

 

Liqui Moly Speed Tec

 

Iata un aditiv fara continut de cenusa, compatibil cu orice tip de benzina, indiferent de calitatea acesteia! Este recomandat soferilor care urmaresc sa imbunatateasca acceleratia masinii (motor in 4 si 2 timpi) sau pe cea a motocicletei, astfel incat vehiculul sa aiba acelasi comportament ca la inceput.

In alta ordine de idei, produsul de fata garanteaza pornirea si rularea autoturismului in conditii optime, caci pe langa randamentul sporit pe care il promite, acesta nu formeaza legaturi metalo-organice, nu influenteaza cifra octanica si curata inclusiv sistemul de admisie.

In plus, este testat la motoarele cu catalizator, deci nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta utilizarii sale. Totusi, cantitatea aditivului este de doar 250 ml, ceea ce inseamna ca va trebui sa suporti niste costuri suplimentare pentru a putea sa-l amesteci cu benzina, valoarea recomandata la 70 l de carburant fiind de 300 ml. Pretul este accesibil buzunarului oricarui doritor.

 

 

 

 

Liqui Moly Ventil Sauber

 

Utilizatorilor care cauta un aditiv pentru benzina, ieftin si bun, numeroase voci le recomanda Liqui Moly Ventil Sauber. Este o solutie rezultata dintr-o combinatie de substante active, fara continut de cenusa, cu autoamestecare, ce asigura o curatare eficienta a intregului sistem de alimentare cu combustibil si eliminarea depunerilor de pe supape si din camera de ardere, reducand astfel coroziunea si uzura partilor in miscare ale motorului.

Ba mai mult, este autorizata, nepoluanta si economica, ceea ce inseamna ca, pe langa faptul ca prelungeste durata de viata a componentei care pune in functiune autovehiculul, aceasta contribuie la reducerea consumului de carburant si a costurilor de intretinere.

Pe scurt, ofera experienta unei conduceri dinamice. Aditivul pentru benzina este verificat la motoare turbo si utilizarea catalizatorilor, cantitatea de 0,15 l fiind suficienta pentru amestecarea cu 75 l de carburant, adaugarea celui din urma facandu-se la fiecare realimentare. Poate fi cumparat la un pret infim.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status