fbpx

Cele mai bune invertoare auto

Am modificat articolul ultima data pe: 16.07.19

 

Cel mai bun invertor auto – Recomandarile noastre pentru 2019

 

De multe ori, cand esti nevoit sa faci drumuri lungi cu masina, ai nevoie de o sursa de curent alternativ, pentru a putea incarca diferite dispozitive pe care le folosesti, precum: laptop-uri, minifrigidere, TV etc. Daca esti sofer profesionist pe masini mari, camion, TIR, autobuz, autocar si vrei un invertor auto de calitate, pe care sa te poti baza, poti sa te indrepti spre prima optiune din lista: Albrecht A301 M. Este special conceput pentru a transforma tensiunea furnizata de bateria masinii de 24V in tensiune de 220V, si ofera un consum continuu, de 400W. Carcasa este din aluminiu, iar ventilatorul din dotare porneste automat, daca temperatura interioara depaseste 40 grade C. In caz de subtensiune, aparatul se inchide automat. LED-urile colorate te avertizeaza in caz de supraincazire sau supraincarcare, dar iti arata si statusul aparatului. Daca ai nevoie de invertor pentru o masina mica, cu 12V, poti alege a doua varianta Well 600W.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Albrecht A301 M
Click aici pentru pret!

Dotat cu o priza de 220V curent alternativ, acest aparat permite alimentarea unei game largi de dispozitive (laptop-uri, TV, radio, minifrigidere, ventilatoare, fax-uri etc.), deoarece transforma tensiunea furnizata de bateria de 24V in tensiune alternativa si ofera posibilitatea unui consum de 400W, avand ventilator si protectii pentru o durata cat mai lunga de functionare.

Invertorul auto este dotat cu o singura priza de alimentare dispozitive, asa ca nu poti incarca mai multe device-uri simultan, decat prin folosirea unui prelungitor.

Practic si eficient, sigur, este un invertor auto pe care te poti baza la drum, util pentru masini mari, precum camioane, autobuze, TIR-uri.

A 2-A OPTIUNE!

Well 600W
Click aici pentru pret!

Cand iti propui sa alegi cel mai bun invertor auto pentru masina ta, vei constata ca acesta se numara printre modelele cele mai populare, avand o tensiune de intrare de 12V, tensiune de iesire pe priza de 230V cu 50 Hz, iar pe USB de 5V, cu putere de 600W ce ofera posibilitatea alimentarii a doua device-uri simultan.

Fiind un aparat de calitate, cu priza si usb, pretul este ceva mai ridicat decat al altor modele din aceeasi gama.

Un model potrivit pentru autovehicule mici, ce iti ofera posibilitatea sa incarci 2 dispozitive in acelasi timp, la priza si la conexiunea USB.

Dedicat pentru autovehicule mici, acest model de invertor auto este compatibil cu o gama larga de modele, avand o tensiune de intrare acceptata intre 10 - 15V, tensiunea de iesire de 220V fiind utila pentru incarcarea diverselor device-uri din masina, cu o putere de 150W, construit din aluminiu, cu o singura priza, LED-uri de avertizare si buton on/off.

Prezenta unei conexiuni de tip USB ar fi crescut avantajele oferite de acest model de invertor auto.

Pret bun, durabil si rezistent, acest dispozitiv poate fi considerat o achizitie buna de catre orice automobilist.

 

 

Cum alegi un invertor auto bun

 

Ghidul cumparatorului

Ti-ai pus vreodata problema ca vrei sa calatoresti cu masina, dar in acelasi timp nu ai la dispozitie o sursa de alimentare cu energie pentru dispozitivele pe care le-ai putea utiliza pe drum? De exemplu, daca mai detii si un router portabil, membrii familiei tale ar putea naviga pe Internet pe 3G-4G, fara sa epuizeze bateria laptopului sau sa joace jocuri distractive pe consola. La fel, e posibil sa vrei sa poti incarca tablete si smartphone-uri direct de la bateria masinii. In aceste circumstante ai nevoie de un invertor auto 12V-220V. Ne-am propus sa explicam pe scurt care este utilitatea unui astfel de aparat, cum si unde unde gasesc invertoare auto la preturi bune alti automobilisti si astfel sa te ajutam sa decizi daca produsulva fi util pentru tine, la fel de bine cum vei hotari pe care sa-l alegi.

