Player auto Sony DSX-A40

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.20

1. Sony DSX-A40

Avantaje

Ofera sunet la putere mare, distribuindu-l pe canale diferite.

Are capacitate de redare extinsa dincolo de sfera formatului MP3.

Include multiple functii care-i fac gestionarea confortabila.

Radio mp3 player auto Sony ieftin si bun.

 

Dezavantaje

Pentru fixarea in bordul masinii, acest radio mp3 player auto Sony DSX-A40 foloseste un standard de montaj 1 DIN. Asta inseamna ca inaltimea sa maxima este de 5cm, fata de o lungime de 18cm. Este destul de posibil sa poata fi montat corespunzator si intr-un slot 2 DIN, cu inaltime de 10cm, insa va lasa un spatiu liber, care poate avea un aspect de improvizatie in unele situatii.

 

Intra pe eMAG.ro pentru a afla pretul produsului!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Amintim acest produs printre cele mai bune radio mp3 playere auto din doua motive principale: puterea oferita si costurile considerate relativ mici. In privinta performantelor, acestea pot fi intuite cunoscand valoarea PMPO(Peak Music Power Output), de 55W pe fiecare canal. Se considera ca mentionarea acestui indicator este o strategie de marketing, intrucat reprezinta puterea maxima la care se va mentine dispozitivul timp de doar cateva microsecunde. Vom considera o capacitate de 50% din aceste cifre mai plauzibila, ca valoare conventionala. Chiar si in aceste noi circumstante, muzica se va auzi foarte bine, deoarece este distribuita egal pe toate cele 4 canale. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei Digital Clarity Tuner, poti avea la dispozitie sunet stereo chiar si cand semnalul radio FM este foarte slab, in zone mai izolate.

2. Sony DSX-A40

Ca tipologii de formate de sunet redate, pe langa MP3 vei putea asculta muzica si de pe AAC sau WMA. AAC este un standard de codificare acustica ce a fost considerat drept succesor al MP3, implicit mai calitativ din punct de vedere al redarii audio. La fel, WMA este un alt competitor dezvoltat de Microsoft, iar daca ai unele piese astfel caracterizate, vei putea sa le asculti fara probleme. Mai mult, ca sa ajungi rapid la melodia dorita, optiunea Quick-BrowZer iti permite sa sari direct la piesa cautata, identificand-o in functie de titlu.

 

Printre cele mai apreciate functii pentru acest aparat mentionam telecomanda si posibilitatea de control direct de pe alt dispozitiv conectat prin USB. Oricare dintre pasagerii din masina va putea alege fragmentul muzical preferat, pe baza optiunii cu comanda la distanta. Intrarea USB asigura interconectarea cu un iPhone sau un iPod, dar si cu o unitate flash drive de pe care sa redai muzica stocata. Pentru a observa panoul playerului in timpul noptii, acesta este iluminat in tonuri de rosu, suficient de discrete ca sa nu incurce soferul sa vada bine drumul, deci fara sa-i atraga atentia in mod neplacut. Functia RDS si cea ID3 sunt caracteristici care iti vor permite sa vezi afisate diverse informatii despre cantelece ascultate, cum ar fi numele trupei/artistului si cel al piesei. Functia speciala Loudness completeaza ansamblul calitatilor acustice, oferind sunet mai puternic si mai reverberant in interiorul masinii.

 

Trecand pe lista capabilitatilor toate aceste caracterisitci, e lesne de inteles ca produsul va putea fi considerat un radio mp3 player auto 1DIN RDS la un pret bun. Fata de diferite alte dispozitive similar echipate, investitia are uneori o valoare mai redusa.

 

Concluzie

Daca ai nevoie de un item in format de asamblare 1 DIN pe post de player MP3auto, poti alege cu incredere acest dispozitiv Sony, care iti va demonstra prompt calitatile sale in materie de redare de sunet si conectivitate.

 

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status