Cele mai bune difuzoare auto cu bass puternic

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Cum aleg cele mai bune difuzoare auto cu bass puternic

 

Ghidul cumparatorului

Daca iti place sa asculti muzica preferata la volum maxim atunci cand conduci, insa nu-ti fac fata boxele din dotarea autoturismului, atunci ai nevoie de niste difuzoare auto cu bass puternic. Insa pentru ca decibelii nu sunt usor de obtinut, este important sa tii cont de cateva aspecte esentiale.

 

difuzor-auto

 

Primul lucru ce trebuie avut in vedere se refera la amplificare. Aceasta poate fi incorporata sau separata. In primul caz, vei fi nevoit sa tii cont numaidecat de dimensiunile masinii, daca nu vrei sa intampini probleme la instalare. Vorbim practice de un subwoofer activ, deci de o piesa incorporata in aceeasi incinta acustica in care exista si un amplificator de sunet. In ciuda dimensiunilor, avantajul consta insa in efortul minim pe care va trebui sa-l depui in momentul montarii. Daca vorbim insa despre amplificare pasiva, trebuie sa stii ca ai nevoie de un difuzor simplu, fara incinta, dar ca instalarea iti va lua ceva mai mult timp si presupune mai multa atentie.

Al doilea aspect ce trebuie verificat consta in sensibilitatea difuzorului auto. Acest lucru face referire la presiunea sonora pe care o astfel de piesa o poate genera, raportata la o putere de 1 W si o distanta de 1 m. Se masoara in decibeli si cu cat aceasta este mai mare, cu atat nu va exista nici o problema daca puterea de care dispozitivul dispune este mai mica. De pilda, un difuzor de 90 de dB are nevoie de 100 de W pentru a putea reda la aceeasi intensitate sunetul emis de unul de 95 de dB, caruia ii sunt suficienti 25 de W.

Nu in ultimul rand, calitatea sunetului este conditionata si de frecventa de raspuns a difuzorului. Cei care doresc sa cutremure usa si geamurile masinii atunci cand asculta muzica preferata, trebuie sa stie ca, pentru un bass profund, raspunsul in frecventa trebuie sa fie capabil sa redea note sub 20 de Hz.

Te intrebi unde gasesc difuzoare auto cu bass puternic la un pret bun toti melomanii? Raspunsul este simplu: pe Internet.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Alpine SWT-12S4

 

1-pachet-alpine-swt-12s4-bbx-t600-350940Sunt multi cei care-si doresc cele mai bune difuzoare auto cu bass puternic, iar pachetul Alpine SWT-1254 cu siguranta le poate satisface asteptarile. Este vorba, de fapt, de un subwoofer pasiv in incinta, de tip bass reflex si care insumeaza o putere RMS de 300 de W, in timp ce amplificatorul se lauda cu o valoare maxima de 1000 de W, ceea ce inseamna automat un sunet puternic si de calitate.

Reproducerea corecta si clara a melodiilor se datoreaza, totodata, si diametrului boxei de 300 de mm. Acesta din urma se face “vinovat” , la randu-i, de faptul ca poate atinge cu usurinta o frecventa de raspuns de 28 – 200 Hz.

Cu alte cuvinte, atat bassul, cat si notele medii se vor auzi clar si la un volum ridicat. Impedanta este de 4 ohmi. Pachetul contine un subwoofer, un amplificator auto cu 2 canale si un kit cu cabluri. Pretul este avantajos.

 

button 2

 

 

 

 

Pioneer TS-W311D4

 

2-pioneer-ts-w311d4-1400-wPentru a putea asculta playlistul cu melodiile tale de suflet la volum maxim, nu ai nevoie de un buget foarte mare. Pioneer TS-W311D4 este un difuzor auto cu bass puternic iefin si bun, iar acest lucru este confirmat de puterea PMPO (Peak Music Power Output) de 1400 de W si de pretul accesibil oricui. In plus, garantia ca vei profita de un sunet redat cu claritate si calitativ este data de indicatorul de sensibilitate de 95 de dB.

Experienta audio unica se datoreaza, in acelasi timp, si diametrului difuzorului de 300 de mm, fiind binecunoscut faptul ca subwooferele de aceste dimensiuni se numara printre cele mai populare alegeri la ora actuala.

Iar unul dintre motivele pentru care acest lucru se intampla consta in frecventa de raspuns pe care o pot atinge, cum este si cazul acestui produs ( 20 – 125 Hz), care te va face sa simti bassul cu tot corpul, desi poate nu vei auzi nimic.

 

button 2

 

 

 

 

Pioneer TS-W311S4

 

3-pioneer-ts-w311d4-1400-wCu o putere RMS de 400 de W si cu o sensibilitate de 95 de dB, Pioneer TS-W311S4 ofera performante audio unice, astfel ca face parte indubitabil dintre acele produse care merita pe deplin investitia.

Practic, este o boxa cu o singura cale, cu diametrul de 300 de mm, care se asigura ca bassul va fi unul clar, puternic si foarte bine definit, mai ales ca, datorita acestei valori, raspunsul in frecventa este 20 – 125 Hz.

Cu alte cuvinte, claritatea sonora va insoti atat notele inalte, cat si pe cele foarte joase, vibrante. Designul difuzorului este rigid si dispune de magneti suprapusi, fapt care permite instalarea facila a boxei pe o gama larga de autovehicule (adancime instalare – 15. 1 cm). In plus, nu va trebui sa-ti faci griji pentru libertatea de miscare din timpul sofatului, deoarece dimensiunile reduse (326.6 x 168.5 mm) il vor face sa se potriveasca precum o manusa masinii. Pretul este bun.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status