 

 

Cum functioneaza?

Daca esti familiarizat cu principiile de baza ale constructiei unui autovehicul, stii ca rezerva acestuia de energie este un acumulator auto. Pentru masinile de tip turism, bateria ofera o tensiune de 12V, in timp ce pentru cele de gabarit mai mare, aceasta poate asigura si 24V. Ce nu se leaga bine in aceasta schema? – Faptul ca majoritatea device-urilor pe care le folosesti in mod curent necesita o tensiune de alimentare de 220V – 230V pentru a functiona corespunzator.

Invertorul auto se conecteaza in priza brichetei si are sarcina de amplificator pentru cantitatea de curent asigurata de bateria masinii. Curentul direct(DC), oferit de acumulator, este transformat in curent alternativ(AC), fapt ce permite conectarea tuturor dispozitivelor care utilizeaza acest mod de alimentare, dar, in mare parte, aparate electrice si electronice standardizate. In mod normal, se recomanda folosirea invertorului numai cand masina este in miscare, deoarece atunci cand e oprita, bateria interna va fi epuizata, fara a putea fi incarcata simultan de alternatorul vehiculului(care este piesa cheie in cadrul circuitului de generare de curent electric pentru reincarcarea acumulatorului autoturismului).

 

Care sunt criteriile de selectie?

Compatibilitatea: se stabileste in principal fata de acumulatorul masinii, in functie de voltajul si de siguranta acestuia.

Sigurantele sunt facute pentru a suporta diferite intensitati ale curentului electric, valori ce vor fi redate in Amperi(A). In functie de amperajul de intrare pe care il au dispozitivele ce  urmeaza a fi conectate prin invertor la bateria masinii, trebuie sa ai grija sa nu depasesti valorile maxime suportate de autoturismul pe care il detii.

De pilda, e posibil sa ai tendinta de a cumpara un invertor auto de 3000W. Stim ca puterea redata in watti se calculeaza inmultind voltajul(dat in Volti) cu intensitatea(data in Amperi). Daca facem proba(invers), impartind 3000W la 220V, obtinem putin peste 13A intensitate, valoare ce, de exemplu, nu poate fi suportata de o siguranta de numai 10A. Asadar, intereseaza-te daca masina ta e conceputa pentru o cantitate cat mai mare de amperi, inainte sa te uiti la puterea totala de varf ce poate fi asigurata de invertor. Exista masini cu 10A(modele mai vechi), cu 15A si cu 20A ca valori maxime de intensitate admise.

Voltajul bateriei masinii poate fi de 12V sau de 24V. Majoritatea produselor din gama autoturism folosesc  acumulatorii conventionali, de 12 V, iar unele sisteme utilizate in cazul vehiculelor militare, industriale sau comerciale sunt uneori alimentate la 24V. Verifica in descrierea invertorului pe care planuiesti sa il cumperi, daca poate lucra in mod corespunzator cu voltajul acumulatorului.

 

Puterea: O sa o vezi specificata in watti pentru fiecare aparat electronic sau electric si de asemenea in schema de invertor auto. Ca exemplu simplu, putem lua un invertor cotat cu 150W, care daca necesita sa alimenteze un laptop fara acumulator, va trebui sa ofere numai acestuia in jur de 70-80W. In stadiul de incarcare a bateriei laptopului, se apreciaza ca necesitatile de putere sunt mai mici, de 45 – 50W. Tinand cont si de alte device-uri pe care le vrei incarcate simultan, te vei asigura ca outputul de putere furnizat este mai mare sau aproximativ egal cu cel consumat in total de toate aparatele conectate. Exista modele de invertoare auto de 150W pana la 2000 sau chiar 3000W.

