Sistem de navigatie PNI L807

1. PNI L807

 

Avantaje

Include un display de 7 inch, permitand vizualizarea optima a detaliilor.

Garanteaza performante bune, pe baza unui procesor performant si a memoriei notabile.

Este multifunctional, putand fi intrebuintat si pentru alte aplicatii multimedia.

E complet accesorizat si constituie un GPS auto la un pret bun.

 

Dezavantaje

Pentru cei mai multi conducatori auto interesati de achizitionarea unui navigator GPS auto, hartile constituie elemente importante, mai ales in cazul in care vorbim de soferi de cursa lunga. Din pacate, acest model se va achizitiona fara harti incluse, situatie des intalnita in cazul ofertelor de pe piata. Totusi, vestea buna este ca hartile pot fi downloadate separat sau achizitionate pentru un cost suplimentar, deci vei putea intra in posesia lor fara nici o problema.

 

Daca vrei sa cumperi produsul de pe eMAG.ro, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cumparatorii interesati de acest sistem de navigatie PNI L807 vor aprecia sa descopere ca, produsul incorporeaza un display ce poate fi comparat cu cel al unei tablete de mici dimensiuni, deoarece are ca masura diagonala de 7 inch, chiar daca suprafata este impartita in ecranul propriu-zis si bordura. Acest fapt se va dovedi extrem de util, atunci cand este indicat sa analizezi cu atentie unele segmente de drum si harti ceva mai detaliate. De multe ori, o rezolutie buna poate face o reala diferenta, iar din aceasta perspectiva, navigatorul ofera valori optime pentru ceea ce este intrebuintat: 800 x 480px.

PNI L807

La nivel de capacitati tehnice demonstrate, aparatul pastreaza multe dintre caracteristicile dovedite de cele mai bune navigatoare GPS de la PNI: procesor puternic, memorie suficienta si conectivitate buna. Asadar, se poate declara ca piesa lucreaza rapid, avand in dotare un procesor de 800MHz, care gestioneaza imediat comenzile si afiseaza in timpi buni parametrii cautati de utilizator. Memoria RAM este de 256MB, garantand derularea simultana a aplicatiilor de baza. Cea interna de 8GB poate fi imbunatatita prin adaos de pana la 32GB, prin intermediul slotului MicroSD, deci iti va permite sa incarci nenumarate harti sau fisiere specifice pentru aplicatiile suportate.

 

Daca tot punem problema functionalitatii, este indicat sa notam capacitatea de a reda clipuri, fisiere audio si imagini, din moment ce poate fi intrebuintat ca player media. Printre formatele suportate se numara cele mai des intalnite: AVI, WAV, WMV, MP3, MP4, BMP, PNG si JPG. Aceasta nu este singura functie ce trebuie subliniata, caci optiunea de transmitator in regim FM te va lasa sa redai melodiile direct pe radioul din sistemul audio instalat in autoturism. Poti asculta propriile melodii, avand parte de relaxare la volan, chiar si cand calatoresti pe distante extinse sau in zone cu acoperire deficitara.

 

Daca punem in balanta si faptul ca produsul se livreaza echipat gata de instalare, poti deduce ca este un navigator GPS ieftin si bun. Suma accesoriilor integreaza cele mai importante piese pentru montaj: suportul de fixare pentru parbriz, cablul USB si incarcator cu alimentare pentru slotul brichetei. Ca interfata, dispozitivul permite si conectarea castilor, pentru a putea asculta in privat fisierele redate de player. Aparatul se si livreaza pre-instalat cu Microsoft Windows CE 6.0.

 

Concluzie

Produsul este recomandat in special pentru automobilistii care cauta de mult timp un navigator usor de utilizat si care sa asigure o orientare facila, de calitate si prompta. Mai mult, investitia este redusa, fata de beneficiile pe care le vei avea dupa achizitionare.

 

Pentru a achizitiona acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status