Detector radar Beltronics PRO RX65i

Am modificat articolul ultima data pe: 31.10.20

1. Beltronics PRO RX65i

 

Avantaje

Obtine performante bune in detectia noilor modele de radar.

Lucreaza cu detectie in 3 dintre cele 4 benzi utilizate pentru trafic rutier.

Are raza extinsa de detectie.

Poate evita alarmele false, pe baza unor setari de sensibilitate diferite.

 

Dezavantaje

In functie de tehnologia utilizata la configurare, orice dispozitiv va avea un cost mai mult sau mai putin semnificativ. Acest model nu este un produs foarte ieftin si nici un detector radar Beltronics la un pret bun, dar daca tinem cont ca furnizorul este unul dintre cele mai de incredere branduri pentru aceasta categorie de dispozitive, iar performantele se cer a fi recunoscute, calitatea ar trebui sa primeze costului.

button 5

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cand se pune problema sa cumperi acest detector radar Beltronics PRO RX65i, in primul rand trebuie sa te intrebi daca este capabil sa depisteze cele mai noi modele de radare introduse pentru controlul traficului rutier. Raspunsul este afirmativ, iar detectia este intr-adevar posibila pe baza unui circuit cu autocalibrare care include functia Power On si  o componenta laser din gama multi-senzor. Aparatul iti poate afisa si gradul de « amenintare » de a fi detectat, intrucat il poate aprecia, calculand distanta pana la radar. Semnalele vor aparea afisate pe display cu litera si cifra corespunzatoare, fiind insotite de o alerta acustica adaptata ca intensitate situatiei.

2. Beltronics PRO RX65i

Faptul ca acest detector radar cu laser lucreaza in benzile X, K si Ka ne spune ca acopera toate frecventele utilizate de radarele din Romania. Daca obisnuiesti sa calatoresti mai mult in Romania, nu prea ai motive de ingrijorare. Cat despre banda Ku, cu o frecventa de 13.45 GHz, se spune ca pistoalele astfel configurate sunt in uz in Europa, dar sansele sa dai peste un astfel de aparat pe drumurile din tara noastra sunt foarte mici sau chiar egale cu zero. Nici in aceasta privinta nu putem reprosa nimic modelului de la Beltronics.

 

De ce consideram ca se incadreaza printre cele mai bune detectoare radar ? – Pentru ca ofera o raza de detectie de 10 ori mai mare decat modele lansate in aceeasi perioada, insa mai putin performante la acest capitol. Producatorul afirma ca in modul Highway detectia este posibila pe o raza de minim 2 mile, maxim 4 mile, ceea ce inseamna minim 3Km in sistem metric. Deocamdata, toate parerile despre o distanta de detectie adecvata situeaza valoarea acesteia la 2000m. Cumuland aceste informatii, am ajuns la concluzia ca dispozitivul merita recomandarea noastra si la acest capitol.

 

Ca orice model de detector, si acesta poate deveni suparator, atunci cand emite alerte false, mai ales in momentul in care circuli in oras, iar dispozitivul tiuie deranjant la alarme false. Din acest motiv si similar cu o mare varietate de produse de pe piata, aparatul proceseaza digital semnalul si ofera posibilitatea de a regla sensibilitatea de detectie pe trei nivele : City, Highway si AutoScanTM. Pentru confortul utilizatorului, chiar si display-ul poate fi reglat sa aiba luminozitate mai puternica sau mai scazuta. Modelul este mic, compact si se alimenteaza la priza pentru bricheta din masina.

 

Concluzie

Cumuland toate capablitatile de baza demonstrate de acest produs, putem spune ca ofera rezultate foarte bune, desi inca nu exista in comert un model 100% sigur in aceasta privinta, avand in vedere cat de rapid evolueaza si tehnologia de detectie radar.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Cristi
Cristi
November 30, 2019 8:27 am

Rx55 cum vi se pare

DMCA.com Protection Status