 

Invertoare auto 1

 

Sistemul de functionare: La acest capitol, o sa ne referim la categorisirea in invertoare auto cu unda sinusoidala pura si la modele cu unda sinusoidala modificata.

Prima varianta functioneaza in mediu cu intensitate mare a curentului electric si asigura frecvente inalte, la valori conventional acceptate de 50Hz(hertzi). Dispozitivele din aceasta gama sunt comercializate relativ ieftin, insa necesita verificari periodice, intrucat potentialul de defectiune este mai ridicat. Ca sa eviti ulterioare complicatii, iti recomandam sa nu te zgarcesti la bani, si sa alegi un invertor auto profesional.

Electronicele care functioneaza excelent cu aceasta serie de invertoare sunt: ceasuri de tip digital, incarcatoare de baterii specific configurate, device-uri care includ acumulatori reincarcabili prin adaptoare alternative, cateva aparate stereo si chiar incarcatoarele pentru unelte de mare putere.

Cele cu unda sinusoidala modificata pot alimenta un set intreg de dispozitive fara sa existe perturbatii de natura radio. In lista cu gadgeturi si aparate electrice care se descurca bine in cazul undei sinusoidale modificate amintim: laptopul, aparatul foto, telefoanele mobile, dispozitive care sunt configurate cu motoare de mica putere, frigidere portabile, televizoare, console de jocuri si chiar cuptorul cu microunde, conform celor mai notabile pareri despre cele mai bune invertoare auto.

 

Numarul de porturi: Exista dispozitive cu una sau mai multe prize. Cele mai simple includ una singura, cele mai complexe si de mai ridicata putere au cu siguranta doua sau trei. Nu uita sa iei in calcul tipul prizei, caci in Romania si Europa(mare parte din cazuri) se foloseste modelul de stecher Schuko(cel clasic, cu doua borne). Pe langa o priza conventionala, ar fi foarte util sa alegi un produs care include si port USB, acesta permitandu-ti sa incarci tot felul de gadgeturi in acest mod.

 

 

Functii de siguranta: E vital ca invertorul ales sa ofere: buton de pornit/oprit(pentru a evita consumul de energie dupa oprirea motorului masinii), optiune de protectie la scurt-circuit si in caz de supraincarcare, racire in regim activ, printr-un mic ventilator atasat intern(mai ales in cazul pieselor de mare putere), oprire automata la suprasolicitare termica. Daca acestea sunt incluse, vei scapa si de grija erorilor de functionare sau de cea a riscului de deteriorare.

Pentru automobilistii care incearca sa identifice unde gasesc invertor auto la un pret bun, lista noastra de sugestii va constitui un simplu punct de plecare. Recomandam achizitionarea online pentru ca Internetul ofera o mai mare diversitate de modele, alaturi de preturi mai avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Albrecht A301 M 

 

In caz ca esti sofer profesionist si conduci camioane, TIR-uri sau autobuze, poti opta pentru acest tip de invertor auto, care iti va asigura curentul necesar pentru a alimenta un laptop, un minifrigider, un TV, lampi de iluminat, radio, ventilatoare etc, deoarece este proiectat sa transforme tensiunea furnizata de o baterie de 24V in tensiune de 220V alternativ.

Ofera posibilitatea unui consum de 400W, dar, avand doar o singura priza, poti alimenta 2-3 dispozitive doar cu ajutorul unui prelungitor cu mai multe prize. Carcasa este de aluminiu si invertorul este dotat cu ventilator ce permite racirea extrem de eficienta pentru a putea functiona continuu. Ventilatorul porneste automat doar daca temperatura in interior depaseste 40 grade C.

