Player auto Blaupunkt Tokyo 11

Am modificat articolul ultima data pe: 28.01.20

1. Blaupunkt Tokyo 110

Avantaje

Calitatea acustica obtinuta este buna, datorita unor valori adecvate de putere.

Ofera receptie radio nu numai in banda FM, ci si in cea AM.

Garanteaza vizibilitate pe timp de noapte si setari facile.

Costurile demonstreaza ca este un radio mp3 player auto 1 DIN la un pret bun.

 

Dezavantaje

Nu intotdeauna masina utilizatorului va fi echipata cu locas de montaj 1 DIN, corespunzator acestui aparat, iar in cazul respectiv locul in plus(5cm la latime) s-ar putea sa se vada inestetic, daca nu ai in dotare o fata de player speciala care sa faca mai optima fixarea.

 

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest radio mp3 player auto Blaupunkt Tokyo 110 ofera valori adecvate de putere, tinand cont ca putem lua ca reper chiar si maximul atins, de 50W pe fiecare canal(4 canale). Totusi, nu trebuie sa te lasi indus in eroare de valorile PMPO mentionate in general pentru aceste dispozitive, intrucat respectivele cote pot fi sustinute de amplificatorul incorporat pret de cateva fractiuni de secunda si nu reprezinta puterea reala de redare. In orice caz, chiar si la 30 – 40W putere reala, acest model reuseste sa iti ofere sunet de calitate cu rezonanta excelente in toata masina.

 

Pentru a beneficia de o capacitate de receptie foarte buna, in registrul radio, vei avea la dispozitie atat banda AM, cat si cea FM, fapt ce iti permite sa asculti orice post de radio ai pe lista preferintelor. Asta reprezinta o optiune ce tinde sa compenseze faptul ca piesele redate de player pot fi citite strict din format MP3. In orice caz, avand la dispozitie un port auxiliar, unul USB si un slot pentru includerea cardurilor de tip SD, vei putea nu numai sa ai acces la melodii de pe card si de pe flash drive, dar si sa iti conectezi smartfonul prin USB, ascultand cantecele pe care le ai stocate in memoria acestuia.

2. Blaupunkt Tokyo 110

Era si normal ca unul dintre cele mai bune radio mp3 playere auto sa aiba panoul de control iluminat, pentru a asigura efectuarea corecta a comenzilor in cazul in care luminozitatea este scazuta in autoturism. Mai mult, panoul principal frontal se poate detasa, pentru cei care vor sa evite complet riscul de furt. Setarile se fac in mod ce poate fi considerat intuitiv, caci ai la dispozitie doua butoane mai mari, pentru volum si schimbarea melodiei(cu taste directionale pentru navigare usoara), insotite de cateva comenzi rapide, printre care se numara si posibilitatea de a da aparatul pe mute instant. Porturile de conexiune sunt pozitionate tot frontal, unul langa altul, asigurandu-se acces rapid la acestea.

 

Cu o cheltuiala de achizitie moderata si avand ca suma de calitati toate aspectele deja subliniate, acest dispozitiv va putea fi desemnat drept un radio mp3 player auto Blaupunkt ieftin si bun. Argumentam aceasta afirmatie prin prisma comparatiei intre cumulul avantajelor oferite, in raport cu dezavantajele, care sunt aproape neglijabile si cu garantia valabila 2 ani.

 

Concluzie

Acest model de MP3 player auto cu radio poate fi alegerea perfecta de integrat in autovehiculul detinut, daca preferi optiunile simple si accesibile ca pret.

 

button 6

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 voturi, media: 4.58 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status