Are buton de on/off pentru a putea fi inchis, atunci cand masina stationeaza. De asemenea, are LED-uri colorate care iti arata statusul de functionare al aparatului, precum si avertizare in situatii de alarma: supraincazire sau supraincarcare. La subtensiune, aparatul se inchide automat.   

Avantaje

Este un invertor auto util pentru masini mari, precum camioane, autobuze etc.

Are in dotare ventilator ce porneste automat cand temperatura interioara depaseste 40 grade C.

LED-urile colorate iti arata in fiecare moment starea de functionare.

Prezinta sisteme de siguranta si alerte pentru a evita situatiile neplacute.

Dezavantaje

Are doar o singura priza pentru alimentare dispozitive.

button 1

 

 

 

 

Well 600W 

 

Pentru drumuri lungi, fie in concediu cu copii, fie in deplasari daca ai munca de teren, un invertor auto este bine venit, deoarece te ajuta sa alimentezi electric diferite aparate pe care le folosesti, iar pe cei mici ii poti tine usor ocupati.

Acest model iti ofera posibilitatea sa alimentezi simultan atat un aparat la priza (laptop, minifrigider, fax etc.), cat si prin conexiunea USB (tableta, telefon mobil etc.). Transforma tensiunea de intrare, furnizata de bateria masinii, de 12V in tensiune de iesire de 230V cu 50Hz pentru priza si 5V pentru iesirea USB.

Puterea oferita este de 600W, astfel cele doua dispozitive pe care le alimentezi simultan trebuie sa aiba o putere insumata sub aceasta valoare. Aparatul este prevazut cu buton on/off pozitionat frontal pentru a avea acces usor si a putea opri invertorul cat masina stationeaza. De asemenea, are protectie la scurtcircuit, suprasarcina, temperatura ridicata si polaritate inversa.

Avantaje

Este un invertor auto pentru masini mici, cu tensiune furnizata de baterie de 12V.

Pe langa priza, ofera si o conexiune USB pentru incarcarea altor dispozitive.

Puterea de 600W este suficienta pentru a putea alimenta 2 dispozitive simultan.

Are diferite protectii pentru a proteja si a prelungi viata aparatului.

Dezavantaje

Pretul este mai ridicat decat al altor produse prezentate.

button 1

 

 

 

 

Albrecht INV

 

1.Albrecht INVCand ai in plan sa cumperi cel mai bun invertor auto pentru laptop, mari sunt sansele ca, verificand mai multe oferte, sa conchizi ca aceasta piesa Albrecht este demna de titlul respectiv. Noi l-am ales pentru ca este foarte popular in vanzari, a primit un rating excelent de la majoritatea utilizatorilor, iar caracteristicile tehnice indica posibilitati optime de utilizare intr-un autoturism.

Cu o tensiune de intrare acceptata de 10 – 15V curent continuu, acest model este compatibil cu acumulatorii auto de 12V. La iesire, va oferi cei 220V necesari alimentarii unei game extinse de dispozitive. Unda sinusoidala modificata ii permite sa lucreze in conditii adecvate cu laptopuri, lampi pentru iluminare, ventilatoare, radiouri, incarcatoare si mini frigidere sau chiar televizoare LCD.

Este construit din aluminiu si ofera o putere de iesire de 150W, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de racire activa. Echipat cu sigurante fuzibile de 15A, va face fata fara dificultati solicitarilor si poate alimenta cate un dispozitiv pe rand, intrucat include o singura priza Schuko. Functiile de on/off, avertizare prin LED la functionare si cea de siguranta la supratensiune, temperatura ridicata si supraincarcare constituie aspecte ce demonstreaza o fiabilitate extinsa. Cu un cost moderat si o conformatie orientata pe durabilitate si rezistenta, acest invertor poate fi apreciat de orice automobilist.

Avantaje

Functioneaza cu CC de 10 - 15V la intrare, fiind compatibil cu o gama extinsa de baterii de masina.

Ofera 150W putere la iesire, suficienta pentru a alimenta laptopuri, incarcatoare si mini frigidere de masina.

Include toate sistemele de siguranta necesare - protectie la suprasarcina si supratensiune.

Are buton on/off, pentru economia de energie in stand by.

Dezavantaje

Un port USB inclus ar fi fost util.

button 1

 

 

 

 

Kemot URZ3164

 

2.Kemot URZ3164Printre cele mai bune invertoare auto de 300W identificam si acest model Kemot. Este facut special pentru vehiculele cu acumulator puternic, acceptand o tensiune de intrare de 21 – 30V curent direct, motiv pentru care se recomanda in combinatie cu baterii auto de 24V.

Va oferi curent alternativ cu tensiune de 230V(plus, minus 10%), la frecventa de 50Hz, exact cat este nevoie pentru a alimenta majoritatea electronicelor si electrocasnicelor.Puterea oferita totalizeaza 300W, ceea ce inseamna ca poate lucra cu lampi, radiouri si alte aparate in limita outputului respectiv.

Pentru siguranta, include protectii in caz de scurtcircuit sau supraincarcare si emite alarma in eventualitatea  descarcarii bateriei auto. Ca sa eviti aceasta situatie, poti folosi butonul pornit/oprit, pentru a te asigura ca nu-l lasi pornit sa epuizeze acumulatorul. Produsul este echipat cu priza Schuko si cu cablurile de conexiune necesare.

Avantaje

Este facut pentru baterii cu voltaj mare - invertor auto de 24V.

Lucreaza cu putere de 300W, oferind suficient pentru aparate care necesita aceste valori.

Asigurat cu sisteme de protectie in caz de suprasarcina si temperatura ridicata.

Permite avertizarea utilizatorului despre starea acumulatorului masinii si oprirea prin buton on/off.

Dezavantaje

Inadecvat pentru masini cu baterii de 12V.

button 2

 

 

 

 

HQ Power Inverter

 

3.HQ Power InverterDin gama invertoarelor profesionale de mare putere, putem diferentia modelul de fata. Este o piesa robusta si performanta, fiind conceputa cu alimentare la 12V, deci potrivita pe masinile conventionale. Outputul AC este de 230V, ceea ce inseamna ca lucreaza eficient cu orice dispozitiv electric, electronic si chiar cu electrocasnice.

Poti alimenta un aspirator de mana, un laptop , radiouri, frigidere de mici dimensiuni fara probleme, caci totalizeaza o putere oferita de 1000W, rar putand fi intrecuta aceasta valoare de combinatiile de aparate posibil conectate. Spunem asta pentru ca e echipat cu 2 prize conventionale si cu un slot util in configurarea comenzilor de la distanta.

Se va conecta prin cabluri direct la acumulator, deci necesita ajutor specializat la montaj. Beneficiaza de sistem de avertizare cu LED, care te anunta in orice situatie in care ar putea fi suprasolicitat. Functia on/off nu lipseste, garantandu-ti ca nu-l vei uita pornit. Cu 24 de luni garantie si capabilitati de inalta tinuta, acest invertor merita o sansa din partea persoanelor care vor sa cumpere numai dispozitve de calitate.

Avantaje

Invertor auto de 1000W la un pret bun.

Setul de functii de siguranta incluse ii demonstreaza utilitatea extinsa si fiabilitatea.

Asigura doua prize pentru alimentarea aparatelor folosite in masina.

Lucreaza la 12V, potrivit pentru majoritatea autoturismelor actuale.

Dezavantaje

La instalare e posibil sa ai nevoie de ajutor profesional.

button 2

 

 

 

 

Albrecht Power Inverter

 

4.Albrecht Power InverterUltra-compact si foarte util in sustinerea consumului unui laptop in masina – asa decidem ca e cel mai adecvat sa vorbim despre modelul Albrecht din aceasta pozitie. L-am ales pentru ca nu ofera numai priza Schuko, ci si un port USB foarte util, in care poti incarca smartfonuri, playere MP3 si alte gadgeturi populare in prezent.

Este conceput pentru baterii de masina de 12V, iar la iesire ofera 220V curent alternativ. Se instaleaza fara complicatii, prin simpla conectare in slotul pentru bricheta masinii. Cei 150W asigurati sunt suficienti pentru a sustine un laptop si a incarca un smartfon in acelasi timp.

Este configurat cu protectie la scurtcircuit si cu o optiune cu buton de pornire manuala, astfel incat sa eviti a-l uita conectat la bateria masinii cand e oprita. Primesti 6 luni garantie, iar dispozitivul vine gata configurat pentru conectarea usoara si utilizare, elemente care, spunem noi, incurajeaza si popularitatea acestui aparat.

Avantaje

Utilizabil in orice masina turism, avand alimentare la 12V.

Ofera 150W putere, suficient pentru incarcarea gadgeturilor multimedia si a laptopului.

Include priza si port USB, putand alimenta doua dispozitive deodata.

Asigurat cu protectie la suprasarcina si buton de pornire.

Dezavantaje

Utilizatorii ar fi preferat o garantie de cel putin 2 ani.

button 1

 

 

 

 

Waeco PP602

 

5.Waeco PP602 550WPrintre alternativele profesionale pe care le ai, recomandam aceasta piesa Waeco. Este facuta pentru autoturisme, caci se leaga la un acumulator de masina de 12V. Ofera un minim de putere de 550W, insa accepta si un consum mai mare, in anumite circumstante, de pana la 1100W.

Intrucat este capabil de un asemnea boost, include racire de tip activ, printr-un mic ventilator incorporat. Chiar daca e echipat cu numai o priza Schuko, aceasta va putea suporta pentru perioade limitate valori de consum mari, in cazul in care vrei sa lucrezi cu unelte de mare putere si ai nevoie de o sursa de energie departe de reteaua electrica.

Starea dispozitivului este mereu avertizata printr-un sistem LED, cat despre functionare, e fiabila, fiind protejat cu sisteme de siguranta obligatorii: scurtcircuit, supratensiune, supra-temperatura. Acest invertor auto de 500W este oferit impreuna cu o garantie de 6 luni si se va monta direct conectat la bateria vehiculului.

Avantaje

Lucreaza eficient cu baterii conventionale, de 12V.

Ofera intre 500 si 1000W putere, putand sustine aparate cu un consum ridicat.

Este mereu protejat la supraincalzire - avand ventilator incorporat.

Sistemul de diagnoza iti arata daca bateria masinii e epuizata.

Dezavantaje

Garantia e valabila numai 6 luni.

button 1

 

 

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Chamin 300W

 

7.Chamin 300WDaca vrei sa folosesti un buget minim, iti sugeram sa cumperi acest invertor Chamin. E printre cele mai ieftine, insa ofera performante bune, drept pentru care a fost bine cotat de cumparatori.

Se instaleaza in autoturisme, acceptand 12V la intrare. In total, ofera 300W, suficienti pentru a alimenta cate doua aparate simultan, caci nu include numai priza, ci si un port USB. Permite alimentarea in priza masinii sau chiar instalarea la acumulatorul masinii, dupa preferinte si posibilitati.

Avand putere scazuta, nu incorporeaza si un ventilator, dar e configurat cu o optiune de siguranta la suprasolicitare. Adaugam la lista acestor avantaje si o garantie de un an, considerata adecvata la pretul acesta de comercializare. Cand nu ai foarte multi bani de cheltuit pe un invertor profesional, modelul de fata isi va face treaba indeajuns de bine ca sa nu-ti impuna probleme.

 

Avantaje:

Invertor auto ieftin si bun.

Echipat cu priza, dar si port USB, pentru a lucra cu doua device-uri simultan.

Asigura 300W putere, fiind suficient pentru laptop si tablete/smartfonuri.

Lucreaza la 12V curent de intrare, potrivit in cazul majoritatii autoturismelor.

 

Dezavantaje:

Unii ar putea fi reticenti din cauza ca nu cunosc brandul.

 

 

Trust 230V Power

 

trust-230v-power-for-carAcest invertor poate fi integrat usor in masina ta, exact in suportul pentru pahare, permitand accesul pasagerilor din spate la o sursa de energie. Se monteaza la 12V, cu conectare facila, la bricheta din autoturism.

Cu cei 120W putere, va oferi energie si unui laptop, si unei tablete, asta mai cu seama pentru ca nu e echipat strict cu priza Schuko, ci si cu un slot USB ce se va dovedi extrem de util la drum lung. Are si protectie termica, oferind astfel siguranta, chiar daca outputul in watti chiar nu necesita ventilare fortata.

Ca sa poate fi utilizat cat mai fiabil, produsul se deconecteaza automat in caz de supratensiune si atunci cand motorul este oprit, permitand economia din energia acumulatorului. Chiar si butonul de pornit – oprit va fi apreciat de cei care vor sa fie mai rigurosi din fire.

Cele 24 de luni garantie si pretul relativ mic ne-au deteminat sa il includem in acest top de oferte.

 

Avantaje:

Compatibil 12V – cu autoturisme.

Include priza si USB, putand sustine 2 consumatori simultan.

Configurat fiabil, protejat la supratensiune si incalzire accentuata.

Se opreste automat in caz ca detecteaza functionare periculoasa.

 

Dezavantaje:

Outputul de putere de 120W ar putea fi cam mic pentru unii utilizatori.

 

 

Waeco PP2002

 

6.Waeco PP2002 2000WCei care vor sa-si conecteze in autoturism niste boxe de mare putere vor fi multumiti sa afle ca pe piata din Romania exista un model profesional de invertor auto de 2000W. Il recomandam doar persoanelor care stiu ca vor folosi acest output de putere, pentru ca, sa recunoastem, e o cifra oarecum exagerata, mai ales cand aflam ca in modul boost poate oferi pana la 4000W, chiar si in regim limitat.

Compatibilitatea este buna, cu toate bateriile de masina de 12V. Fiind atat de puternic, e fiabilizat prin protectia la scurtcircuitare si supraincarcare, iar racirea activa prin ventilator permite mentinerea temperaturilor in limite adecvate.

Un switch On/Off admite sa il opresti doar apasand pe buton, iar posibilitatea de a-l folosi cu telecomanda e posibila pe baza unui port suplimentar. Are priza Schuko si daca tinem cont ca functioneaza cu unda sinusoidala modificata, poti alimenta cei mai mari consumatori de energie de la acest invertor.

 

Avantaje:

Foarte puternic, putand oferi peste 2000W pentru diverse electronice si electrocasnice.

Adaptabil la baterii de autoturism – 12V.

Ventilatorul integrat il raceste eficient.

Se inchide printr-un simplu buton – confortabil.

 

Dezavantaje:

Costul ar putea fi cam ridicat pentru unii utilizatori.

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roChirica Stelian Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
Chirica Stelian
Vizitator
Chirica Stelian

Va rog ajutati-ma cu un sfat, trebuie neaparat sa cumpar un invertor 12v – 230v pentru a putea alimenta doua pompe de recirculare cu un consum Mmaxim insumat de 180w si circa 4-5 becuri led de 9 w pentru ca fregvent (3-4 pe luna ) nu avem retea iarna din diferite motive.NU sunt sigur de care sa cumpar cu sinusoidala pura sau cu unda sinusoidala modificata, bateria (este noua)pe care o voi folosi este de 75 Ah 780 A 12V. Va multumesc pentru postarile dumneavoastre lamuritoare, chiar sunt folositoare !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 voturi, media: 4.68 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status